题目内容

【题目】阅读理解
As we all know, children are our future, and it's up to us to arm them with the tools to succeed. Sadly, today's children are sometimes being armed with more dangerous tools like weapons, drugs and gangs in the USA. Once a relatively peaceful environment, many schoolyards of today are becoming unsafe for both students and teachers.
Home schools are available to give you choices. Home schooling provides top-quality education, flexibility and freedom to create your own schedule. At Sunny Home School we believe the choice should be yours.
Thanks to modern technology, home schooling information is becoming readily available across the nation. A recent study by the ITBS (Iowa Tests of Basic Skills) and TAP (Tests of Achievement and Proficiency) shows us that students of home schools do particularly well when compared with the nationwide average. In every subject at every grade level, students of home schooling scored obviously higher than those in public and private schools.
If you're new to home schooling, you may be asking yourself, “Will home schools really work for my children?”
Fact: A nationwide study using a random selection of 1,516 families found students of home schooling to be scoring, on average, at or above the 80th percentile (百分位的第80位) in all areas, on standardized achievement test. (Note: The national average on standardized achievement test is the 50th percentile.)
Collectively, the staff at Sunny Home School brings 65 years of experience in home schooling curriculum. We've placed students in the top 2% of the nation in math and many are successfully moving on to college.
One study found that of the home schooled students, 94% said home education prepared them to be independent persons.
For more home schooling information, call us today toll free at (1800)542-8668.
(1)We can learn from the first paragraph that ___.
A.many schools armed their students with weapons
B.violence and crime exist in many schoolyards
C.students use weapons to defend their schoolyards
D.weapons are more dangerous than drugs
(2)All of the following are true of home schools EXCEPT___.
A.students are free to choose their courses
B.students do well in their important courses
C.they help students find jobs
D.they help students to be independent
(3)The purpose of the passage above is___.
A.to give information about different schools
B.to compare home schools with other schools
C.to suggest a new method of school education
D.to persuade people to choose home schools
(4)The passage mainly targets___.
A.students
B.parents
C.teachers
D.adults
(5)In which section of the newspaper can we the passage?
A.Finance
B.Science
C.Advertisement
D.Sport

【答案】
(1)B
(2)C
(3)D
(4)B
(5)C
【解析】本文是一则面向父母的广告,大力介绍了home schools的好处。

(1)B 推理判断。第一段说了一个令人悲伤的现实,我们本该用一些可以让孩子们的未来成功的工具将孩子们武装起来,但是现在孩子们却武装上了及其危险的工具比如武器,毒品等。对学生和老师们来说,学校本应是很平静的环境,现在却变得不安全了。因此B项,“许多校园里都存在暴力和犯罪”是正确的。

(2)C细节理解。根据题目选项定位到原文第二段的“Home schooling provides top-quality education, flexibility and freedom to create your own schedule.”可知A项正确。再根据第三段第二句话“A recent study ... shows us that students of home schools do particularly well when compared with the nationwide average.”可知B项正确。再根据倒数第二段可知D项正确。C项在文中没有提及。故选C。

(3)D写作意图。通读全文可知作者一直在列举home school的好处,最后还给出了联系方式。因此这是一个推广home school的广告。所以这篇文章的写作目的是劝大家选择home schools。故选D。

(4)B推理判断。根据文章第四段的内容,“If you're new to home schooling, you may be asking yourself, ‘Will home schools really work for my children?'”如果你对home schooling还不是很了解,你可能会问home schools真的可以对我的孩子有效吗?因此这篇文章的受众是父母们。故选B。

(5)C推理判断。全篇作者一直再用诸如our一类的带有主观色彩的词语,并且一直在宣传home schools的优势。而且在最后还给出了联系方式。因此推断出这是一个广告。故选C。

练习册系列答案
相关题目

【题目】从A到F中选择合适的一句,分别填入1题到5题中。注意:有一项多余项。
A. The benefits of visiting museums
B. Educational functions
C. Places for collections of objects
D. The history of museums
E. Precious chance to see famous masterpieces
F. Ways to improve their collections
Museums are places where collections of objects are preserved and put on show. The objects may be anything found in nature made by man. There are museums devoted to art, science, history, industry and technology.
But museums are no longer just storehouse for collections. Today nearly all museums, large or small, carry on educational programs. Museums offer guided tours, lectures, films, music recitals, art lessons, and other attractions. They organize field trips and clubs. They publish guides to help visitors to gain a better understanding of the collections.
All museums share a common aim —— to attract visitors and help them to understand and enjoy the collections. Museums are always on the watch for new additions to their collections. Works of art are bought from art dealers and private collectors. Museums also accept gifts, but the large museums no longer accept everything that is offered to them. They accept only objects of collections that meet their high standards.
Museums often arrange loan exhibitions of important works from private owners, art dealers and other museums. In this way a famous masterpiece may be viewed by people who otherwise might never have the chance to see it. For example, in 1963 the Metropolitan Museums of Art in New York city exhibited one of the world's most famous ladies —— Mona Lisa, painted by Leonardo Da Vinci. The government of France had lent the painting to the United States. Attendance at the Metropolitan reached an all-time high during the month Mona Lisa was shown there.
What is to be gained from visiting museums? Museum exhibits can teach us about the world in which we live —— the materials it is made of, the trees and plants that cover it, and the animals that have lived on it since its beginning. We can learn about the activities of man —— his history and development as well as his accomplishments in arts and crafts. Most people see a great work of art for the first time in a museum. We cannot all be explorers or collectors in other lands. But in a museum we can see for ourselves the objects that have been gathered from every part of the world.

【题目】七选五。任务型阅读
No matter what type of business you run, it has to deal with things that go wrong from your customer's point of view. Complaints can be a great source of information for organizations to make corrections as well as further improvements. .
You should listen actively to what the customer has to say by maintaining comfortable eye contact. .
.It's important for you to know that your apology must appear sincere to the customer, and not an empty excuse. And also you should show the customer you've accepted the responsibility and provide him with choices or assure the customer you'll do something about his complaint.
Talk with the client and discover the best means to resolve his problem. In this case it's important to let your customer know an estimation(估计) of how long it will take to take action on his complaint.
A simple “thank you” is one way to let the customer know you appreciate the time and effort they've taken to inform you about a problem with your company's service or product that you need to know about.
Create a procedure for recording different types of customer complaints. .
A. Listen to your customer's complaints and you can improve your service.
B. There will be times when you'll be unable to resolve the issue immediately.
C. When receiving a complaint, you should apologize for the failure the customer has identified.
D. They are a valuable source of information to determine various root causes that need to be addressed within your company.
E. So it's important to learn to deal with customer complaints efficiently.
F. Don't feel ashamed of the failure in your service or products.
G. You should also show your customer that you do understand him by giving full attention.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网