题目内容

【题目】-Gina’s sister has achieved her goal after years of hard work.

-Great! ________

A. A friend in need is a friend indeed. B. Where there is a will, there is a way.

C. Many hands make light work. D. One tree can’t make a forest.

【答案】B

【解析】

will

句意:——吉娜的姐姐在多年辛苦努力后,实现了她的目标。——太棒了!有志者,事竟成。A friend in need is a friend indeed. 患难见真情。Where there is a will, there is a way. 有志者事竟成。Many hands make light work. 人多好办事。 One tree can’t make a forest.独木不成林。

根据Gina’s sister has achieved her goal after years of hard work.可知多年的努力后,实现了目标,因此表示有坚强的意志,才会实现目标。故选B

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读下面短文,按照句子结构的语法性和上下文连贯的要求,在空格处填入一个适当的词或使用括号内中词语的正确形式填空。

What will happen if a family is without the Internet for a month? One 1(America) family decided to find out, so they sent an 2(invite) to a leading US television station, expecting that it would send a film group to record their everyday life without technology for a month.

When the film group met 3Smiths, they noticed that Mr. Smith, Mrs. Smith and their two sons were so crazy about technology 4theyhardly did things together. At mealtimes, no one was prepared 5 (sit) at the dining table for their food. “Everyone just runs into the kitchen, takes their food and then goes back to their bedrooms and then their eyes are fixed 6 their screen.”Mrs. Smith explained. “Our family will become strangers to each other 7we make a change!”

Returning to the normal life without the Internet was not easy, especially when all the family members lost8(they) in it. They had to make many changes. For example, the two brothers had to go to the school library to borrow books for their scientific projects, and Mr. and Mrs. Smith needed to go out shopping because they couldn’t buy things online. Since the family picked up the new lifestyle, they 9(find) that they can spend more time talking over meals instead of doing their own things 10(silent).

Would they be able to go for long without using the Internet after the challenge?

【题目】 Have you ever heard of a ball of energy? People often use it to describe very active children. But today we tell about an invention called the soccket, that is a real soccer ball of energy. Julia Silverman explains that in fact the soccket is a portable generator(便携式发电机).

Julia Silverman and Jessica Matthews developed the soccket as part of a group project for an engineering class at Harvard University.

There are mechanisms(装置) in a soccket. When you kick, hit or throw it, energy is then kept in it by these mechanisms instead of disappearing into the environment.

Then the user can put something directly into the ball, like a lamp, or a mobile phone charger so that they can get energy from it.

For every fifteen minutes of the game play, the soccket can provide enough electricity() for an LED lamp for three hours, and the ball can store(储藏) up to 24 hours’ electricity.

The International Energy Association reported last year that nearly one and a half billion people in the world had no electricity to use, and most of them live in sub-Saharan Africa and in India and other countries in Asia.

Julia Silverman and Jessica Matthews both had experiences in developing countries before they began the project. They knew that power shortages are a serious problem in really areas.

There’s an energy crisis in the world. One out of every five people in the world don’t have any electricity. And besides that, there are a lot of health problems because what people use instead of the electricity are harmful choices like kerosene(煤油) lamps, which produce a lot of smoke.

Julia Silverman says the soccket ball is one small solution(解决方法) to a big problem.

Jessica Matthews and Julia Silverman hope their soccket ball will shine more light on the problem of power shortages. It offers people a chance to put their energy into the world’s most popular sport and get some energy in return.

1From the passage, we know the soccket is ________.

A. an active childB. an inventionC. a lampD. a mobile phone

2If you play the soccket for half an hour, it can provide an LED lamp with electricity for ________.

A. fifteen minutesB. half an hourC. six hoursD. three hours

3The underlined word crisis in the passage means ________.

A. a time of safetyB. a time of difficultyC. a time of successD. a time of pride

4We can infer(推断) from the passage that ________.

A. Julia Silverman has never been to developing countries before

B. Active children like to play soccket

C. kicking a soccket can let the energy disappear into the environment

D. people are expected to get some energy by playing soccket

5The best title for the passage should be ________.

A. The only way to produce electricityB. The best way to solve energy crisis

C. A soccer ball that gives energyD. An invention changing the world

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网