题目内容

【题目】 One summer night, the whole family of Irene was asleep with the windows open. It was very quiet when there was a loud noise from the stable(马厩).Irene woke up from her sweet dream,and the noise continued.Then she heard a horse running fast towards the house.The next thing she saw was her horse,Thunder,standing outside of her window,neighing(嘶叫) and shaking his head.She knew something was wrong.Irene quickly got everyone out of the house before the earthquake hit.Thunder saved her life.

As amazing as this story is,it is not as uncommon as you may hear of the story of Doris and her cat Maggie.One night,Doris was in a deep sleep when she was woken by her cat Maggie.Maggie was meowing wildly outside Doris's bedroom and throwing herself against the closed bedroom door.When Doris opened her eyes,she saw her bedroom full of smoke.As she escaped her house,she saw a fire was burning in her kitchen.Even though Maggie could have escaped the house through a cat door,she wouldn't leave Doris.

There are also stories of wild animals coming to the rescue of humans.Once,Lyndon was surfing with his friend when he was attacked by a four-meter shark.During the attack,a group of dolphins came to his rescue by forming protective ring around Lyndon until be could get safely to shore.Without the help of the dolphins,there is little chance that Lyndon could have escaped.

No one is sure why animals have so often come to our rescue.However,it is clear that most of us haven't realized their kindness.It is important that we care for them as much as we can.

1What was Irene doing before the earthquake hit?

A.She was sleeping soundly.

B.She was opening the windows.

C.She was visiting her neighbors.

D.She was getting her horse out of the stable.

2Why did Maggie throw herself against the door?

A.She was afraid of smoke.

B.She wanted to get out of the room.

C.She was trying to wake up her owner.

D.She felt bored and was playing by herself.

3What do we know about Maggie and Thunder?

A.They were shy and quiet.

B.They were brave and devoted.

C.They often made noise at night.

D.They saved their owners some times.

4What can we know from the article?

A.It is clear why animals often save humans.

B.Humans haven't realized animals' s kindness

C.Humans have a good relationship with animals.

D.Animals can often come to the rescue of humans.

【答案】

1A

2C

3B

4D

【解析】

这是一篇记叙文。文章主要讲述了不同动物在危险始刻救助人类的事情。

1

细节理解题。由第一段的第一句“One summer night, the whole family of Irene was asleep with the windows open.”和第三句“Irene woke up from her sweet dream, and the noise continued.”可知,夏天的一个晚上,艾琳全家都在睡觉,窗户开着。艾琳从她甜美的梦中醒来,并且这个吵闹还在继续。由此可见,在地震来临之前艾琳正在酣睡中。结合选项可知,选项A正确。

2

细节理解题。由第二段的第二句“One night, Doris was in a deep sleep when she was woken by her cat Maggie.”和第三句“Maggie was meowing wildly outside Doris's bedroom and throwing herself against the closed bedroom door.”可知,一天晚上,当多丽丝被她的猫玛吉吵醒的时候,她正在沉睡中。玛吉在多丽丝的房间外面疯狂地喵叫,并且把自己撞上关着的房门。由此可见,玛吉把自己装上关着的房门是因为她在努力叫醒她的主人。结合选项可知,选项C正确。

3

推理判断题。由第一段的第五句“The next thing she saw was her horse, Thunder, standing outside of her window, neighing(嘶叫) and shaking his head.”和最后一句“Thunder saved her life.”,第二段的最后一句“Even though Maggie could have escaped the house through a cat door,she wouldn't leave Doris.”可知,接下来她看见的事物是她的马Thunder,正站在她窗户外面,嘶叫和摇晃他的头。Thunder挽救了她的生命。即使玛吉本可以从猫门逃出房子,但是她没有把多丽丝留下。由此可见,玛吉和Thunder它们都很勇敢和忠诚。结合选项可知,选项B正确。

4

推理判断题。由第一段的最后一句“Thunder saved her life.”,第二段的最后一句“Even though Maggie could have escaped the house through a cat door,she wouldn't leave Doris.”,第三段的第一句“There are also stories of wild animals coming to the rescue of humans.”可知,Thunder挽救了她的生命。即使玛吉本可以从猫门逃出房子,但是她没有把多丽丝留下。由很多关于野生动物营救人类的故事。由此可见,动物们经常营救人类。结合选项可知,选项D正确。

练习册系列答案
相关题目

【题目】The situation seemed hopeless.

From the day he started at my junior-high, Willard P. Franklin lived in his own world. He shut out his classmates and _______, his teacher. I tried to set up a friendly relationship with him, but almost failed. Even a “Good Morning, Willard” _______ only a very low grunt (咕哝). I could see that his classmates got on no better. Willard was completely a lonely boy who seemed to have no _______ to break his barrier (障碍) of silence.

Shortly after the Thanksgiving holiday, we received word of the Christmas collection of money for the poor people in our school area.

“Christmas is a season of _______,” I told my students. “There are a few students in the school who might not have a happy holiday season. By contributing() to our Christmas collection, you will _______ to buy food, clothes and toys for these needy people. We start the collection tomorrow.”

When I called for the contribution the next day, I discovered that almost everyone had _______ except Willard P. Franklin. The boy _______ deep into his trousers pockets as he walked up to my desk. Carefully, he dropped two coins into the small box.

