题目内容

【题目】假如你的朋友有一幅郑板桥的画,要在国际购物网站eBay上出售。请根据下面提示为其作简单的英文介绍。

作者

郑板桥,清代画家,擅长花卉木石,尤擅写竹

画作

主题:竹子

尺寸:138 cm×38 cm

售价:30 000美元

收藏理由:代表作之一,保存完好,极具升值空间

注意:

1.词数100左右;

2.可以适当增加细节,以使行文连贯。

_______________________________________________________

_______________________________________________________

_______________________________________________________

_______________________________________________________

_______________________________________________________

_______________________________________________________

【答案】

As a wellknown painter in Qing DynastyZheng Banqiao enjoys great popularity in China all the time.He is famous for painting flowers, trees and stones, especially bamboos.This painting happens to be one of his masterpieces on bamboo.It measures 138 centimetres long and 38 centimetres wide.Besidespreserved with great care by the former ownersit is still in very good condition.Currentlyit is for sale at a price of 30000 dollars.I do believe you have good reasons to buy it.You may keep it for long if you like.And if you sell it in the futureit is sure to be worth more money.

【解析】略

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网