题目内容

【题目】What are the chances of a 100yearold chocolate candy falling in your treat bag this HalloweenThough Goo Goo Clusters may not be as familiar as Kit Kat or Hershey barspeople of all ages have enjoyed this Southern staple(产品)for an entire century.

In 1901a 19yearold named Howell Campbell opened a candy store in NashvilleTennessee.He made all kinds of sweets and hard candies with just two copper kettles and about a dozen employees.Thenin 1912he made the first candy to combine chocolate with other ingredients such as caramelmarshmallow nougatand peanuts.Originallythese clusters were handwrapped and sold under the counter at a few local stores with a sign reading,“A nourishing lunch for a nickel. Nowthey are known as Goo Goo Clusters.Nearly 20000 of these chocolate treats are made per hour in a factory in Nashville.

What else makes a Goo Goo so special?“In addition to it being the very firstever combination confection createdits shape also makes it quite unique,” says Beth SachanGoo Goo Clusters' senior marketing manager.The Goo Goo Cluster is a bigimperfectly round mound of deliciousness!”

The 100th anniversary of the Goo Goo Cluster is being celebrated throughout the month of Octoberthe biggest candyselling month of the year.About 40 restaurants in the Nashville area have created unique desserts inspired by Goo Goo Clusters to serve to their customers.

Additionallya Goo Goosponsored race called the Jog'n Hog was held in Nashville onOctober 13.Adults and children ran three miles to the finish line after eating at least one of six Goo Goo Clusters from a bag they were given at the halfway point.A golden Goo Goo was hidden in one of the bags.The winner received a $100 gift certificate to the candy's websitegoogoo.com.After the racea scavenger hunt was held throughout the city.

【语篇导读】 本文是一篇说明文。作者介绍了一个世纪以来一直受人们欢迎的巧克力食品——Goo Goo Clusters。文章涉及该产品的起源、发展和特点以及百年纪念活动。

1We can learn from the first paragraph that Goo Goo Clusters________.

Aare much better than other candies

Blook like Kit Kat and Hershey bars

Chave been popular to the customers

Dwill be sold out by this Halloween

2What's the purpose of the sign according to this passage?

ATo draw more people's attention.

BTo encourage people to buy the clusters.

CTo make a large amount of money.

DTo persuade people to eat hard candies.

3The customers would like to enjoy Goo Goo Clusters probably because of________

Aits shape and deliciousness

Bits package and design

Cits weight and combination

4The 100th anniversary of the Goo Goo Cluster is being celebrated by________

Aholding a race in Nashville

Bopening a lot of restaurants

Cgiving away many gift certificates

Doffering specially designed desserts

5Where can we find this text?

AIn a magazine on diet.

BIn a textbook on history.

CIn a website on culture.

DIn a guidebook on tour.

【答案】

1C

2B

3D

4A

5D

6A

【解析】

1C 细节理解题。根据第一段中的“...people of all ages have enjoyed this Southern staple for an entire century.”可知,一个世纪以来,Goo Goo Clusters一直受人们的喜爱。

2B 推理判断题。根据第二段中的倒数第三句“Originallythese clusters were handwrapped and sold under the counter at a few local stores with a sign reading,‘A nourishing lunch for a nickel.’”,再结合下文中的文字可以推知,a sign的意图是鼓励人们去购买Goo Goo Clusters

3Dits fair price and low cost

4A 细节理解题。第三段中提到Goo Goo Clusters的特别之处,由此可知,是它们的形状和美味让人们喜欢吃的。

5D 细节理解题。由第四段最后一句可知,大约40家饭馆制作了很特别的点心。

6A 推理判断题。本文的话题与食品有关,可能会在美食杂志上看到该文章。

高频词汇

confection n. 甜点,精工制作的物品

imperfectly adv. 有缺点地;不完美地

mound n. 堆;小山岗

【长难句分析】 Adults and children ran three miles to the finish line after eating at least one of six Goo Goo Clusters from a bag they were given at the halfway point.在半路上,大人和孩子们会得到一个装有6Goo Goo Clusters的包,他们在吃掉其中的至少一个之后跑三英里到达终点。

该句为复合句。其中after是介词,引出一个介词短语说明时间;“they were given...”是定语从句,修饰a bag

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读理解

阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。

I closed the door. He was full of energy, throwing things around and making a huge mess. But I could see that he was doing all these to annoy me. He needed connection, and this was the only way he knew how to ask for it. So I sat back down and kept quiet. Then he slowed down and began making a rocket. I talked to him about it. We continued like this for a few minutes before I slipped into the conversation:

“So what happened today?”

It was purely a question, no blame or anger in my tone. I believe that if I had criticized him, the gate that was slowly opening would have shut firmly closed. He told me that the teacher didn’t let him do what he knew well due to safety but asked him to do what he disliked. He also admitted that he had enjoyed making her run around and saw it as a game. I explained that his teacher had not seen it as a game and was very upset. This again was stated simply as a fact. I suggested that next time he have a session, he talked about what he hoped to do at the start, which might be easier for everyone. He agreed and was quiet for a moment. Then he looked at me with tears in his eyes before quietly asking if he could go to find his teacher to apologize.

【1】The boy made trouble for his teacher because he_____.

A. was accused of destroying property

B. was told not to yell at other children

C. was made to do things against his will

D. was blamed for creating an air of tension

【2】Why didn’t the author do anything about the boy’s bad behavior at first?

A. She didn’t want to make it worse.

B. She didn’t mind the huge mess at all.

C. She was tired of shouting and threats.

D. She hadn’t thought of a coping strategy.

【3】In what way the author managed to get the boy to talk to her?

A. By playing games with him.

B. By giving him a good suggestion.

C. By describing his teacher’s feelings.

D. By avoiding making critical remarks.

【4】Why did the boy have tears in his eyes in the end?

A. He was sorry about his reputation.

B. He was regretful about his behavior.

C. He was fearful of the author’s warning.

D. He was sad for the author’s misunderstanding.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网