“I don’t need any milk for lunch,” he said very quietly. For a moment, _______ a moment, he smiled. Then he _______ and walked back to his desk.

That night, after school, I took our small collections to the school master. I couldn’t help telling him what had happened during the day.

“I may be wrong, ________ I believe Willard might be getting ready to become a part of the world around him,” I told the master.

“Yes, I believe it sounds ________,” he nodded. “And I think we might do well to have him________ a bit of his world with us. I just received a list of the poor families in our school who most need help through the Christmas collection. Here, take a look at it.”

As I looked at it, I discovered Willard P. Franklin and his family were the top names on the list.

1A.himB.meC.themD.us

2A.foundB.producedC.receivedD.recorded

3A.timeB.problemC.chanceD.need

4A.givingB.eatingC.playingD.relaxing

5A.helpB.preferC.decideD.choose

6A.arrivedB.agreedC.forgottenD.changed

7A.movedB.cutC.runD.dug

8A.stillB.justC.evenD.also

9A.turnedB.stoppedC.laughedD.waited

10A.andB.soC.orD.but

11A.successfulB.hopefulC.usefulD.helpful

12A.enjoyB.buildC.shareD.cover

【题目】 In Italy, summertime is a time to enjoy fantastic food with family and friends. Interestingly, these are also some of the ways in which Italians keep fit. 1 The answer is simple. Do it like the Italians do!

Buy Fresh and Wholemeal Food

Tru Italian cooking is madeusing local and wholemeal foods. This approach is truly a key to staying slim and fit.2Instead, shop for the fresh and make Italian meals. It's easier and more satisfying than you can imagine \

Enjoy Each Meal

In Italy, every meal is to be enjoyed Take the time this season to treat everything you eat as an experience, not just energy or fuel for your busy life. As a source of pleasure, you will find that eating your Italian meals slower won't result in eating too much. 3

Eat the Pasta (意大利面)

4 Even leftover pasta warmed with olive oil meets the demand for a delicious meal. You'll have energy for your summer days and give your body a break from digesting (消化)at night when you aren't burning off the calories.

Have meals with Family and Friends

As you consider your meals, think like an Italian and plan on having a sit - down, at - a - table meal with your family or friends. 5 Making a time to enjoy food with others allows you to slow down and enjoy conversation, in addition to tasty food.

A.This summer, avoid processed and fast food.

B.Fresh food provides us with the needed vitamins.

C.One way of staying slim is to eat pasta at lunchtime!

D.So how can you continue to enjoy delicious food and still stay fit?

E.Why do many people fail to get used to Italian food in daily life?

F.Maybe you can't do it every day, but how about once a week?

G.Enjoying your meals is good for your figure and taste buds (味蕾)!

【题目】 Fireflies flash not just for mating (交配), but survival, a new study suggests. Scientists wanted to find out if there’s more to the lightning bug’s signature blinking glow (一闪一闪的亮光) than finding a mate. Some experts had assumed it was a glaring signal to predators (捕食者), like bats, that fireflies taste bad.

To test out whether the glow acted like that, researchers at Boise State University in Idaho put bats and fireflies in front of high-speed cameras. They published their results in Wednesday’s journal Science Advances.

The painstaking experiment required researchers to introduce western bats, which had never seen lightning bugs before, to the insects. Later, they hand-painted firefly bellies black, turning off their night lights but avoiding the holes the insects breathe through. When the bats first saw the unfamiliar lit-up fireflies, they acted excitedly and ate a lot of the bugs, only to get a bad taste in their mouths.“They shake their heads and spit and generally hate their caretakers for giving them such a rude meal,” said study author Jesse Barber, a Boise State biology professor and author of the study. After a few tries, the bats then avoided the glowing fireflies. Despite the popular misconception, bats aren’t blind, a study author noted.

Once the fireflies essentially taught bats that they taste bad, Barber and his colleagues introduced the darkened fireflies. About 40 percent of the painted ones were eaten, while none of the normal fireflies were eaten. Researchers also think the way lightning bugs fly signals what they are. To test that they put fireflies on fishing lines and the bats went after them, despite already knowing that fireflies don’t taste good. The results make sense and are valuable, said Nick Dowdy, a Purdue University researcher in Indiana, who was not involved in the study.

Scientists already knew that fireflies have distinctive flash patterns that tell others who they are and where they are. And some females prefer males that flash at higher rates, according to study co-author Marc Branham of University of Florida. Barber noted that even in their larval (幼虫) stage, the bugs glow and don’t get eaten. So he theorized that when it comes to evolution, fireflies’ glowing trait (特点) may have developed first as protection from predators and later became a mating signal.

So, Barber said, “Bats may have invented fireflies.”

1The purpose of the researchers’ study is to see________

A.whether fireflies flash to warn their predators away

B.how fireflies react to high-speed cameras

C.how fireflies flash to attract a mate

D.when fireflies make a bright light

2Why did the researchers put fireflies on fishing lines?

A.To hide their flashes.

B.To make them fly faster.

C.To make them more energetic.

D.To change their flying patterns.

3What does Barber mean in the last paragraph?

A.Bats have influenced fireflies’ evolution.

B.Bats and fireflies depend on each other.

C.Bats have similar traits to fireflies.

D.Bats tend to avoid larval fireflies.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网