题目内容
2.Good news!Job offered.Receptionist Administration
Full Time
A receptionist is required from 1st June 2015at Dartford Science & Technology College.The position is only from 8:30am to 4:30pm Monday to Thursday and 8:30am to 4:00pm Friday,with an hour's break for lunch every day.The successful applicant must have a good telephone manner,good interpersonal skills and proficient IT skills.
Cleaner
Part Time,Term Time
We are seeking to appoint a hardworking person to join our cleaning team.Previous experience would be an advantage but it is not essential.10hours per week are required during term time and the extra 3weeks are added in the summer holidays or as directed by the Business Manager to ensure the needs of the school are met.
Closing date 12th May 2015,12noon.Please return the completed application forms to the school.
Science Technician
Term time plus 10days,37hours per week
We are looking for a technician to provide a technical support service for science teaching staff.Applications are to be received no later than midnight on 10thJune 2015.
Health & Social Care Teacher
Our client,an 11-18mixed comprehensive school in Ealing,West London,is currently seeking a teacher for Health & Social Care.The position will be a full-time post until July 2015.We require an energetic teacher to develop the learning potential of students.We are seeking someone with excellent subject knowledge who can combine academic strictness and achievement with enjoyment of teaching Health & Social Care.
If you are keen to work,visit our website via the button below.
28.The receptionist to be employed will workD.
A.20hours a week B.37hours a week C.39.5hours a week D.34.5hours a week
29.To work as a cleaner,you mustB.
A.work full-time
B.hand in the application form before 12noon on May 12th 2015
C.have previous working experience
D.work the whole summer holidays
30.C is needed in a school in Ealing,West London.
A.a full-time science teacher
B.a teacher with the ability to get along with people
C.a teacher with excellent knowledge about Health & Social Care
D.a technician who can provide a technical support service
31.The text is most likely to appearA.
A.on the Internet B.in a novel C.in a magazine D.in a newspaper.
分析 本文属于广告类阅读,作者通过这篇文章向我们介绍了四个不同的工作,主要介绍了这些工作的要求,待遇以及工作时间等.
解答 28.D 细节理解题,根据第一个广告The position is only from 8:30am to 4:30pm Monday to Thursday and 8:30am to 4:00pm Friday,with an hour's break for lunch every day.可知接待员周一到周四从8:30工作到4:30,周五从 8:30到 4:00,每天一个小时午休,因此一周共工作34.5个小时,故选D.
29.B 细节理解题,根据第二个广告Applications are to be received no later than midnight on 10thJune 2015.可知如果你想当一个清洁工你需要在2015年五月十二日中午之前交申请表,故选B.
30.C 细节理解题,根据最后一个广告Our client,an 11-18mixed comprehensive school in Ealing,West London,is currently seeking a teacher for Health & Social Care可知西伦敦的学校需要具有良好的健康和社会保健知识的教师,故选C.
31.A 文章出处题,根据最后一段If you are keen to work,visit our website via the button below.可知本文出自互联网,故选A.
点评 考查学生的细节理解和推理判断能力.做细节理解题时一定要找到文章中的原句,和题干进行比较,再做出正确选择.在做推理判断题时不要以个人的主观想象代替文章的事实,要根据文章事实进行合乎逻辑的推理判断.