题目内容

【题目】A new study, which was published in the American Journal of Preventive Medicine, found that heavy use of platforms such as Facebook and Snapchat was associated with feelings of being separated from society among young adults—basically the opposite of what we are led to believe.

Study co-author Brian Primack and his team surveyed 1,787 U. S. adults aged 19 to 32 and asked them about their usage of 11 social media platforms. They also asked participants questions related to social isolation, such as how often they felt left out. The participants who reported spending the most time on social media—over two hours a day—had twice the odds of perceived(感知到的)social isolation than those who said they spent a half-hour per day or less on the same sites.

According to Tom Kersting, psychotherapist and author of Disconnected, the key to understanding these results lies in our understanding of “connections.” “Humans are social —emotional beings, meaning that it is in our DNA to be connected, face-to-face, with other humans,” he told Reader’s Digest. “Although people think being on social media all the time makes them ‘connected’ to others, they are actually ‘disconnected,’ because the more time one spends behind a screen, the less time one spend face-to-face.”

“Part of the issue of loneliness is that the majority of people who use social media aren’t just posting, they are also viewing,” Kersting continued. “They are spending a lot of time looking at everyone else’s posts, where they are and what they are doing. The constant exposure to everyone else’s ‘perfect’ life experiences causes feelings of being left out.”

So what’s the answer? It’s simple, says Kersting. “The solution to this is resisting the temptation to look at everyone else’s life. Just focus on your own life, where you’re going, what you are grateful for, and what you want to accomplish in this world.”

1What is the finding of the new study?

A. Humans are social-emotional beings.

B. Social media platforms are overused by the young.

C. Social media strengthens interpersonal relationship.

D. Heavy use of Social media can lead to loneliness.

2How did the team conduct their research?

A. By asking questions. B. By experimenting.

C. By distributing forms. D. By media reporting.

3Who might have a strong feeling of social isolation?

A. Those who use a single social media platforms.

B. Those who spend three hours a day on social media.

C. Those who don’t spend time on social media.

D. Those spending a half-hour per day on social media.

4What does Kersting suggest people do to avoid feelings of social isolation?

A. Never compare with others. B. Make more fiends on the internet.

C. Choose a travel destination. D. Set up a clear goal for the future.

【答案】

1D

2A

3B

4A

【解析】

1细节理解题。根据第一段A new study, which was published in the American Journal of Preventive Medicine, found that heavy use of platforms such as Facebook and Snapchat was associated with feelings of being separated from society among young adults—basically the opposite of what we are led to believe.可知,这项新研究的发现是大量使用社交媒体会导致孤独。故选D。

2细节理解题。根据第二段中---asked them about their usage of 11 social media platforms. They also asked participants questions related to social isolation, such as how often they felt left out.可知,这个团队是通过问问题进行他们的研究的。故选A。

3推理判断题。根据第二段中The participants who reported spending the most time on social media—over two hours a day—had twice the odds of perceived(感知到的)social isolation than those who said they spent a half-hour per day or less on the same sites.可知,那些每天花三个小时在社交媒体上的人会有强烈的社会孤立感。故选B。

4细节理解题。根据最后一段中“The solution to this is resisting the temptation to look at everyone else’s life. Just focus on your own life, where you’re going, what you are grateful for, and what you want to accomplish in this world.” “解决这个问题的办法是抵制住看别人生活的诱惑。专注于你自己的生活,你要去的地方,你的感激之情,以及你想在这个世界上完成的事情。可知,从来不要与别人想比较。故选A。

练习册系列答案
相关题目

【题目】 You may be surprised to learn that English gets 30 to 45 percent of its words from French. The reason goes back to the year 1066, when Norman forces invaded (入侵) what is now Britain. The Normans were from northern France and spoke French. During the Norman occupation, French became the language of England’s rulers and wealthy class. This lasted for more than 300 years. Other people in England continued to speak English during this period.

Over time, the two languages combined and shared words. Some researchers believe that about 10,000 French words eventually entered the English language. However, although English took many French words, their meanings have not always stayed the same. Sometimes the differences in meanings can be very important, and lead to funny or strange situations if the words are used in the wrong way.

Take, for example, the French word college. In English, college can often be used in place of the word university, or sometimes as a school within a university. However, in French, college actually means “middle school”, or the level of schooling for students in grades five or six through eight.

There are many other similar words in the two languages with completely different meanings. In English, the word chat is a verb which means “to talk casually”; but in French, the word chat is the word for an animal: a cat.

If an English speaker says someone is jolly, that means they are cheerful or friendly. But in French, jolie means someone is goodlooking or pleasant to look at. In any case, both are nice things to say to someone.

1What language did the upper class speak in Britain of Norman times ?

A. English.

B. French.

C. Both English and French.

D. Some unknown language.

2What does college mean in French?

A. The teenager time.

B. University in French.

C. Middle school in English.

D. University in common sense.

3What is the text mainly about?

A. Comparison between two languages.

B. Difficulty in grasping English.

C. French words in English.

D. Development of English.

【题目】 Sports performance can be influenced by many different things. 1

There are many physical factors(因素)that play a part in sports performance. 2 The natural talent and strength of the players will make a difference. Alsoit is important to get enough sleep before you are in a sports event. 3 Eating good meals is also important. When you are hungryyou cannot perform the same. You might be thinking about food when you should be thinking about the game.

of coursethe more a team or a player practicesthe more likely they are to perform well. The same person with the same physical abilities might just become better as he practices.

Researching your competitor can matter a lot in sports performance. Knowing their strengths and weaknesses can help you adjust how you play to give yourself a better performance against them. 4 If you can figure out where to hit the ball in tennis that would confuse your competitorfor examplethen this can help you score points.

5 If someone is very pessimistic about a gamefor exampleand is sure that he will losethen he might increase his chances of doing so. If he is very nervous then he might be thinking about that instead of focusing on the game. If he is focused then he might do betterachieving what he didn't even realize he could. His confidence can also affect how the other team views him.

A. It is important to be aware of these factors.

B. It is necessary to get to know your competitor and yourself.

C. Also, there are ways to play something smartly and do better.

D. If you are tired, you may not perform as you normally would. ools1

E. If you have practiced enough to keep fit, you should have a rest.

F. If someone is in good shape, then of course he will perform better.

G. There are many psychological factors that can play a part in how well you perform.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网