题目内容

【题目】湖南省张家界市2015年中考英语试题】_____ this kind of question often asked in your class,Ann?

A. Is B. Does C. Has

【答案】A

【解析】

试题分析:句意:安,你们班上经常问这种问题吗?often,经常,通常,表示经常性、习惯性的动作,句子用一般现在时态;questions(问题)是ask(问)的承受者,当动作的承受者作主语时,谓语要用被动语态。即:本题用一般现在时态的被动语态,故选A。

练习册系列答案
相关题目

【题目】

It was raining hard and nearing dark. I was late for an appointment (预约) in a nearby city that I know only by GPS. And now my phone has died. The usual exits (出口) were closed. I didn't know how to get where I was going or how to let my appointment know I might not make it there.

I stopped at a KFC in a poor part of town and walked up to a mother and her teen daughter.

“I'm sorry, but is it possible for me to look up a number on your phone and then call the place and let them know I'm lost?” She handed me her phone and then told me I was lucky she had her phone, for it was getting ready to be turned off because she didn't have enough money to pay the phone bill.

The young girl and the mother didn't pay me much attention when I made a call. The appointment told me how to get there by another road.

Before I left. suddenly, I reached into my wallet where I don't usually have cash (现金) and pulled out all I had, a $20 bill. I gave it into the mother's hand and then turned to leave quickly. I heard her daughter calling after me, “Thanks, sir. You have no idea how you just helped us.” And yet, they really helped me.

Judge the following sentences true (T) or false (F) according to the passage.

1The writer asked the mother and her daughter for help because his phone didn't work.

2The woman said the writer was lucky because he had enough money to pay the phone bill.

3From the passage we know the mother and her daughter were also in great need of help.

4The writer paid the mother $20 as the cost of using the phone.

5When the writer got help from others, he also passed on his kindness at the same time.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网