题目内容

Free Fun Guides

1.What is new about this year’s Museum Day?

A. People will get free tickets online.

B. Two museums offer free admission.

C. People can visit a museum for free.

D. People can visit museums online.

2. How is National Public Lands Day different from the other three events?

A. It comes on Sept. 25.

B. Visitors may choose what to visit.

C. Admission is free for people.

D. Visitors may do some volunteer work.

3.How can kids get a free book?

A. By reading eighty books at any Barnes & Noble.

B. By downloading and printing out a passport.

C. By signing up a summer reading program and choosing one of the books they have read.

D. By signing up for a winter reading program.

4.Which of the following shows the similarity between Museum Day and Free Night of Theater?

A. They take place once a year.

B. They last for the same length of time.

C. The tickets can be used in any U.S. city.

D. The same number of free tickets is given away.

1.A

2.D

3.C

4.A

【解析】

试题分析:本文是关于几则免费活动的指南。

1.A细节信息题。该题询问的是“this year’s Museum Day”故根据文章第一部分中的“Unlike previous Museum Day celebrations, you must sign up for a free ticket that admits two people to any of the participating museums. That means filling out a form and having the ticket emailed to you.”可知,与往年不同的是,人们将在线得到免费的入场券。故该题正确答案为A.

2.D细节信息题。根据文章Free Admission to National Parks & Public Lands部分中“consider signing up or just show up for one of the volunteer projects at the public lands sites on Saturday.”可知,该活动 National Public Lands Day的参加者可以提供帮助。故正确答案为D.

3.C细节信息题。根据文章Free Books for Kids @ Barnes & Noble!部分中“be sure to sign them up for Barnes & Noble’s summer reading programs so they can earn a free book!”可知,要想让孩子获得免费的图书,就要给他们报名参加Barnes & Noble’的暑假读书活动。故正确答案为C.

4.A细节信息题。根据文章中“the Smithsonian’s annual Museum Day.”和“It’s the annual run of the Free Night of Theater,”(annual:每年的),故该题的正确答案为A.

考点:社会生活类文章的阅读

练习册系列答案
相关题目

Dear Susan,

I have been in England for three months now. I hope you don’t think I have forgotten you. There have been so many places to see and so many things to do that I’ve not had much time for writing letters. I shall soon start my studies at King’s College.

So far I’ve been learning about British ways of living. I won’ tell you about London in a traditional way, because there are plenty of books you can read and plenty of pictures you can look at. I’m sure you’ll be more interested to know what I think about the life here. I find some of the customs new and interesting. People here do not shake hands so much as we do in Asia. During the first few weeks I was often surprised because people did not put out their hands when I met them. Men raised their hats to women, but not to each other.

Yours ever,

Anne

1.According to the passage, the author .

A. has never been to England

B. came to England a few months ago

C. came to England just now

D. will come to England in there months

2.The author has .

A. not written to Susan for long

B. much time to write letters

C. no intention of writing letters

D. forgotten to write letters

3.Why did the author come to London?

A. Study at college

B. Make a living.

C. Learn British ways of living.

D. Learn about life there.

4.Which part of the world does the author come from?

A. Asia. B. Europe.

C. America. D. Africa.

5.Men in England .

A. don’t shake hands as often as the Asians do

B. shake hands as often as the Asians do

C. raise their hats to all friends

D. do not raise their hats to friends

The Palm Islands are the largest artificial islands in the world and are under construction in Dubai, in the United Arab Emirates. They are being developed as tourist, leisure, and residential resorts, and will increase the coastline of the country by 120 kilometres.

After four years of planning and careful consideration of the environmental issues, construction started in 2001. Dutch engineers with experience of reclaiming land from the sea were employed in the building of the first two islands. The site for all three islands is an area of the sea where the water is not very deep. Sand is taken from the seabed and sprayed into the construction site. Although the shallow water facilitates this process, the islands are still very exposed to the currents and tidal movements of the sea. Rocks are used to hold the sand in place resulting in a large crescent (月状的) structure. This acts as a breakwater and protects the islands from the sea.

The first two islands are in the shape of date palm trees and consist of a trunk and 17 frond, or leaves coming off the trunk. The first island, named Palm Jumeirah, has three five-star hotels in the trunk, and luxury homes in the leaves. It is astonishing that when these homes went on sale in 2004, they were all sold within three days.

The second palm, Jebel Ali, was started in 2002 and is designed to be an entertainment centre. Six marinas (小游艇船坞) are planned, with a water theme park, and homes built on stilts (桩柱) in the water.

The Palm Deira planned to be the largest of the three islands, with a length of 14 km and a width of 8.5 km, an area larger than the city of Paris. It will consist of residential properties, marinas, shopping malls, sports facilities, and clubs. These will be open to both residents and tourists.

More artificial islands, the World Islands, are now being constructed near the Palm Jumeirah. They consist of 300 private islands grouped into the shape of the continents of the world and will be used for estates, private homes, community islands, and resorts.

Unquestionably, these artificial islands are one of the wonders of the modern world. They will also maintain Dubai’s status as one of the leading tourist destinations in the region.

1.According to the passage, all the following are right EXCEPT___________.

A. Some Dutch engineers are experienced in reclaiming land from the sea.

B. The islands are being built in the shallow water of the sea.

C. All the luxury homes on Palm Jumeirah were sold.

D. The World Islands are bigger than the Palm Jumeriah.

2.The underlined word “facilitates” in the second paragraph probably means___________.

A. holds back B. makes easier

C. slows down D. leads to

3.What is the passage written for?

A. To introduce the wonderful artificial islands.

B. To show how to build artificial islands.

C. To offer a travel service for tourists.

D. To prove the Palm Islands are the largest artificial islands in the world.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网