题目内容

【题目】请认真阅读下列短文,并根据所读内容在文章后表格中的空格里填入一个最恰当的单词。 注意:何个空恪只填1个单词。

NEBOSH IGC

It is a known fact that gas and mining companies tend to encounter evident risks such as fire and chemical exposure. However, this does not mean that other industries are free of health and safety risks. Even those regarded as safe workplaces such as those in IT and education fields can threaten the health and safety of employees. For example, using a computer for more hours than normal can cause muscle problems, spinal cord (脊髓)issues, and tiredness. On the other hand, the employees in the business sector can face tremendous stress ——the modem main cause of several physical and psychological disorders. These facts prove that health and safety dangers exist in any industry. Therefore, it is vital to train the employees in occupational health and safety.

One such course that is designed for the workers of all industries is the NEBOSH IGC in Rawalpindi, Islamabad. Designed by the NEBOSH or National Examination Board in Occupational Safety and Health, the course has become the UK's criterion for health and safety measures. It is suitable for all professionals who need a fundamental understanding of safety and health concerns. A professional can choose to take this course either via an instructor-led classroom or via online e-Learning modules.

Classroom training is best fbr those who prefer face-to-face interaction fbr learning as well as for getting instant feedback from the instructors. These are the people who learn more effectively in the presence of a teacher.

However, most professionals are choosing the online e-Learning course for gaining the NEBOSH IGC in Islamabad, as it has proved more effective and convenient The biggest benefit of online learning is that it is the most flexible way to learn at any time and from anywhere, something that today's busy professionals can do despite their busy schedules.

Another benefit is that the online course is backed by 24/7 support. This helps you to get the desired assistance as well as feedback from online instructors even late at night or early in the morning. Further, because you can access the modules anytime through the Internet, the training happens at your own pace, which is required for effective learning. If you decide to take advantage of the training online, you can expect to invest around 75-80 hours in learning. There is truly no need to join a class or any institution for taking NEBOSH training courses in Rawalpindi, Islamabad. The online NEBOSH courses help you save time and energy while effectively learning the work-related health and safety basics.

NEBOSHIGC

Background

Almost all industries, gas and mining companies in 1 , are

subject to health and safety risks. Therefore, it is a(n) 2 to get

employees 3 in occupational health and safety.

Typical examples

4 to computers for long hours may lead people to suffer from muscle problems and tiredness.

Those in the business sector feel under great pressure, 5 to disorders in their physical and psychological health.

Characteristics of the NEBOSH IGC

The NEBOSH IGC has become a method of 6 the health and

safety measures in the UK and suitable for all professionals in need of a basic understanding of safety and health concerns.

7 to studying the NEBOSH IGC

Classroom learning is a perfect choice for learners who like to interact face to face with their instructors and get immediate feedbacks.

A(n) 8 of professionals have a preference for the online e-Learning course thanks to its 9 which allows them to learn anytime and anywhere at their own speed!

The online NEBOSH courses help them learn the work-related health and safely basics 10 and effectively.

【答案】

1particular

2necessity/must

3trained

4Exposure

5contributing/leading

6assessing/evaluating/rating

7Approaches

8majority

9flexibility

10efficiently

【解析】

这是一篇说明文。任何行业都存在健康和安全隐患,因此,对员工进行职业健康安全培训至关重要。本文介绍了NEBOSH培训课程,并建议参加在线NEBOSH课程,帮助节省时间和精力,同时有效地学习与工作相关的健康和安全基础知识。

1考查对信息归纳总结的能力。根据第一段的It is a known fact that gas and mining companies tend to encounter evident risks such as fire and chemical exposure. 可知,天然气和矿业公司往往会遇到明显的风险,如火灾和化学品暴露。因此,此处是指特别是天然气和矿业公司更容易有风险,in particular尤其,特别。故填particular

2考查对信息归纳总结的能力。根据第一段的Therefore, it is vital to train the employees in occupational health and safety.

可知,对员工进行职业健康和安全培训至关重要,很有必要。故填necessity/must

3考查对信息归纳总结的能力。根据第一段的Therefore, it is vital to train the employees in occupational health and safety.

