题目内容

【题目】

1After debating against each other, they ______________ many issues eventually.

2Nuclear energy, which can ______________ fossil fuels, as a clean, economic, large-scale energy, is gradually paid more and more attention to.

3Your statement doesn’t ______________ the fact.

4The speaker will soon ______________ his speech.

5The young people ran around kicking a ball, ______________.

6Until now, wage increases have always ______________ inflation.

7She ______________ a scream at the sight of a figure in the darkness.

8Any artistic works must ______________ appreciation of the general public and meet the needs of their entertainment.

9The company is ______________ a new approach to improving the quality of the product, but they are not sure if it will succeed.

10The chairman ______________ the idea that a meeting should be held at once.

【答案】

1agreed on

2be alternative to

3relate to

4wind up

5worn out// wearing themselves out

6kept pace with

7let out

8be adapted to

9trying out

10subscribed to

【解析】

1句意:在辩论之后,他们最终就许多问题达成了一致协议。agree on sth.在某事上达成一致协议。根据eventually(最后),可知句子用一般过去时态,故答案为agreed on。

2句意:作为化石燃料的替代能源,核能作为一种清洁的、经济的、大规模的能源,逐渐得到越来越多的关注。be alternative to替代;can是情态动词,后面跟动词原形,故答案为be alternative to。

3句意:你的陈述与事实不符。relate to……有关;doesn’t是助动词,后面跟动词原形,帮助构成否定,故答案为relate to。

4句意:演讲者很快就会结束他的演讲。wind up结束,上紧发条;助动词will后面跟动词原形,故答案为wind up。

5句意:年轻人跑来跑去踢一个球,结果疲惫不堪。wear out精疲力竭,此处用过去分词或现在分词做结果状语,故答案为worn out// wearing themselves out。

6句意:到目前为止,工资的增长一直与通货膨胀保持同步。根据Until now(直到现在为止),可知句子用现在完成时态,keep pace with保持同步,故答案为kept pace with。

7句意:她一看到黑暗中的人影就发出一声尖叫。句子用一般过去时态,let out发出,放出,泄露,故答案为let out。

8句意:任何艺术作品都必须适应大众的欣赏和娱乐的需要。adapt to使自己适应于;句子主语Any artistic works和谓语动词adapt to之间是被动关系,must必须,后面跟动词原形,所以此处是含情态动词的被动语态,故答案为be adapted to。

9句意:该公司正在尝试一种新的方法来提高产品的质量,但他们不确定是否会成功。try out试验,尝试,句子用现在进行时态,be(is)已给出,故答案为trying out。

10句意:主席赞成立即召开一次会议的想法。subscribe to订阅,同意,捐款,句子用一般过去时态,故答案为subscribed to。

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读理解。

As the November cold begins to take control

in the UK, Bonfire Night (or Guy Fawkes Night) is a chance to wrap up in winter clothes and warm up by the fire.

Celebrated on November 5, Guy Fawkes Night has been part of British history since 1605, when Fawkes was found trying to blow up parliament (议会) with barrels of gunpowder. Now, it is traditional for Britons to make a fake (假的) “Guy” every year from old clothes and burn it on the fire.

If you visit a small town in the southwest of the country, you might see men from the village run through the crowded streets with huge wooden barrels on their backs, then fill them with tar (焦油) and set them on fire. And in Lewes, a town in the southern English county of Sussex, different groups of bonfire societies parade (游行) the streets, each wearing their own unique outfits and carrying a giant mascot (吉祥物), which they burn at their own bonfire party at the end of the evening.

Bonfire Night is also a time for “chili con carne”, a dish made from slowcooked beef mince, tomatoes, kidney beans, onions, and spices. It is often served on top of a hot jacket potato with butter and cheese. It's not the most elegant dish in the world but it's sure to warm people up while they brave the cold for the festivities.

But for many Britons, the night is not complete without “bonfire treacle toffee (太妃糖)”, which is also known as “plot toffee”, named after Guy Fawkes' plot to blow up parliament. The toffee is rock hard and is often broken with a hammer and handed out to guests.

Whether it's the sound of fireworks making Britain sound like a war zone, the hearty winter food, or the excuse to light a huge fire, Bonfire Night has something for everyone. Just watch out for those rockets!

【1】What is Guy Fawkes Night?

A.A person to explode the parliament.

B.A guy to be controlled in the UK.

C.A symbol for Britons to enter winter.

D.A dish famous to British people.

【2】Why do people have “chili con carne”?

A.Because it's the most elegant.

B.Because it's full of energy.

C.Because it's on jacket potatoes.

D.Because it's slowly cooked.

【3】The underlined word “rockets” refers to “________”.

A.celebrations B.fireworks

C.performances D.bonfires

【4】What is the text mainly about?

A.The origin of Guy Fawkes Night.

B.The introduction of a traditional food.

C.A complete toffee on Bonfire Night.

D.Activities on the night of November 5 in Britain.

【题目】阅读理解。

If you think that running marathons will help you live a long and healthy life, new research may come as a shock. According to a recent scientific study, people who do a very strenuous workout are as likely to die as people who do no exercise at all.

Scientists in Denmark have been studying over 1,000 joggers and nonjoggers for 12 years. The death rates from the sample group indicate that people who jog at a moderate pace two or three times a week for less than two and a half hours in total are least likely to die. The best speed to jog at was found to be about 5 miles per hour. The research suggests that people who jog more than three times a week or at higher speeds of over 7 mph die at the same rate as nonjoggers. The scientists think that this is because strenuous exercise causes structural changes to the heart and arteries (动脉). Over time, this can cause serious injuries.

Peter Schnohr, a researcher in Copenhagen, said, “If your goal is to decrease risk of death and improve life expectancy, jogging a few times a week at a moderate pace is a good strategy. Anything more is just unnecessary, and it may be harmful.”

The implications of this are that moderate forms of exercise such as tai chi, yoga and brisk walking may be better for us than “iron man” events, triathlons and longdistance running and cycling. According to Jacob Louis Marott, another researcher involved in the study,“You don't actually have to do that much to have a good impact on your health.And perhaps you shouldn't actually do too much.”

【1】The underlined word “strenuous” in Paragraph 1 is closest in meaning to “________”.

A.hard B.regular

C.practical D.flexible

【2】The author presents some figures in Paragraph 2 to ________.

A.suggest giving up jogging

B.show risks of doing sports

C.provide supportive evidence

D.introduce the research process

【3】According to the scientists, why is too much exercise harmful?

A.It may injure the heart and arteries.

B.It can make the body tired out.

C.It will bring much pressure.

D.It consumes too much energy.

【4】What can be inferred from the text?

A.Jogging is the best exercise.

B.More exercise means a healthier life.

C.Marathons runners are least likely to die.

D.Proper exercise contributes to good health.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网