题目内容

Did you ever notice that when you’re fat, men don’t look you in the eye? They look across your shoulder. There’s no eye contact.

My name is Leslie. I am a real person. Up until two years ago, I was never looked in the eye by anyone.

I was too tired to be a lover to my husband. I was falling asleep by 8 o’clock most evenings. When I did go out for an evening. my husband was ashamed of me. And he said so to my face. When I walked, my thighs scrape together. I couldn’t even cross my legs. I was fat. Not just “overweight”. Fat! I was 5’55” tall and weighed 205 pounds.

About 18 months ago, my husband Darrell left a “Dear Leslie” letter on my bed and asked for divorce.

I went to a psychologist for advice. I knew that my weight was the source of my troubles. But I’d tried 14 different diets, at which I failed one by one.

He listened carefully and recommended an entirely different program. This was not a “diet.” It was a unique new weight-loss program researched by a team of specialists who help to treat the severely fat. I entered the program. Within the first four days, I lost only three pounds. So I was disappointed. But during the three weeks that followed, my weight began to drop from 205 pounds to 124 pounds. To me it was a miracle.

The reason why the program worked was simple. I was always eating. I could eat six times every day. I could snack in the afternoon. Snack before dinner. I could even have snack at night while watching TV.

How can you eat so much and still lose weight?

The secret is in the combination of foods, approved by the research team, which you eat in each 24 hour period. You will enjoy a variety of meats, chicken, fish, vegetables, potatoes, sauces. Even some light wine or beer if you wish. But be sure to have them in the right proportion(比例), thus a complete 24-hour fat-reduction cycle is formed.

Without hunger, without nervousness, it lets you lose pounds so easily. Once you lose the weight, you?ll keep it off. Forever, I am sure of that.

1.Leslie .

A. had never looked anybody in their eyes.

B. had difficulties in walking because she was too fat.

C. was disliked by her husband because she went to bed too early each evening.

D. was often embarrassed because she was overweight for her height.

2.Leslie went to psychologist for advice in order to .

A. lose her weight. B. recover her marriage

C. get a vegetarian diet D. become an advisor

3.The weight-loss program worked very well. The reason is that ___ .

A. Leslie ate very little food and sometimes even fast food.

B. Leslie only had snacks and never had dinners.

C. Leslie could have rich food several times a day in the right proportion.

D. Leslie had rich food whenever she felt hungry.

4.Where do you think this article is most likely to appear?

A. Daily newspaper. B. Women’s magazine.

C. A part of a novel. D. Newsweek magazine.

1.D

2.A

3.C

4.B

【解析】

试题分析:Leslie是一个非常胖的人,她认为当一个人很胖时,男士是不会和她有眼神接触的。因为肥胖的问题,Leslie的丈夫和她提出了离婚。在尝试了很多种减肥计划无果的情况下,Leslie去看了心理医生。借助于一项由专家研究出来的减肥计划,Leslie的体重有了明显的下降。

1.推理判断题。根据第二段“I was never looked in the eye by anyone.”可知,是别人没有和Leslie有过眼神接触,排除A;根据第三段“ I couldn’t even cross my legs.”可知,Leslie因为太胖而无法把双腿交叉在一起,排除B;根据第五段“I knew that my weight was the source of my troubles.”可知,丈夫和Leslie离婚是因为她的体重问题,排除C,故选D。

2.细节理解题。根据第六段“I went to a psychologist for advice. I knew that my weight was the source of my troubles.”可知,Leslie去看心理医生是为了她的体重问题,故选A。

3.推理判断题。根据倒数第二段“You will enjoy a variety of meats, chicken, fish, vegetables, potatoes, sauces.”可排除A、B;根据倒数第二段“The secret is in the combination of foods,…But be sure to have them in the right proportion(比例),”可知,体重减少的秘密在于食物的搭配比例,必须按照一定的比例食用各种食物,而不是随时吃东西,排除D,故选C。

4.文章出处题。根据文章大意可知,文章主要讲的是一套对女性很有用的减肥计划,因此最有可能摘自女性杂志,故选B。

考点:生活类短文阅读

练习册系列答案
相关题目

Being positive is very important. So I often my son to be positive. But one day I was caught not doing what I often tell him to do.

My son is 7 years old and he was a show to be put on at his school. He was playing the role of an angel. On the evening before the show, he asked me, “Mom, can we angels?” As usual, I seized(抓住)the to teach him to be positive and I said, “Yes, but only those who are perfect, and think and talk positively can.” He asked, “You must have seen them then?”

I was for a few seconds, not knowing what to say. I was touched by his that his mother was a perfect person. He looked into my eyes, a positive answer. I chose to be with him and told him, “No. I’ve not been a good person all the time.” I was almost to admit this to him. I thought that his of a perfect mother would now surely be torn into pieces. But he it positively and said, “It’s all right. You know to try to be better from now on.” I smiled as I replied, “ That’s . Sometimes, we might make a , but when we do, we must always try to do better.”

My son’s struck me right in my heart and are always with me. I learned a good lesson that day “to always try to be better.” This will always me in all situations where I’ll need to be positive.

1.A. show B. refuse C. worry D. encourage

2.A. going through B. preparing for C. turning to D. looking for

3.A. describe B. draw C. invite D. see

4.A. feeling B. attitude C. chance D. method

5.A. pleased B. interested C. excited D. quiet

6.A. thought B. behavior C. dream D. story

7.A. making B. expecting C. trying D. choosing

8.A. wrong B. angry C. strict D. honest

9.A. glad B. surprised C. relaxed D. embarrassed

10.A. description B. speech C. picture D. idea

11.A. finished B. took C. caught D. changed

12.A. right B. fine C. impossible D. unnecessary

13.A. change B. decision C. difference D. mistake

14.A. words B. performances C. joy D. progress

15. A. hurt B. protect C. help D. find

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网