题目内容

(共5小题;每小题2分,满分10分)

根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。

How to Keep a Relationship Healthy and Strong

Are you new to experiencing relationships? Well, let me give you advice on having a healthy and possibly long-term relationship.

1. Do not hide things from them, do not lie. Don’t be afraid to say things that isn’t very flattering about yourself. Getting them to trust you is the most important element in any relationship. If there’s no trust, there’s nothing there. So please be honest and they’ll learn to open up to you.

Make sure you give them respect. Now respect isn’t just simply treating her or him nicely. There’s a lot more to it. You have to learn to adjust to their liking. 2. Don’t just think about yourself, think about what your partner needs out of it as well.

3. Always be willing to help them and give them honesty and positivity at the same time. Make them feel you are someone they can really count on and build a future with. This is an important step in a relationship. Your partner has to be able to count on you when needed.

Make sure you have a good sense of humor with them. Laughter is the key to happiness. Laugh a lot with them, joke with them. Laughter may seem silly, but it’s the secret to a lot in life. It will keep the sparks alive. 4.

Make sure the communication is good. This goes along with trust, but always communicate how you feel, even if it’s something that upsets you. Instead of screaming, talk to them. 5. It’s important to communicate this to them, not keep it bottled up.

A. Show them your personality.

B. Be an honest person with them.

C. Make sure you are encouraging to your partner.

D. Laughter keeps the relationship strong and lasting.

E. Don’t start to neglect them and make them feel unwanted.

F. Basically, learn to study your partners’ moods, wants. and needs.

G. If they did something that made you unhappy, tell them about it in a respectful manner.

 

1.B

2.F

3.C

4.D

5.G

【解析】

试题分析:与人保持长久的健康的关系是一门艺术,在本文中作者就如何和别人保持长久的健康的关系给人们提出了一些有效的建议。比如,对人要诚实,要尊重别人,要帮助别人,知道如何和别人交流。

1.B 考查对上下文的理解和推理判断能力。根据下句Do not hide things from them, do not lie.不要对人隐瞒,不要撒谎。而选项B. Be an honest person with them.要做一个对他们诚实的人,可以承接下句。故选B。

2.F考查对上下文的理解和推理判断能力。根据前后两句You have to learn to adjust to their liking.和Don’t just think about yourself, think about what your partner needs out of it as well.可知作者告诉我们要了解自己同伴的需求,不要只是考虑自己的感受和需要。选项F. Basically, learn to study your partners’ moods, wants. and needs.基本上,学会了解你的同伴的情绪、需要和需求,可以承接上下文,,故选F。

3.Always be willing to help them and give them honesty and positivity at the same time. Make them feel you are someone they can really count on and build a future with.可知要愿意帮助他人,要让别人知道我们是值得依赖的。选项C .Make sure you are encouraging to your partner.要确保你在鼓励你的同伴,能够承接下文,故选C。

4.D考查对上下文的理解和推理判断能力。根据本段前两句句Laughter is the key to happiness. 和Laughter may seem silly……可知选D.Laughter keeps the relationship strong and lasting. “Laughter”是提示词。

5.根据下句It’s important to communicate this to them, not keep it bottled up.可知和别人的交流很重要,而且要注意交流的方式方法,不要把它封闭起来。选项G. If they did something that made you unhappy, tell them about it in a respectful manner.如果他们做了一些使你不高兴的事情,要用一种礼貌的方式告诉他们,能够承接下文,故选G。

考点:考查信息匹配

练习册系列答案
相关题目

I was going to die in Antarctica, I was certain. A picture of my frost-covered body, pale and lifeless, filled my mind as I glanced around. In all directions spreads the empty wilderness of Antarctica, the only feature being the division between snow and sky. I sadly stared at my team, who were rapidly disappearing from my sight.

It happened in the year 2009 when I was head of an adventure attempting to reach the South Pole. The team was made up of ordinary women from all around the world—from Jamaica, India, Singapore and Cyprus—many of whom had never seen snow, or spent a night in a tent, before we set off. Our aim was to be the most international all-female team to reach the South Pole.

By the time I realized that my sledge was firmly stuck, the team were already a long way ahead of me. I called out to Era, my teammate from Brunei, who was next in line. Getting no response, I called again, but my shouts were carried away in the opposite direction by the wind. I had stood and watched the line for a while as it marched away from me, confident that at any moment one of my teammates would look behind her. Seconds passed. Nothing. I was gradually being left alone.

I pushed my sledge again, my strength suddenly increased when I thought of a cold, lonely death. This time the sledge moved a little. I kicked at the ice with my ski-pole and boot, desperately trying to break the sledge free and pushed again. The sledge shot forward, knocking me off balance. I struggled to my feet and set off after the team.

I caught up just as they realized I wasn't there. As we continued, my panic slowly faded. I found myself laughing to myself as I noticed Reena checking behind her every few paces. In fact for the whole of the rest of the day each member of the team glanced over her shoulder every few minutes. They were not going to risk losing me again.

1.What can we know from the first paragraph?