可知,对员工进行职业健康和安全培训至关重要。故填trained

4考查对信息归纳总结的能力。根据第一段的for example, using a computer for more hours than normal can cause muscle problems, spinal cord (脊髓)issues, and tiredness.可知,例如,长时间使用电脑会导致肌肉问题、脊髓问题和疲劳。exposed to接触,暴露于,位于句首,首字母大写。故填Exposure

5考查对信息归纳总结的能力。根据第一段的On the other hand, the employees in the business sector can face tremendous stress ——the modem main cause of several physical and psychological disorders. 可知,在商业部门的员工可能面临巨大的压力,这是一些生理和心理疾病的现代主要原因。contribute to/lead to导致。此处用现在分词短语作状语。故填contributing/leading

6考查对信息归纳总结的能力。根据第二段的the course has become the UK's criterion for health and safety measures. It is suitable for all professionals who need a fundamental understanding of safety and health concerns.可知,该课程已成为英国健康和安全措施的标准。它适用于所有需要对安全和健康问题有基本了解的专业人士。故填assessing/evaluating/rating

7考查对信息归纳总结的能力。文章最后三段主要介绍了如何学习这门课程,可以参加面对面的培训,也可以参加在线学习。故填Approaches

8考查对信息归纳总结的能力。根据第四段的However, most professionals are choosing the online e-Learning course for gaining the NEBOSH IGC in Islamabad, as it has proved more effective and convenient可知,大多数专业人士选择在线电子学习课程,以获得在伊斯兰堡的NEBOSH IGC,因为它被证明是更有效和方便的。a majority of大多数的,故填majority

9考查对信息归纳总结的能力。根据第四段的However, most professionals are choosing the online e-Learning course for gaining the NEBOSH IGC in Islamabad, as it has proved more effective and convenient可知,大多数专业人士选择在线电子学习课程,以获得在伊斯兰堡的NEBOSH IGC,因为它被证明是更有效和方便的。故填flexibility

10考查对信息归纳总结的能力。根据最后一段的The online NEBOSH courses help you save time and energy while effectively learning the work-related health and safety basics.可知,在线NEBOSH课程帮助您节省时间和精力,同时有效地学习与工作相关的健康和安全基础知识。故填efficiently

练习册系列答案
相关题目

【题目】 When you eat a traditional ice cream in summer, you need to finish it quickly to make sure the treat doesn’t end up melting down your hand. Reach for an ice cream sandwich instead, and you’ll, find the ice cream stays solid longer magically. An ice cream that refuses to melt seems unnatural, but you might be surprised by what’s really behind its practically heatproof (耐热的) abilities.

Ice cream without a proper container in the fridge would lead to ice blocks because of its water content. Most ice cream contains some elements called emulsifiers (乳化剂) that can keep water to fat to prevent ice blocks. They go a step further by helping to keep ice cream consistent, even under the hot sun. On an element list, you might find different chemicals with the same goal: to hold water in so the ice cream doesn’t melt quickly. Ice cream sandwiches generally contain more of those chemicals including emulsifiers than hand-made ones.

If you’re worried about some additives (添加剂) in ice cream sandwiches f which might belong in a lab rather than your kitchen, then you’d better be at ease. Even completely natural elements, which come from beans, might make you stop eating if you’ve heard about their misuse in weight-loss efforts.

Of course, the Food and Drug Administration (FDA) takes any of the side effects of those chemicals into account, and the amount you’d find in an ice cream sandwich isn’t enough to cause health problems. While you meet someone willing to share his ice cream sandwiches with your kid, there’s no reason to fear your kid’s health safety. A slow melt rate method causes you less worry.

1Why would ice cream without a proper container in the fridge become ice blocks?

A.It is too big and thick.B.It has freezing medium in it.

C.It contains some water in it.D.It doesn’t have enough cream.

2Which one is the function of emulsifiers in ice cream sandwiches?

A.To keep the ice cream stay consistent.

B.To cover the ice cream to avoid sunlight.

C.To let the ice cream sandwiches taste better.

