题目内容
3.If you are interested in becoming a registered nurse,you are most likely aware that there are certain qualifications to become one.Knowing the educational requirements to be a registered nurse is the first step you will need to take in your journey to become a RN. You will need to complete a prescribed program of study.The education that the promising registered nurse chooses will depend on if he or she is interested in getting further education.
One of the most getting forms of education for registered nurses is an associate degree in nursing which takes about two years to complete. Other RN candidates may choose a hospital diploma program where they take 30to 60hours worth of science classes and then take many more hours of classes which are heavily focused on nursing.The diploma program usually takes a minimum of three years. A diploma program meets the basic educational requirements to be a registered nurse.
Another choice is for the promising RN to get a Bachelor of Science degree in Nursing from a university.Once a BSN degree is earned,it gives the person the opportunity to get higher education opportunities in his or her field such as a Master's Degree or a PhD.
The registered nurse educational requirements can vary from state to state in America as each state has its own laws and policies that govern the nursing profession.However,all registered nurses must take some sort of licensing exam in order to become legally able to practice in the registered nursing profession.
While 2to 3years of training is required,it is possible to make a good living from the salary that you can earn as a registered nurse.But be aware that the profession can be stressful.Some of the most stressful nursing positions are those in hospitals,particularly in the emergency rooms.Some less stressful jobs may include working in private practice where the hours will not be as long.
66.The main idea of this article is to talk aboutB
A.the most promising profession in the future
B.educational requirements to be a registered nurse
C.the nursing profession in different states
D.some useful information for future professions
67.According to this article,most people who want to be registered nurses prefer to go in forA.
A.an associate degree
B.a hospital diploma program
C.a Bachelor of Science degree
D.a Master's or a PhD's degree
68.It can be concluded from this article thatC.
A.a hospital diploma program takes the least time to finish compared with others
B.it's really not difficult for people to be educated to become registered nurses
C.registered nurses are not legal unless they take some sort of licensing exam
D.being a registered nurse is the most stressful profession in America
69.What's the writer's attitudes towards being a registered nurse?B
A.Subjective B.Objective
C.Supportive D.Opposing
70.If another paragraph is needed,it most probably deals withD
A.how the nursing profession is managed by the government
B.different forms of degrees for being a registered nurse‘
C.the advantages and disadvantages of being a registered nurse
D.discussion about the different types of registered nurses.
分析 本文是一篇科教类阅读,主要介绍了成为职业护士的教育要求.
解答 66-70 BACBD
66题答案:B考查主旨大意,本文主要介绍了几种成为职业护士的途径及其教育要求;故本题答案为B选项.
67题答案:A考查细节推理,根据原文第三段的One of the most getting forms of education for registered nurses is an associate degree in nursing.接受注册护士教育最多的形式之一就是在护理方面获得一个副学位证.可知本题答案为A选项.
68题答案:C考查细节推理,根据原文倒数第二段However,all registered nurses must take some sort of licensing exam in order to become legally able to practice in the registered nursing profession.然而,为了能够合法地在注册护士这个职业中实践所有的注册护士必须参加某种证书考试.可知本题答案为C选项.
69题答案:B考查细节推理,根据文章最后一段的it is possible to make a good living from the salary that you can earn as a registered nurse.But be aware that the profession can be stressful.凭借从事注册护士所得到的薪水你可能生活得很好,但是要意识到这个职业是有压力的.可知作者对待注册护士的态度是"客观的",故本题答案为B选项.
70题答案:D考查细节推理,根据文章最后一段Some of the most stressful nursing positions are those in hospitals,particularly in the emergency rooms.Some less stressful jobs may include working in private practice where the hours will not be as long.一些压力最大的护理职位是在医院里,尤其是在急救室.一些压力不是那么大的工作可能包括在工作时长较短的私人诊所.可知如果还要加一段的话,那么所加的一段将会讨论不同种类的注册护士;故本题答案为D选项.
点评 本文是一篇科教类阅读,题目涉及多道细节理解题,做题时结合原文和题目有针对 性找出相关语句进行仔细分析,结合选项选出正确答案.推理判断也是要在抓住关键句子的基础上合理的分析才能得出正确的答案.
--No.It was not yet 7o'clock _________ she arrived home.( )
| A. | before | B. | when | C. | that | D. | until |