题目内容

【题目】阅读理解

阅读下列短文,从每题所给的四个选项(ABCD中,选出最佳选项。

The Gold Coast family holidays are always great fun whether you are from Australia or from abroad. There are beautiful beaches, adventure (冒险) parks, nature parks and so much more.

There are so many sights to see here. It is a pity to drive in a car and youll miss a great part of it. Australia is home to many animals and birds that can only be seen when moving slowly and going into the areas where they live.

When you are on a bicycle, you have the advantage of being able to stop whenever you want to see an interesting animal or bird that you have never seen before. It is a quieter way of transportation as well, so you might even be able to take a picture. When you are on the beach, you can breathe that clean air and view the beauty of the water and sand. It is a totally different experience from passing it in a car.

There are many choices of hiring (租用) a bicycle to experience the Gold Coast. There are stores that will fit a bike perfectly to your size. These bikes for both adults and children are in many kinds and colors to please any taste. If you have ever wanted to try a tandem bike (双人单车), now is your chance, because they have those too.

A bicycle hire on Gold Coast is something that everyone should try at least once. This is a wonderful chance for anyone who likes to cycle and it is also a cheap way to travel with your family.

【1】Youd better not drive in a car on Gold Coast because ________.

A. you will break the traffic rules

B. you will cause much noise

C. you cant enjoy the beautiful sights well

D. you cant drive into some parks

2Which of the following is an advantage of hiring a bike according to Paragraph 3?

A. You can save much time.

B. You can reach the beach quickly.

C. You can get an animal for free.

D. You can stop whenever you want to see an interesting animal.

3What is Paragraph 4 mainly about?

A. How to hire bikes on Gold Coast.

B. What kinds of bikes there are in stores.

C. What bikes are the most popular.

D. Who can hire bikes on Gold Coast.

4Whats the authors attitude towards a bike hire on Gold Coast?

A. He supports it very much.

B. He thinks its a personal choice.

C. He doesnt like this way of traveling.

D. He thinks its only good for adults.

【答案】

【1】C

2D

3B

4A

【解析】

文章主要介绍了家庭度假的好去处——澳大利亚黄金海岸在那里,骑自行车游览是一大特色,得到了作者的大力推荐。

【1】C细节理解题。根据第二段There are so many sights to see here. It is a pity to drive in a car and you’ll miss a great part of it.可知,澳大利亚黄金海岸有许多景点,开车去的话,会错过许多美景。故选C

2D推理判断题。根据第三段...being able to stop whenever you want to see an interesting animal or bird...be able to take a picture.可知,D正确。

3B细节理解题。根据第There are many choices of hiring a bicycle...These bikes for both adults and children are in many styles and colors...try a tandem bike.可知,本段主要介绍的是自行车的类型,故选B

4A推理判断题。根据最后一段everyone should try at least once...a wonderful chance...可知,作者极力推荐骑自行车游览,故选A

练习册系列答案
相关题目

【题目】

China launched its second space laboratory, the Tiangong II, on Sept 15, which space officials say will become the country’s largest scientific platform in space to date.

The space lab was lifted off atop a Long March 2F carrier rocket from the Jiuquan Satellite Launch Center in Gansu province at 10:04 pm. Around 20 minutes later, the mission was declared a success.

The Tiangong II did preparations in space for about one month and then the Shenzhou XI manned spacecraft rocketed two astronauts to the lab on October 17th. The pair will make it their home for 30 days before being returned to Earth.

The lab’s predecessor, Tiangong I, was launched in September 2011 and was used mainly to test technology involved in space docking.

By comparison, the Tiangong II will be used to conduct more than 40 scientific and technological experiments together with the Shenzhou XI. That’s many times more than those carried out by the Tiangong I and the three previous Shenzhou spacecraft, according to Wu Ping, deputy director of the China Manned Space Agency. China’s manned space program has entered a “new phase of application and development,” he said.

【1】The underlined expression“atop” can be probably replaced with ________.

A. according toB. by means of

C. on top ofD. in front of

【2】What is the author’s attitude towards the Tiangong II’s prospect?

A. optimistic.B. negative.C. objective.D. subjective.

【3】Which of the following statement about the passage is NOT true?

A. At present, the Tiangong II is our country’s largest scientific platform in space.

B. Two astronauts will live and work in the Tiangong II till mid November.

C. The Tiangong II will carry out far more scientific and technological experiments than its latter space lab.

D. Before two astronauts arrived, the Tiangong II had done preparations in space for about one month.

【题目】阅读理解

阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。

If the crust (外壳) of the earth were not pretty solid (坚固的), it would be shaking about and moving up and down frequently. However, there are places in the rocks of the earth’s crust where it isn’t strongly held together—where faults exist. Along the faults, one rock might push against another with great force. The energy is changed to vibration in the rocks, so they begin to shake and we have an earthquake!

The most famous one in North America was the San Francisco earthquake of 1906. Seven hundred people died and property (财产) damage amounted to about $425,000,000.The greatest destruction came from the fires that followed the quake.

One of the most famous earthquakes in Europe took place in Lisbon, Portugal, in 1755. The city was destroyed and at least thirty thousand people were killed. In 1908, in Calabria and Sicily, a quake killed about seventyfive thousand people. In 1915, in central Italy, hundreds of towns and villages were damaged and thirty thousand people were killed.

