题目内容
I.阅读理解
A [2015'山东济南高三一模]
Building a company website is one of the most important parts of creating a successful business. But designing a web?site can be time-consuming and expensive. Web designers are difficult to work with, even though you're paying them. There are cheaper ways to establish your company online,and Wix. com stands out among them.
Wix. com offers free HTML5 and Flash website design that you can do on your own, without having to pay a pricey web designer. With unlimited space for as many pages as you want,customized looks,photo galleries,blog platform capabil?ities, and social networking buttons, Wix has everything a business of any size needs to make an impact online. You get full control over what information fills in the blanks,and you don't have to know a thing about HTML to make this work. 丁he way your website looks says a lot about your company. Wix does that, and it does it for free. Another thing that makes Wix the most affordable option in creating a website is that you don't have to pay for a separate Web host―every page created on Wix is hosted on Wix,free of charge.
The Internet is the marketplace of ideas: your company needs to share what you think. If you think you don't need a website just because you don't sell a product online, you're dead wrong. No matter what kind of business you have , if you want to.reach your customers,you need to have a website that speaks to people. Wix lets you do that as quickly and easily as possible for free.
If you have a bigger budget, Wix has more options than just the free website design. You can choose to upgrade (升级)to the ad-less version which won't fill up your customers' screens with ads when they visit your site. But if the most im?portant thing to you is getting your company's name online right now, try Wix. com today.
1. Wix. com is meant to .
A. sell products on the Internet
B. attract more customers online
C. build a company's website cheap
D. collect any possible information
2. What is Paragraph 2 mainly about?
A. Ways of finding free service.
B. Advantages of Wix. com.
C. Skills of creating websites.
D. Tricks of running a company.
3. If you create a company website on Wix, you ,
A. have to be a good web designer
B. won't do it easily and quickly
C. can share ideas with customers
D. must upgrade to the ad-less version
4. What's the purpose of the text?
A. To teach a budget lesson.
B. To make an advertisement.
C. To present a website design.
D. To introduce a new business.
I.阅读理解
A [文章大意]本文是一篇说明文,主要讲述了 Wix. com网站的优势,并希望更多的公司使用该网站建立自己的网站。
1.C细节理解题。根据第一段最后一句和第二段第一句可知, Wix. com帮助公司低成本地建立自己的网站。故选C项。
2. B段落大意题。第二段提到了 Wix. com可以免费提供HTML5 以及Flash网站,从而节省了公司需要支付给设计者的费用,接下来又讲Wix. com如何帮助制作者展现自己公司的信息。因此该段是在讲述Wix. com的优势。故选B项。
3. C细节理解题。根据第7段可知,一旦你在Wix上创建了 A己公司的网站,那么顾客就可以分享到你的信息。故选C项。
4.B写作意图题。本文主要介绍了 Wix. com网站的优势,并希望更多的公司使用该网站建立自己的网站,是在为Wix. com做宣传。故选B项。