D.To protect the ice cream by keeping water out.

3What does the author intend to express in paragraph 3?

A.Natural elements from beans are bad for health.

B.Additives should be avoided during losing weight.

C.The additives in ice cream sandwiches arc harmless.

D.Emulsifiers in ice cream can make people become fat.

4What’s the author’s attitude towards kids’ eating ice cream sandwiches?

A.Approving.B.Worried.

C.Opposed.D.Doubtful.

【题目】阅读下面材料,然后按要求写一篇150词左右的英语短文。

A set of textbooks designed to help high school students learn about traditional Chinese culture is to be published soon Beijing Times reported on Monday.

The books are the first national-level works of their kind and have been developed by a working group that promotes traditional culture. They will be used by students from autumn this year the report said.

The set contains four classics from ancient times. Two of the works Confucian Analects and Mencius are for 10 th -grade students while the other two Great Learning and Dao De Jing will be used by 11 th graders.

The initiative follows a series of steps the authorities have taken in recent years to spread and promote traditional Chinese culture on campus.

Last April the Ministry of Education released a series of guidelines requiring the inclusion of more information about traditional culture in primary and middle school textbooks especially those used for subjects such as Chinese language history art and physical education.

The guidelines said students’ knowledge of traditional culture will be tested in the senior high school entrance examination and the gaokao --- the college entrance exam.

(写作内容)

1. 用约 30 个单词写出上文概要;

2. 用约 120 个单词就高中生学国学这一主题发表你的观点,内容包括:

国学入高中的缘由;

你对这一举动的看法。

(写作要求)

1. 阐述观点或提供论据时,不能直接引用原文语句;

2. 作文中不能出现真实姓名和学校名称;

3. 不必写标题。

(评分标准)内容完整,语言规范,语篇连贯,词数适当。

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

【题目】No longer in the pink

The world is going to have to start thinking thoroughly to save its coral reefs. Corals are comeback creatures. As the world froze and melted and sea levels rose and fell over 30,000 years, Australia's Great Barrier Reef, which is roughly the size of Italy, died and revived five times. But now, thanks to human activity, corals face the most complex mixture of conditions they have yet had to deal with.

According to the Intergovernmental Panel on Climate Change, a rise in global temperatures of 1.5°C relative to pre-industrial times could cause coral reefs to decline by 70-90%. When waters become unusually warm, corals throw out the algae, leaving reefs a ghostly white. This 'bleaching' is happening five times as often as it did in the 1970s.

Corals need protection from local sources of harm. Their ecosystems suffer from coastal currents, whether dirty water or waste from farms. Plastic and other rubbish block sunlight and spread aggressive bacteria. Governments need to carry out tighter rules on these industries, such as tougher local building codes, and to put more effort into strengthening rules against overfishing.

Many reefs that have been damaged could benefit from restoration. Coral's biodiversity offers hope, because the same coral will grow differently under different conditions. Corals of the western Pacific near Indonesia, for example, can survive higher temperatures than the same species in the eastern Pacific near Hawaii.

Stronger measures to fight against the larger threats corals face should also attract more research. Shading reefs using a polymer film as a sunscreen to cool them is under discussion for parts of the Great Barrier Reef. Other schemes to help corals involve genetic engineering, selective breeding and brightening the clouds in the sky above an area of the reef by spraying salt into the lowest ones, so that they turn away more of the sun's energy. These measures may sound extreme, but people need to get used to thinking big. Dealing with the problems caused by climate change will call for some far-reaching ideas.

1Thorough thinking is needed to save the coral reefs because __________.

A.corals have come back in the Great Barrier Reef in Australia

B.corals are frozen and melted five times over 30,000 years

C.corals are strong enough to survive human activity

D.human activity are threatening the condition of coral reefs

2The underlined word 'bleaching' most probably means _______.

A.warmingB.throwing out

C.whiteningD.dying

3Corals are being damaged by the following local sources EXCEPT ___________.

A.coastal water flowsB.more sunlight

C.waste from farmsD.bad bacteria

4Some extreme solutions to saving corals are mentioned in the passage in order to ______.