Two great earthquakes that caused great damage in Asia took place in Tokyo, Japan, and in Gansu Province in China. The Tokyo quake of 1923 killed more than one hundred thousand people and destroyed the city and the city of Yokohama, too. The Chinese quake in 1920 covered more than three hundred square miles and killed about two hundred thousand people.

【1】The first paragraph mainly tells us ________.

A. where earthquakes happen

B. how earthquakes happen

C. the damage caused by earthquakes

D. famous earthquakes in the world

【2】The underlined word “vibration” in the first paragraph probably means “_______”.

A. shaking B. force C. energy D. losing

【3】Which of the following earthquakes killed the most people?

A. The San Francisco earthquake.

B. The earthquake in Lisbon, Portugal.

C. The earthquake in Calabria and Sicily.

D. The earthquake in central Italy.

【4】According to the passage, we can learn that ________.

A. the earth’s crust in Europe is weaker than that in other places

B. there were 75,000 people killed in the San Francisco earthquake

C. the city of Yokohama was not greatly influenced by the Tokyo quake

D. the fires following the San Francisco earthquake caused more damage than the earthquake did

【题目】File Created Page 1 of 1

DELAYED BAGGAGE REPORT

PRINTED AT ALBANY N.Y. AIRPORT ON JULY 10, 2016 11:15 A.M.

Dear Valued Customer,

We regret that your baggage was not available to claim after your recent flight. Everything possible will be done to locate your belongings and return it to you on time.

For information on your delayed baggage, contact the United Airlines Baggage Resolution Center at its 24 hour, seven days a week.

Number:

1-800-335-BAGS (2247) (US – Toll Free)

281-821-3536 (Local Houston Number)

Or visit site: http://www.united.com/for/bagtracing

As soon as you send your Delayed Baggage Report, United Airlines will begin to look carefully for your baggage system. Our Baggage Resolution staff will make every effort to call you once a day to keep you updated on our progress. Please refer to the File Reference Number on this receipt (凭证) when corresponding or calling so that we can quickly access your records.

Keep this receipt with your claim check (提取证)and E-Ticket receipt until your baggage is returned to you.

In most circumstances, United Airlines will deliver your baggage when it is located. Delivery times vary depending on location.

If your baggage has not been returned to you within the first five-day tracing period, please download a claim form from our website and return it to us with the required information included.

DELAYED BAGGAGE REPORT

DELAYED BAGGAGE REPORT FILE REFERENCE: ALBUA25876

Name: JOHN JACKSON Contact Number: 802-247-9999

Delivery Address: 66 MOONBROOK DR

BRANDON Email: minminvt@yahoo.com

VERMONT USA 05745

Bag Tag: 0037387643; 0037387657

Description: Soft-Side Upright suitcase; Non-Zippered, hard side horizontal suitcase

1Where does the report most probably come from?

A. Suitcase Tracing Center B. Information Center of the Airport

C. Delivery Center of United Airline D. Baggage Resolution Center

2What can we learn about John Jackson from the report?

A. He must have filed his Delayed Baggage already.

B. He will get back his delayed baggage in less than five days.

C. He should call 802-247-9999 for the information about his delayed baggage.

D. He may not know anything about his delayed baggage during the first five days.

3The purpose of the passage is __________.

A. to provide information about the location of the delayed baggage

B. to inform the customers of the time when the delayed baggage can be found

C. to instruct the customers how to get back their delayed baggage

D. to tell the customers the news that their delayed baggage was delayed

【题目】Every day we are adding more and more vacation ideas, destinations, tours, and articles. As you explore our website,you will find there is an ever-growing collection of things that will help make your vacation easier and more affordable.

We change our featured destinations very frequently so be sure to keep coming back to see what new ideas we have for your family vacation.We feature a different state,park, and city destination on the front page of the website.These change frequently, so be sure to sign up for our newsletter so you can be sure to keep up with all the new information.

Another great feature we are offering is Guest Articles.These may come from a travel professional,author, parent or child about their travel ideas or offers.These informative articles are great to read and are perfect for discovering valuable tips and tricks for the travel less stressful.Plus,in many articles you will discover some hidden gems(珍品)that you probably miss if you did not know about them.

One of the best things about our website is our ability to get you discounted Tours and Attraction Passes to the places you want to go most.This is a fantastic way to plan ahead and have your tours and passes paid for and pick them up before you leave your home.Now that is a helpful way to go.These programs can save you over 50%of what you could expect to pay when you arrive.And,we are adding new tours and programs every week.Be sure to check it out.

You can be sure we are working hard for you so that you can relax on your vacation. Let us do all the leg work for you so you can simply enjoy your family vacation!

1Which of the following shows the organization of the text?(P=Paragraph)

2What does the writer want to do by writing this text?

A.To give people tips on family vacations.

B.To offer travelers featured destinations.

C.To attract readers to surf a tourist website.

D.To introduce hidden gems for traveling.

3What can we learn from Guest Articles?

A.steps to sign up for the family vacation website.

B.Tips on keeping up with new travel information.

C.Tips and tricks for a comfortable trip.

D.Tricks for enjoying a free family vacation

4Which isn’t the benefit that the website brings to us?

A.We can get discounted Tours and Attraction Passes

B.We can get some information of new tours and programs

C.We can have our Passes in hand when starting off.

D.We can enjoy a family vacation with leg work.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网