题目内容

I.阅读理解

A [2015'山东济南高三一模]

Building a company website is one of the most important parts of creating a successful business. But designing a web?site can be time-consuming and expensive. Web designers are difficult to work with, even though you're paying them. There are cheaper ways to establish your company online,and Wix. com stands out among them.

Wix. com offers free HTML5 and Flash website design that you can do on your own, without having to pay a pricey web designer. With unlimited space for as many pages as you want,customized looks,photo galleries,blog platform capabil?ities, and social networking buttons, Wix has everything a business of any size needs to make an impact online. You get full control over what information fills in the blanks,and you don't have to know a thing about HTML to make this work. 丁he way your website looks says a lot about your company. Wix does that, and it does it for free. Another thing that makes Wix the most affordable option in creating a website is that you don't have to pay for a separate Web host―every page created on Wix is hosted on Wix,free of charge.

The Internet is the marketplace of ideas: your company needs to share what you think. If you think you don't need a website just because you don't sell a product online, you're dead wrong. No matter what kind of business you have , if you want to.reach your customers,you need to have a website that speaks to people. Wix lets you do that as quickly and easily as possible for free.

If you have a bigger budget, Wix has more options than just the free website design. You can choose to upgrade (升级)to the ad-less version which won't fill up your customers' screens with ads when they visit your site. But if the most im?portant thing to you is getting your company's name online right now, try Wix. com today. 

1.  Wix. com is meant to  .

A.     sell products on the Internet

B.     attract more customers online

C.     build a company's website cheap

D.     collect any possible information

 

2. What is Paragraph 2 mainly about?

 

A.     Ways of finding free service.

B.     Advantages of Wix. com.

C.     Skills of creating websites.

D.     Tricks of running a company.

3. If you create a company website on Wix, you ,

 

A.     have to be a good web designer

B.     won't do it easily and quickly

C.     can share ideas with customers

D.     must upgrade to the ad-less version

4. What's the purpose of the text?

 

A.     To teach a budget lesson.

B.     To make an advertisement.

C.     To present a website design.

D.     To introduce a new business.

I.阅读理解

A [文章大意]本文是一篇说明文,主要讲述了 Wix. com网站的优势,并希望更多的公司使用该网站建立自己的网站。

1.C细节理解题。根据第一段最后一句和第二段第一句可知, Wix. com帮助公司低成本地建立自己的网站。故选C项。

2. B段落大意题。第二段提到了 Wix. com可以免费提供HTML5 以及Flash网站,从而节省了公司需要支付给设计者的费用,接下来又讲Wix. com如何帮助制作者展现自己公司的信息。因此该段是在讲述Wix. com的优势。故选B项。

3.  C细节理解题。根据第7段可知,一旦你在Wix上创建了 A己公司的网站,那么顾客就可以分享到你的信息。故选C项。

4.B写作意图题。本文主要介绍了 Wix. com网站的优势,并希望更多的公司使用该网站建立自己的网站,是在为Wix. com做宣传。故选B项。

练习册系列答案
相关题目

I.阅读理解

A [2015 .北京市西城区高三一模] 

   I've always felt a need to be prepared for whatever situa?tion I've found myself in.

   My mother once took me to a store when I was seven years old. She and I got to the checkout counter, and she real?ized she had forgotten a couple of things on her shopping list. She left me with the cart and ran off to get what she needed. 

   "I'll be right back," she said.

 She was gone just a few minutes, but in that time, I had loaded all the things on the belt and everything was rung up. I was left staring at the cashier, who was staring at me. "Do you have money Tor me, son?" she said. "I'll need to be paid."

I didn't realize she was just trying to amuse herself. So I stood there, ashamed and embarrassed.

By the time my mum returned, I was angry. " You left me here with no money! This lady asked me for the money, but I had nothing to give her !"

  Now that I'm an adult, you'll never catch me with less than $ 200 in my wallet. I want to be prepared in case I need it.

I've always admired people who are over-prepared. In college, I had a classmate named Norman. One day he was giving a presentation on an overhead projector and in the mid?dle of his talk, the light bulb(灯泡)on the projector blew out. We would have to wait ten minutes until someone found a new projector.

"It's Okay," he announced. "There's nothing to worry about.,,

We watched him walk over to his bag and pull something out. He had brought along a spare bulb for the overhead pro?jector. Who could even think of that?

  I often tell my students, "When you go into the wilder?ness, the only thing you can depend on is what you take with you. ,, And essentially, the wilderness is anywhere but your home or office. So take money. Pack a light bulb. Be prepared.