A.encourage people to come up with more ideas

B.introduce some advanced technological progress

C.raise people's awareness of protecting the environment

D.warn people of the threats and risks corals are facing

【题目】 Popularly known as the “Oriental Hawaii,” Sanya in South China’s Hainan province is considered as one of the best diving resorts in the South Pacific Ocean. The followings are the top four places for diving in the city.

Wuzhizhou Island

Wuzhizhou Island is regarded as the best place in Hainan province for underwater diving. It is one of the few islands in the world without rocks. The island covers an area of 1.48 square kilometers and is in an irregular butterfly shape. The sea around the island is clear, providing a visibility of 6 to 27 meters.

Xidao Island

Xidao Island is shaped like a turtle living in the tropical area. It is also the largest of a series of islands in Sanya. Located 8 nautical miles off the coast, the island enjoys surroundings of sandy beaches and rocky caves. It also has clear waters with a wide variety of underwater animals to explore.

Dadonghai Bay

Dadonghai Bay, surrounded by hills on three sides, is a moon-shaped bay. The area enjoys agreeable weather all year round, with the water temperature keeping about 20 even in winter. Though the water here is not as clear as that in Yalong Bay and Wuzhizhou Island, this diving spot is easier to get to.

Fenjiezhou Island

Fenjiezhou Island is also called the Sleeping Beauty Island for what it looks like from afar. It is a national 5A scenic area in Lingshui Li autonomous county. It is the only site in the country that allows visitors to dive with dolphins. In addition to possessing a range of marine recreational programs, the island has the only sightseeing submarine in China, which is 18.6 meters long and can accommodate 46 people.

Regulations for underwater diving:

1. Applicants who are in good health and over 7 years old are allowed to dive.

2. People who are drunk or have heart disease or high blood pressure are not allowed to dive.

3. Be sure to travel with your diving instructor.

4. Several gestural languages must be mastered before diving: OK, going up, going down, uncomfortable, poisonous living creatures, and no touching.

Click here to enjoy the breath-taking scenery of these beautiful resorts.

1Which is the largest among these four places?

A.Wuzhizhou IslandB.Xidao Island

C.Dadonghai BayD.Fenjiezhou Island

2Which is TRUE according to the passage?

A.Wuzhizhou Island is the only island in the world without rocks.

B.The four places are all animal-shaped.

C.People are not permitted to dive alone without an instructor.

D.People can feel free to touch underwater animals when diving.

3Which of the following people can get a chance of diving?

A.a drunk manB.a child aged 6

C.a man with heart diseaseD.a graduate in good health

4You may find this passage from .

A.a websiteB.a travel brochure

C.a geography bookD.a newspaper

【题目】 You may say that rain comes from clouds, but you can also say that rain is clouds.1, you should know the mechanism through which water moves from the Earth to the atmosphere and back again.

Dew point is the temperature at which water vapor begins to condense (凝结) and becomes water droplets that can fall as rain. Dew point can vary anywhere from the 30s (Fahrenheit) to, on rare occasions, the 80s.

2. Once the air has cooled past the “dew point", it condenses around a nucleus, which are usually tiny particles of dust, smoke or even salt that are floating in the air. Then tiny water droplets are formed.3. If you pay close attention to clouds in the sky, you'll see char they’re constantly shrinking and growing,

Water vapor that has formed clouds is on its way to becoming rain, bur it's not there yet. For now, the water droplets are 80 tiny that the air currents keep them in the air, just as swirling particles of dust can stay in the air.4.

When water droplets combine with one another, they become heavier than the uplift of the air around them. Eventually they fall down through the cloud as rain.5They attract more water vapor to themselves and grow quickly until they're heavy enough to fall as snow.

A.Rain cloud is formed when there is enough water in the air

B.As warm air rises with the water vapor it contains, it cools

C.If you are curious about what kind of cloud will become rain

D.Sometimes the droplets rise high enough to freeze into ice crystals.

E.The tiny water droplets that initially form are what you see as clouds

F.If you want a better understanding of why rain comes down from clouds

G.As those droplets continue to rise, they have two ways to come back to Earth

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网