A. The author's poor physical condition.

B. The wonderful sights of Antarctica.

C. The rough natural conditions of Antarctica.

D. The author's regret of being left alone.

2.What's the main idea of the second paragraph?

A. Brief introduction about the adventure.

B. How the author became the team leader.

C. The process of selecting the team members.

D. Complete information about the team members.

3.What made it possible for the author to get her sledge out of the ice?

A. The shouts of her teammates.

B. The strong desire to live on.

C. A sudden change in wind direction.

D. The natural beauty ahead in Antarctica.

4.Why did the team form the habit of looking behind?

A. Because they were expecting their team leader's arrival.

B. Because their team leader demanded them to do so.

C. Because they were afraid there might be danger coming from behind.

D. Because they wanted to make sure their team leader was following.

 

When I was a boy growing up in New Jersey in the 1960s, we had a milkman delivering milk to our doorstep. His name was Mr. Basille. He wore a white cap and drove a white truck. As a 5-year-old boy, I couldn’t take my eyes off the coin changer(自动换币器) fixed to his belt. He noticed this one day during a delivery and gave me a quarter out of his coin changer.

Of course, he delivered more than milk. There was cheese, eggs and so on. If we needed to change our order, my mother would pen a note—“Please add a bottle of buttermilk next delivery” —and place it in the box along with the empty bottles. And then, the buttermilk would magically appear.

All of this was about more than convenience. There existed a close relationship between families and their milkmen. Mr. Basille even had a key to our house, for those times when it was so cold outside that we put the box indoors, so that the milk wouldn’t freeze. And I remember Mr. Basille from time to time taking a break at our kitchen table, having a cup of tea and telling stories about his delivery. Mr Basille always said, “delivering milk is hard if you want to do it well but I love my job.”

There is sadly no home milk delivery today. Big companies allowed the production of cheaper milk, thus making it difficult for milkmen to compete. Besides, milk is for sale everywhere, and it may just not have been practical to have a delivery service.

Recently, an old milk box in the countryside I saw brought back my childhood memories. I took it home and planted it on the back porch(门廊). Often my son’s friends will ask what it is. So I start telling stories of my boyhood, and of the milkman who brought us friendship along with his milk.

1.Why did Mr Basille give the boy a quarter out of his coin changer? (within 9 words)

_______________________________________________________

2.How could the author’s mother change their order? (within 10 words)

_______________________________________________________

3.Why did the author’s family put the box indoors? (within 6 words)

_______________________________________________________

4.What made it difficult for milkmen to compete with big companies? (within 6 words)

_______________________________________________________

5.What did Mr Basille think of his job? (within 7 words)

________________________________________________________

 

In the last few years the popularity of eBooks has exploded. The advantages are clear: You can carry as many hooks with you as you want. You can simply download ever7 book you like and instantly start reading instead of having to wait for the book to arrive by mail.

However, one thing hadn't changed. If you wanted to rent a book you were still forced to use hardcopy hooks. Until now that is. Amazon. com recently announced the start of a new program where you can rent eBooks.

Where to rent eBooks?

As mentioned before, Amazon. com is the first and currently the only retailer (零售商) that has a program in place for renting eBooks. Luckily, Amazon is the largest online retailer in the

world and their eBook assortment (分类) is massive. They are also the producer of the Kindle, the most popular eReader, which means you can be sure that the eBooks you rent will work.

You can currently only rent eTextbooks. But this is likely to change as soon as the word gets out

that you can save money by renting eBooks.

Why rent eBooks at Amazon?

~ Save money: Save up t0 80% of the normal price of the eBook.

~ Decide how long you rent: From 30 days t0 360 days, you decide how long you want it. You

can extend the time by as little as a day. Or simply buy the eBook if you want to keep it after all.

~ Use any device: If you rent an eBook from Amazon, you can read it on your PC, Mac, iPad, iPhone, Android device, Windows Phone 7. Blackberry. or Kindle. .

~ Keep your notes: Do you like to keep annotations (注释) and highlights in your eBooks? Don't worry. You can always revisit your notes and highlights through Amazon. com.

How to rent eBooks?

Simply search for the eBook you want to rent on Amazon. com and select the "Rent eBooks" option. After that, a new page will open where you can select how long you’d like to rent the eBook. You can read eBooks for a period of 30 t0 360 days.

You decide how long you need the eBook. 1f you later find out you need it for longer. you can simply extend the time. Or buy it for the normal price whenever you want.

Once you've chosen the Lime you want to rent the eBook, you simply go to checkout. Or you can use the "Rent now" button.

1.According to the passage, _

A. eBooks will be changed into other types by Amazon. com

B. eBooks will replace hardcover hooks in the next few years

C. readers get a discount of at least 20% of the normal price

D. readers are able to rent eBooks only at Amazon. com now

2.To rent an eBook online, which of the following goes last?

A. open a new page

B. select the "Rent eBooks" option

C. choose a rental date

D. press "Rent now" button

3.The main purpose of the passage is to _ .

A. inform and explain

B. discuss and assess

C. compare and evaluate

D. describe and argue

 

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网