题目内容

【题目】Many countries are faced with the problem about how to ________ economic development.

A.take up B.speed up

C.get up D.stay up

【答案】B

【解析】句意:许多国家都面临着如何加快经济发展这个问题。speed up加速;take up占据(时间、空间);get up起床;stay up熬夜。

练习册系列答案
相关题目

【题目】根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。

When we are grown-ups, it’s quite natural to look back on our different stages of life and remember who was there to see us through. 16 While some people’s high school friendships gradually end, mine have stuck with me through every bit of life since. And I suppose high school friends are the friends you’ll build the strongest relationships with.

17 Whether it is the bad haircut or the braces(牙箍)you wear, your high school friends help you through it all. They tell you that you look wonderful when you cannot go out in public with that hairdo. 18

They understand the most about you. High school friends know you better than anyone else. They can just look at you and know how you’re feeling. You cannot hide much from them. 19 And they’d rather help deal with the problem at hand than let it go. So even when you don’t want to hear it, prepare yourself because they’re not going to stop trying until you’re back to your normal self.

They make for the best reunion. Reunions are harder to organize when friends live across the country. However, with high school friends, it’s easy to enjoy the time together you can often pick up just where you left off, no matter how long ago that was. Friendships can be hard to keep. 20

A. We could depend on our friends all the time.

B. They are with you through your embarrassing stages.

C. They can sense something is off when you’re th slightest bit strange.

D. For me, I often think about my fantastic group of high school friends.

E. They build up your self-confidence to get you through each tough situation.

F. Let’s pray the flower of friendship would always bloom brightly in our hearts.

G. But it never seems like hard work with the ones you’ve known and loved for long.

【题目】七选五

根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。

Have you ever had a wonderful idea and thought it would make a great invention, but didn’t know what to do next? 【1】 They will help you make your dreams come true and become a famous inventor.

The first thing that you should do is do some research on the Internet to see if anyone else has invented it. If not, you should search through the US Patent (专利) information to see if a patent was ever created for your type of invention. 2

The easiest thing to do is working with a company that can help you to make your dreams a reality. It can help you present your ideas and get your product to the right companies. One company that is very reputable (声誉好的) is “Lambert and Lambert in Minnesota”. 3 If they think your product is marketable (有销路的), they will help you to get it to the right company.

Call the company and make an appointment. You will want to bring in a model of your invention and a complete description of your ideas. 4 Then when you meet with them, you can present it and they will tell you how marketable it is. If they decide to help you, they will work to present it to different companies and help you to go to the next step.

Once your invention has been sold to a large company, get ready to get the benefits of becoming the next great inventor.

【5】But the benefits are worth the wait.

A. It span>may take a year or two.

B. You will be the next inventor.

C. Write down exactly about your invention.

D. If there is no patent, go to the next step.

E. You will find something new on the Internet.

F. Here are some steps that you can take.

G. They offer free advice for good ideas.

【题目】阅读下列短文,从每题所给的四个选项(ABCD)中,选出最佳选项

He’s an old cobbler(修鞋匠) with a shop in the Marais, a historic area in Paris. When I took him my shoes, he at first told me: “I haven’t time. Take them to the other fellow on the main street; he’ll fix them for you right away.”

But I’d had my eye on his shop for a long time. Just looking at his bench loaded with tools and pieces of leather, I knew he was a skilled craftsman(手艺人). “No,” I replied, “the other fellow can't do it well.”

“The other fellow” was one of those shopkeepers who fix shoes and make keys “while-U-wait” without knowing much about mending shoes or making keys. They work carelessly, and when they have finished sewing back a sandal strap(鞋带), you might as well just throw away the pair.

My man saw I wouldn’t give in, and he smiled. He looked at my shoes, had me write my name on one shoe with a piece of chalk and said, “Come back in a week.”

I was about to leave when he took a pair of soft leather boots off a shelf.

“See what I can do?” he said with pride. “Only three of us in Paris can do this kind of work.”

When I got back out into the street, the world seemed brand-new to me. He was something out of an ancient legend, this old craftsman with his way of speaking familiarly, his very strange, dusty felt hat, his funny accent from who-knows-where and, above all, his pride in his craft.

These are times when nothing is important but the bottom line, when you can do things any old way as long as it “pays”, when, in short, people look on work as a path to ever-increasing consumption(消费) rather than a way to realize their own abilities. In such a period it is a rare comfort to find a cobbler who gets his greatest satisfaction from pride in a job well done.

【1】Which of the following is true about the old cobbler?

AHe was equipped with the best repairing tools.

BHe was proud of his skills.

CHe was the only cobbler in the Marais.

DHe was a native Parisian.

2The underlined sentence “He was something out of an ancient legend” shows that ______.

Ait was difficult to communicate with this man

Bthe man was very strange

Cnowadays you can hardly find anyone like him

Dthe man was too old

3According to the author, many people work just to ______.

Amake money

Brealize their abilities

Cgain happiness

Dgain respect

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网