1. Why did the cashier ask a seven-year-old boy to pay for the purchases?

A.     The boy was shopping by himself.

B.     The boy's mother asked her to do so.

C.     The cashier was playing a joke on him.

D.     The boy's mother was away for something else.

 

2. Why was the boy angry with his mother?

 

A.     His mother left him alone.

B.      He lost face in front of the cashier.

C.      His mother forgot to buy something.

D.     He had just quarrelled with the cashier.

3.  Why did Norman bring a spare bulb with him?

 

A.     He was always well prepared.

B.      His presentation was about bulbs.

C.      He knew the classroom equipment was of poor quality.

D.       He predicted the bulb on the projector would blow out.

4. What do the two stories tell us?

 

A.     Accidents happen almost every day.

B.     Money is the key that opens all doors.

C.     In fair weather, prepare for a rainy day.

D.     Chances favour those who are well prepared.

B [2015 .山东潍坊高三一模]

Shake Shack is a new kind of restaurant becoming more popular in the US. The restaurants' dishes are not "fast food". They are known as "fast casual".

  Observers say Americans want more choices and fresh food when choosing where and what to eat. This trend is one reason why the fast food restaurant McDonald's has struggled financially. In the last quarter of 2014, McDonald's net in?come dropped by about $ 300 million. 丁he January earnings report brought more bad news. Worldwide sales dropped for the eighth month in a row and even more than expected. While McDonald's is struggling to get its customers back. Shake Shack is doing well in making money. The New York-based burger chain had a very successful IPO, or initial public offering, of shares at the end of January. On its first day of trading, Shake Shack went from $ 21 a share to just under $ 46 a share. Being part of the "fast casual" trend has helped Shake Shack. Other fast casual restaurants in the US include Chipotle and Panera.

Bonnie Riggs, a restaurant expert with NPD has studied Americans' restaurant habits for almost 30 years. She says one reason why Americans like fast casual food is that it's new. It is creative, it is something different and people like to try new things. Her study shows Americans made 61 billion visits to restaurants last year. Three out of four visits were to fast food restaurants, like McDonald's. Fast casual is still a small percentage of restaurant visits, but it has developed fast. Just as Ms Riggs says, "It's growing by leaps and bounds , because it meets consumers' needs. They know it's being prepared while they wait and that it's fresh, quality and good-tasting food at reasonable and affordable prices."

Many Americans still like their fast food. They just are not going as often. They are finding other ways to have a meal.

4.  What is the trouble with McDonald's?

 

A.     Its share goes down to $ 21.

B.     Shake Shack has taken its place.

C.     It's not popular with Americans.

D.     Its sales and income have dropped.

5. We can learn from Bonnie Riggs that Americans____________ .

 

A.     like to try something new

B.     care only about the quality

C.     don't like fast food any more

D.     pay more restaurant visits to fast casual

6. What does the underlined phrase "by leaps and bounds" in Paragraph 3 mean?

A. Steadily.                              B. Rapidly.

C. Slowly.                                 D. Normally.

 7.  Which of the following best describes fast casual?

 

A.    Fresh-made and tasty.

B.    High-quality and expensive.

C.    Farm-to-table and traditional.

  D.   Time-consuming and special.

II.阅读七选五[2015 •东北三省三校二联]

根据短文内容,从短文后的选项中选出能填人空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。

   After the popularity of the Ice Bucket Challenge, another challenge now is hot in India. Indians give rice to their poor neighbours for a charity(慈善)activity which is called "Rice Bucket Challenge". 5 It is about giving a bucket of rice to someone who is in need and taking a picture named "Rice Bucket Challenge" to share online. The aim of the activity is to help the poor and hungry people in India, and the movement's Facebook page has so far clocked up more than 50 ,000 likes. 6 The activity was started by Manju Latha Kalanidhi, a 38-year-old journalist, who thought the Ice Bucket Challenge was a little strange. She said, "Hunger is a disease anybody would connect. " The challenge has gained a lot of support with students signing up in Indian Institute of Management, and more and more people join in it. 7

India is the world's second-biggest rice consumer, with a storage of 21. 2 million tons of the grains. 8 It has suf?fered from mass hunger, and last year was ranked 63rd of 78 countries on the International Food Policy Research Institute's Global Hunger Index.

How to participate in this activity? First, pick up a buck?et of rice from your home and give it to the neighbouring peo?ple who are in need. 9 At last, invite online all your friends and ask them to take up the challenge. It is important to post it on Facebook because it will inspire all your friends to come forward.  All the people get together and make a difference !

A.Besides, hand the rice bucket over to other people who are in need.

B.It is not an activity involving dumping a bucket of rice on someone's head.

C.The activity raises the public awareness and charitable do?nations to agriculture.

D.The AirAsia India airline says its staff including senior management will join.

E.Then, take a picture and post it on Facebook with "Rice Bucket Challenge".

F.But it is far from enough for this country.

G.The initial inspiration came from the Ice Bucket Chal?lenge.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网