题目内容
【题目】A
Many wealthy and well-traveled people want a completely new experience, but they don’t necessarily want to give up luxury(奢华的) accommodations and service. The following vacations could be best choices.
Cruise down the Amazon River
Aqua Expeditions takes up to 32 passengers at a time on guided journeys of three, four, or seven days down the Amazon River. Those adventurers see forests and waterfalls, visit local fish markets, and take canoe trips. They also take in wildlife such as capuchin monkeys and river dolphins.
Go Glamping in Montana
The Resort at Paws Up located on a cattle ranch(牧场) is a standout in the type. The ranch rents homes with up to four bedrooms, but it’s the luxury tents that offer closer communion with the outdoors. Tents are arranged into camps, each of which has a private chef and butler, the latter of whom helps build campfires and arrange daytime activities. Guests can participate in a cattle drive, go clay shooting, take a hot air balloon trip, or ride horses.
Climb inside a Volcano in Iceland
Iceland is famous for its volcanoes and has plenty of luxury hotel options. Thrill-seekers can actually go down into the dormant (休眠的), 700-foot-deep Thrihnukagigur, by using an open elevator. Take a helicopter if you want to skip the 2-mile hike to the volcano, and arrange a private tour to avoid crowds. And visitors traveling there can enjoy the luxury hotel such as the ION Luxury Adventure Hotel and the Hotel Rangá.
【1】What can adventurers do when traveling down the Amazon River?
A. Enjoy individually-guided tours. B. Travel with hot air balloons.
C. Get a chance to see wildlife. D. Ride horses along the trail.
【2】At which place can guests enjoy food quite to their taste?
A. Aqua Expeditions. B. The Resort at Paws Up.
C. Thrihnukagigur. D. The Hotel Rangá.
【3】What do the three vacations have in common?
A. They are adventurous. B. They are animal-centered.
C. They have luxury hotel options. D. They are intended for new travelers.
【答案】
【1】C
【2】B
【3】A
【解析】
【文章大意】本文是一篇应用文,介绍了三个旅游项目。
【1】考查细节理解。根据第二段中的"They also take in wildlife such as capuchin monkeys and river dolphins"可知,沿着亚马逊河旅游的人可以有机会观看野生动物,故选C。
【2】考查细节理解。根据第三段中的"each of which has a private chef and butler..."可知,在The Resort at Paws Up,每个营地都配有私人厨师,由此可知,游客在这里可吃到非常符合自己口味的食物,故选B。
【3】考查推理判断。第一个项目提到adventurers,第二个项目提到take a hot air balloon trip, or ride horses,第三个项目提到寻求刺激的人可以下到700英尺深的休眠火山中。故这三个项目的共同点就是:adventurous(惊险的,刺激的)。
【题目】书面表达(满分25分)
假设你是李华,你校广播站正在招收英文编辑,请你根据以下提示,向负责此事的外教Mr. Mark 申请这一职位。要点包括:
职位要求 | 1.有很强的英语表达能力; 2.关心时事。 |
个人优势 | 1.有做记者的经历,沟通能力强; 2.父亲是一位专职编辑,深受其影响; 3.…… |
注意:
1.词数100左右;
2.可以适当增加细节,以使行文连贯。