题目内容
【题目】TheYoung Scientists Club was founded in 1999 with a clear and simple goal---to offer young children quality science-related products that will attract them with the wonders of scientific discoveries and increase their interest in science.
All the products are designed by a team of Harvard graduates, scientists, educators and parents with one purpose in mind to combine fun and interest with quality and learning in each product. Of course, no product is put on the market before it has passed the final test.
The Young Scientists Club was created to fill a void(空白) of good-quality science products for young children. They believe that children should know the exciting field of science at any early age with fun and bands-on games, activities and experiments.
All the young scientists in the club are encouraged to continue their scientific adventures by exploring each different topic in more detail by entering online Young Scientists Clubhouse. There the young scientists can not only explore scientific topics and scientific experiments in depth, but can also e-mail Celsius with questions, results and comments. Celsius loves to e-mail all young scientists back.
Those who are at The Young Scientists Club have received many awards for their products. The Young Scientists Club is excited to realize its goal----to take children around the world and take part in an educational scientific adventure that lasts a lifetime.
【1】The products of The Young Scientists Club are designed by ________.
A. some scientists from Harvard
B. a group of Harvard graduates, scientists, educators and parents
C. some educators who want to encourage the students
D. some rich people who are interested in science
【2】If a product is to be on the market, it_________.
A. must attract the children‘s interest
B. should combine fun with quality
C. should pass the final test
D. must connect fascination with learning
【3】The purpose of founding The Young Scientists Club is to________.
A. offer good-quality science products to young children
B. encourage the children to do scientific experiments
C. bring up more scientific for the science
D. improve the children’s interest in sports
【答案】
【1】B
【2】C
【3】A
【解析】文章介绍了青年科学俱乐部的目标,以及取得的成绩。
【1】B细节理解题。根据第二段All the products are designed by a team of Harvard graduates, scientists, educators and parents with one purpose in mind to combine fun and interest with quality and learning in each product. 所有的产品都是由哈佛大学的毕业生、科学家、教育工作者和家长共同设计的,他们的目的是将乐趣和兴趣与每一种产品的质量和学习结合起来。故选B。
【2】C细节理解题。根据第二段Of course, no product is put on the market before it has passed the final test. 当然,在通过最终测试之前,任何产品是不会被被投放市场。故选C。
【3】A细节理解题。根据第一段The Young Scientists Club was founded in 1999 with a clear and simple goal---to offer young children quality science-related products that will attract them with the wonders of scientific discoveries and increase their interest in science. 青年科学家俱乐部成立于1999年,目标明确而简单——为幼儿提供高质量的科学相关产品,以科学发现的奇迹吸引他们,并增加他们对科学的兴趣。故选A。
【题目】根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。(共5小题;每小题2分,满分10分)
Interruptions are one of the worst things to deal with while you're trying to get work done. , there are several ways to handle things. Let's take a look at them now.
.Tell the person you're sorry and explain that you have a million things to do and then ask if the two of you can talk at a different time.
When people try to interrupt you, have set hours planned and let them know to come back during that time or that you'll find them then.. It can help to eliminate(消除) future interruptions.
When you need to someone,don't do it in your own office. , it's much easeier to excuse yourself to get back to your work than if you try to get someone out of your space even after explaining how busy you are
If you have a door to your office, make good use of it. . If someone knocks and it's not an important matter,excuse yourself and let the person know you're busy so they can get the hint(暗示) that when the door is closed, you're not to be disturbed.
A.If you're busy, don't feel bad about saying no |
【题目】假设你是某高中生李华.在学习了牛津高中英语模块二第二单元 Reading An adventure in Africa 后,你班对主人公 Toby 是否有必要开展这样的冒险之旅进行了讨论。请根据下表所 提供的信息给报社写一封信,客观地介绍讨论情况,并表达你的看法。
有必要 | 1、结识不同的人.经历不同的文化 2、拓宽视野,丰富知识 3、...... | 你的观点 ......(至少 2 点) |
没必要 | 1、耗时费钱 2、干扰野生动物生活,破坏生态自然环境 3、...... |
注意:1、对所给要点逐一陈述.适当发挥,不要简单翻译。
2、词数 150 左右。信的开头、结尾已经写好,不计入总词数。
3、作文中不得提及有关考生个人身份的任何信息,如校名、人名等。
4.参考词汇:horizons n.视野、眼界
Dear editor,
I'm writing to tell you about the discussion we've recently had about whether it is necessary for Toby to have an adventure travelling in Africa. We do have different opinions on this matter.
________________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________________
__________________________________________________________
Yours sincerely,
Li Hua