题目内容
【题目】Freelance Writers Wanted
Associated Content(AC) is an online publishing platform that enables anyone to earn money by writing articles on the Web.
Writing for AC is a great work opportunity for students, stay-at-home parents and freelance writers—you can work in your own time and submit papers, reviews, essays, etc. on any topic that you have interest in. This is a job you can do anywhere---all you need is access to the Internet.
Here's how you get started:
1) Go to www.associatedcontent.com/join/hotjobs.
2) Follow the instructions to register.
3) Fill in your profile(简介), writing down your previous experiences (if any).
4) Start submitting articles. You'll begin earning money as soon as your articles are published and the amount is based on the pageviews your articles receive.
In addition to our own libraries of content, we have hundreds of partners (Partner Content Team). As such, there are lots of opportunities for our most talented and productive writers to accept Partner Assignments on an as-needed basis.
If you're interested in higher-paying Partner Assignments, send us a link of your AC profile once you have submitted at least five articles. We will review all submissions and pass them on to our Partner Content Team. If selected, you will start receiving special paid assignments from us on a regular basis, which you are free to accept or ignore.
NOTE: We pay our writers salaries via PayPal daily.
Any questions? Email us: dernel@ associatedcontent.com.
【1】You can write for AC on condition that you _______.
A. have rich experience in writingB. have access to the Internet
C. registerD. are free at home
【2】How much you can earn for your published article depends on _____.
A. the space it coversB. the subject it deals with
C. the opinion you voice in the articleD. the pageviews it receives
【3】Partner Content Team is mentioned in the passage to ________.
A. encourage people to write more articles for AC
B. lay stress on the importance of cooperation
C. win more support of other business partners
D. show off its abundant libraries of content
【答案】
【1】B
【2】D
【3】A
【解析】
这是一篇应用文。这则广告在招聘自由作家。
【1】细节理解题。根据第一段Associated Content(AC) is an online publishing platform that enables anyone lo earn money by writing articles on the Web.和第二段最后一句This is a job you can do anywhere—all you need is access to the Internet.可知,如果你想给AC撰稿,应上网。故选B项。
【2】细节理解题。根据Here’s how you get started…部分的4)中的 You’ll begin earning money as soon as your articles are published and the amount is based on the pageviews your articles receive.可知,你的文章赚钱多少由文章收到的页面浏览量决定。分析选项可知D项符合题意。
【3】推理判断题。根据第四段内容可知,Partner Content Team 与AC —起给人们提供了更多撰稿的机会。由此可推断出提及它的目的就是鼓励人们为AC写更多的文章。分析选项可知A项符合题意。