题目内容
【题目】 C
SIGN YOUR CHILD UP FOR "FLY TO THE MOON CLUB"
AND ENJOY A FREE * FLIGHT TO ANY DESTINATION IN ASIA!![]()
With a registration fee of just $50 per child,
children under the age of 12
can join Eagle Airways'
FLY TO THE MOON CLUB as members.
They can then enjoy the same benefits
onboard Eagle Airways' newest Boeing-797
to any destination in the world!
BENEFITS YOU CAN'T MISS!
A free * flight to any destination in Asia
30% off any course at Tanya Language School
20% off any purchase made at Ruby Bookstore
A free notebook with every purchase above $50 at Starlight Stationery
A free bowl of dessert for a family of four at Don's Diners
dinner ordered
A birthday gift on your child's birthday
A free album containing pictures taken during the journey
All bookings made before 12 September will receive free travel insurance for
the entire family! ** Insurance is issued by Live Life Insurance Group.
10% OFF ALL BOOKINGS![]()
for departures from 5 to 11 September
* Child must be accompanied by two
paying adults.
** Terms and conditions apply.
(1)One of the benefits mentioned in, the advertisement is ___.
A.afreeflighttoanydestinationintheworld
B.30%offanybookpurchasedatRubyBookstore
C.afreebowlofdessertatanyrestaurantattheairport
D.adiscountonanycourseatTanyaLanguageSchool
(2)Which of the following bookings may receive the most benefits?
A.
Booking date | Departure date |
September 13 | September 18 |
B.
Booking date | Departure date |
September 2 | September 12 |
C.
Booking date | Departure date |
September 15 | September 4 |
D.
Booking date | Departure date |
September 16 | September 8 |
(3)Which of the following is TRUE according to the advertisement?
A.Youneedtopay $50tosignupachildfortheclub.
B.Clubmembersenjoyfreetravelinsuranceforanyflight.
C.Theadvertisementisintendedforstudentsofallages.
D.Anychildmustbeaccompaniedbyatleastonepayingadult.
【答案】
(1)D
(2)D
(3)A
【解析】本文是一篇说明文,是一则关于飞奔月球俱乐部的广告,该广告目的是在于吸引想去亚洲旅行 的孩子们.
1.D细节理解题.根据BENEFITS YOU CAN'T MISS!标题下的第二个,减免30%的tanya语言学校的课程费用,故选D.
2.D细节理解题.根据图中偏下部的内容All bookings made before 12 September will receive free travel insurance for the entire family! 可以知道在9月12日之前预定可以得到免费保险,10% OFF ALL BOOKINGS,for departures from 5 to 11 September预定日期2015年5到11号离开的可以享受10%的减免.故选D.
3.A细节理解题.根据主标题下面的第一句With a registration fee of just $50 per child,children under the age of 12can join Eagle Airways'
FLY TO THE MOON CLUB as members.可以知道一个12岁以下的孩子只要50美元就可以加入俱乐部.故选A.
【题目】(2015·上海)阅读下列材料,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项.
|
|
Cheese-loving inventor Wallace and his brainy dog Gromit have started a company to protect the town's vegetables from hungry rabbits. However, just before the annual Giant Vegetable Competition, an enormous rabbit begins terrorising the town. It is attacking all the vegetables and destroying everything in its path. The competition organizer, Lady Tottington, hires Wallace and Gromit to catch the monster alive. But they will have to find the were-rabbit before gun-crazy hunter Victor Quartermaine who is desperate to kill it. | |
The screenplay is witty and full of amusing visual jokes. As usual, the voice of Peter Sallis is absolutely perfect for the role of Wallace, and Gromit is so beautifully brought to life, he can express a huge range of emotions without saying a word. And both Helena Bonham-Carter, who plays the part of Lady Tottington, and Ralph Fiennes as Victor are really funny. | |
To sum up, The Curse of the Were-Rabbit is an amazing film which is suitable for both children and adults. If you liked Wallace and Gromit’s previous adventures and you appreciate the British sense of humour, you’ll love this film. Don’t miss it! |
(1)In the film review, what is paragraph A mainly about?
A.The introduction to the leading roles
B.The writer’s opinion of acting
C.The writer’s comments on the story
D.The background information
(2)According to the film review, “monster” (paragraph B) refers to ______.
A.a gun-crazy hunter
B.a brainy dog
C.a scary rabbit
D.a giant vegetable
(3)Which of the following is a reason why the writer recommends the film?
A.It’s full of wit and humour.
B.Its characters show feelings without words.
C.It is an adventure film directed by Peter Sallis.
D.It is about the harmony between man and animals.