题目内容
下面的一段文章为课文原文的浓缩,仔细阅读,根据原文章内容将其补充完整。
Li Kang 1 in Shijiazhuang, the 2 city of Hebei Province.Today is his first day at 3 High school.The new school is very good and the teachers are 4 and friendly.Every classroom has a 5 with a special screen.The English class is really interesting and the teacher’s 6 of teaching is 7 like 8 of the teachers at his 9 High school.The 10 like the teachers very much and all of them are 11 .They are looking forward to 12 well at school.
答案:
解析:
解析:
1.lives 2.capital 3.Senior 4.enthusiastic 5.computer 6.method 7.nothing 8.that 9.Junior10.students 11.hard-working 12.doing
练习册系列答案
相关题目