题目内容

【题目】 You can make our great places better. Become a VIP and volunteer with us today!

The National Park Service offers many volunteer opportunities for individuals and groups as part of theVolunteers-In-Parksprogram. We are aimed to promote all parks to be a better place for people of all ages and colors to live a nicer life. We would regularly organize activities like collecting litters, watering young plants or killing pests on trees and so on. Besides, posters and signs of bettering parks are also in our daily doings.

We provide a one-time service or a longer term position in many partner organizations. Opportunities are available for anyone who are willing to serve for the society. And the working specific places are various ,from your nearby parks in your community to all other places throughout the United States, including the territories(边境) in the Pacific and the Caribbean(加勒比海). Some positions are specialized and need particular talents, knowledge, skills, and abilities, as well as a background check, such as writers or editors need to have good abilities of words. Other positions only require a willingness to volunteer. If you want to be a part of a shared future and do something for the world, please join us and your coming can make a big difference!

To learn more about us and details that guide our volunteer programs, click www.Volunteer.gov and then search for a volunteer event on the webpage, or contact us at 789-431-45

1The National Park Service aims at helping ______.

A.better parksB.water young plantsC.collect littersD.kill pests

2What kind of service does this organization provide?

A.one-day tour in USA

B.weekend services for community

C.services in Canada

D.a one-time and long-term activity

3The passage is probably taken from________?

A.a newspaperB.a magazineC.a text bookD.a website

4What is the purpose of this passage?

A.to call on people to attend the National Park Service

B.to introduce a volunteer group to readers

C.to show how to visit parks in the USA

D.to make people know the value and importance of protecting parks

【答案】

1A

2D

3D

4A

【解析】

本文是一篇说明文,国家公园管理局旨在推动所有的公园成为一个更好的地方,为个人和团体提供很多志愿服务机会。短文介绍了招募志愿者的一些信息。

1

细节理解题。根据第一段中的“We are aimed to promote all parks to be a better place for people of all ages and colors to live a nicer life”可知国家公园管理局旨在推动所有的公园成为一个更好的地方,让所有年龄和肤色的人过上更好的生活。故选A项。

2

细节理解题。根据第二段中的“We provide a one-time service or a longer term position in many partner organizations.”可知该组织提供一次性服务或长期职位。也就是说提供一次性或长期的活动。故选D项。

3

推理判断题。根据最后一段“To learn more about us and details that guide our volunteer programs, click www.Volunteer.gov and then search for a volunteer event on the webpage, or contact us at 789-”可知要了解更多关于这个组织以及关于志愿者项目的细节,点击www.Volunteer.gov,然后在网页上搜索志愿者活动,或致电789-431-45与我们联系。要求读者点击网站并给出点击链接,说明这篇文章有可能就来自于某个网站。故选D项。

4

推理判断题。根据第二段末尾“If you want to be a part of a shared future and do something for the world, please join us and your coming can make a big difference!”可知这篇文章对读者说如果你想成为共享未来的一部分,为世界做点什么,请加入我们,你的到来会带来很大的不同!”,这很明显是一种呼吁,由此推知,文章介绍该组织提供的志愿者项目是为了呼吁人们加入这个组织。故选A项。

练习册系列答案
相关题目

【题目】 C
SIGN YOUR CHILD UP FOR "FLY TO THE MOON CLUB"
AND ENJOY A FREE * FLIGHT TO ANY DESTINATION IN ASIA!

With a registration fee of just $50 per child,
children under the age of 12
can join Eagle Airways'
FLY TO THE MOON CLUB as members.
They can then enjoy the same benefits
onboard Eagle Airways' newest Boeing-797
to any destination in the world!
BENEFITS YOU CAN'T MISS!
A free * flight to any destination in Asia
30% off any course at Tanya Language School
20% off any purchase made at Ruby Bookstore
A free notebook with every purchase above $50 at Starlight Stationery
A free bowl of dessert for a family of four at Don's Diners
dinner ordered
A birthday gift on your child's birthday
A free album containing pictures taken during the journey
All bookings made before 12 September will receive free travel insurance for
the entire family! ** Insurance is issued by Live Life Insurance Group.
10% OFF ALL BOOKINGS

for departures from 5 to 11 September
* Child must be accompanied by two
paying adults.
** Terms and conditions apply.
(1)One of the benefits mentioned in, the advertisement is ___.
A.afreeflighttoanydestinationintheworld
B.30%offanybookpurchasedatRubyBookstore
C.afreebowlofdessertatanyrestaurantattheairport
D.adiscountonanycourseatTanyaLanguageSchool
(2)Which of the following bookings may receive the most benefits?
A.

Booking date

Departure date

September 13

September 18


B.

Booking date

Departure date

September 2

September 12


C.

Booking date

Departure date

September 15

September 4


D.

Booking date

Departure date

September 16

September 8


(3)Which of the following is TRUE according to the advertisement?
A.Youneedtopay $50tosignupachildfortheclub.
B.Clubmembersenjoyfreetravelinsuranceforanyflight.
C.Theadvertisementisintendedforstudentsofallages.
D.Anychildmustbeaccompaniedbyatleastonepayingadult.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网