题目内容

【题目】根据句子意思和音标、首字母提示填词,每空一词。

1What can we do to cut down air______/plu:n/?

2It is ____________ /nessri/ for me to go to bed before 11p.m.

3You’ll be p_________ if you break the traffic rules.

4Some parents often tell their kids not to believe s_________ words.

5When we are 18, it’s time for us to make our own d___________.

【答案】

1pollution

2necessary

3punished

4strangers’

5decisions

【解析】

1句意:我们能做些什么来减少空气污染呢?根据音标提示可知,答案为pollution。

2句意:我必须在11点前上床睡觉。根据音标提示可知,答案为necessary。

3句意:如果你违反交通规则,你会受到惩罚的。根据句意可知,此句考查一般将来时态的被动语态,答案应填写过去分词形式punished。

4句意:一些家长经常告诉他们的孩子不要相信陌生人的话。名词的前面用名词所有格来表示所属关系,根据语境理解,所有陌生人的话都不要轻信,故答案填写复数名词的所有格strangers’。

5句意:我们18岁的时候,到我们自己做决定的时候了。make one’s decision做决定,主语为名词的复数形式,每个人的决定是不同的,故答案为名词的复数形式decisions。

练习册系列答案
相关题目

【题目】The romance novel Me Before You tells a story that you might never forget. It is the latest bestseller by British writer Jojo Moyes. The book has been made into a movie. British actress Emilia Clark and actor Sam Caflin play the lead roles in the movie.

There are two main characters in this book. One is Louisa Clark, or Lou, a girl who has lost her job at a cafe. The other is William Traynor, or Will, a young man who has become disabled after a motorcycle accident.

Lou ends up taking a job where she has to take care of Will. At first, they don't like each other very much. However, they gradually become good friends. But this happiness only lasts a few days.

While I read the book, I couldn't help but notice its language. There were a lot of descriptions to show what the characters are feeling. There are also many detailed descriptions of the environments around the characters. For example, Moyes writes "I saw it was bigger than I had imagined, red brick with a double front…",describing how surprised Lou is when she sees Will's house for the first time.

At the end of the book, Will writes "Just live well, just live" in a letter. This short line is the last thing that Will writes to Lou. It shows Will's deep feelings about life. He wants her to live life to the utmost(竭尽全力)-the very thing he had wanted to do before he had his accident.

1What do we know about the book Me Before You?

A. It is about childhood memories.

B. It has been made into a movie.

C. It has one main character.

D. It was written by a US writer.

2Which of the following is TRUE about William Traynor?

A. He was born with a disability.

B. He lost his arms in a car accident.

C. He knew Louisa Clark before the accident.

D. He became disabled after an accident.

3Why did the writer write this story?

A. To introduce a book. B. To advertise a movie.

C. To introduce a writer. D. To tell a love story.

【题目】Wechat is popular among us, but if someone deletes you or blocks(屏蔽)you on it,does it mean you’ve made him or her angry?

It depends.

Maybe you have just left messages too often without much valuable information. For example, the questions are those like ‘how are u? ’ ‘what are u doing? ’ ‘do u love me? ’ too often. You know, people may feel bored after answering such kinds of questions time after time.

Another possible reason may be that you’ve sent something unpleasant to your friend or in your friend circle. I just blocked one of my middle school classmates yesterday becauseshe was trying to sellfakegoods in the friend circle, and I hale it quite much.

Some people delete the one's name from friends’list because they no longer want to see it (maybe ex-boyfriend or ex-girlfriend) andthey don’t want the one to see their“ Moments” (动态) on WeChat (maybe they publish very private pictures or life or thoughtsthey don’t want to share with him or her.)

So why you are blocked may depend on his or her mood or preference (喜好), and the reasons a person gets blocked are various from person to person. So I suggest you to write an email or make a phone call to that person if he or she really means a lot to youto see why he or she is dissatisfied with you ,and to find out how you can make up for the case.

1From paragraph 3, we can know if you are blocked that is because ______.

A. you are asking too many boring questions

B. your friend is angry

C. your friend doesn’t like answering questions

D. your friend has no time to reply

2In paragraph 5 ,the underlined word "it" refers to ______.

A. the goods B. the name C. the private life D. the friend circle

3_______causesof being deleted or blocked are mentioned in the passage.

A. 4 B. 2 C. 3 D. 5

4Which is the best title for the passage?

A. Friend Circle B. Why Are You Blocked?

C. A Popular Way of Communication D. How to Make Your Friend Satisfied

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网