题目内容

【题目】It was an early morning, a morning so peaceful,

The kind of morning that was inviting me with a warm arm.

So I decided to spend an hour doing almost nothing,

Sitting and enjoying the best of what nature could bring.

Getting up from my chair, I thought I'd take a walk,

Then there was a bee that suddenly came to me for a talk.

There was a kind of music as the bee moved its wing,

Music so perfect that no one could ever sing.

Walking little further, I saw a butterfly,

Which was dancing among the flowers and then flying high.

My morning hour in the garden was very well spent,

And now I know what beauty and music really meant!!

1What's the best title for the poem?

A.A Wonderful MorningB.Lovely MusicC.Warm SpringD.Sweet Flowers

2How does the writer probably feel?

A.Asleep.B.Lonely.C.Worried.D.Happy.

【答案】

1A

2D

【解析】

文章大意:本文是一篇诗歌,主要描写了花园中早晨的景色及作者享受这个早景的感受。

1主旨大意题。由全文可知,文中主要对作者在美丽的花园中度过了一个美妙的早晨,享受着大自然带给他的一切,所以可以概括为一个美妙的早上,故答案为A

2推理判断题。根据“My morning hour in the garden was very well spent, 我早上在花园里的时间过得很好。可知,作者享受着美妙的时光,作者是高兴的,故答案为D

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Penny was a five-year-old girl. One day when she and her mother were in a department store, Penny saw a plastic pearl necklace (珍珠项链). What 1beautiful necklace! She wanted 2 very much, so she begged (乞求) her mother to buy it for her. The mother said, "Well, I can buy you the necklace, but when we get home, we should discuss 3 you can do to pay for it.. Can we do that?" Penny agreed with 4 happy, and she got the necklace.

How much Penny loved the necklace! She wore it everywhere and every minute. Penny also 5 do part-time jobs to make pocket money. She worked very hard. Soon she succeeded in paying off the price for the necklace.

Penny's daddy knew how she tried her best 6 get the necklace. He also knew how much Penny cared about it. One night, he asked Penny if she loved him. "Sure, Daddy." the little girl said." Then how about 7 give me your necklace?" Oh, no, Daddy! Not my necklace! "Penny cried." Oh, dear, it's fine." her father gave her a kiss.

Several days later, Penny went to her daddy, with her lips(嘴唇) trembling (颤抖) "Here, Daddy. I love you, 1 love you 8 much than the necklace." She held out her hand. Inside it was the plastic pearl necklace that she loved so much.

When he saw this, Penny's father smiled 9supised. He then pulled a cute box out of his pocket. Inside the box 10bea real and colourful pearl necklace, which was waiting for Penny for so long.

【题目】 There were two men who lived next to each other. One of them was a teacher and the other was a doctor. Both of them had planted many different plants in their gardens. The teacher seldom watered his plants and didn’t pay a lot of attention to them. But his neighbor was very careful with his plants and watered them often.

The teacher’s plants were small, but still looked okay, while the doctor’s plants were much bigger and greener. One night, there was heavy rain and wind. The next morning, both of the neighbors came out to check on their gardens. The doctor saw that his plants had been ripped from the ground and were destroyed. But the teacher’s plants were not damaged at all but stood firmly.

The doctor was surprised. He went to ask the teacher. “We both grew the same plants and I cared for my plants better than you did. How could your plants still be okay?” The teacher smiled and said, “Because I gave my plants just a little bit of water, so their roots had to grow deeper to absorb(吸收) more water. That is why my plants didn’t die.”

1_______ was very careful with his plants and watered them often.

A.The teacherB.The doctorC.NobodyD.Both A and B

2What did the teacher’s plants look like?

A.BigB.GreenC.SmallD.Beautiful

3The underlined word “firmly” in Paragraph 2 probably means__________.

A.摇摇欲坠地B.稳固地C.更高地D.歪倒地

4The doctor was_______ to see that his plants were destroyed.

A.surprisedB.happyC.excitedD.sad

5What is the main idea of the story?

A.Growing a garden is not as easy as it looks.

B.A storm can destroy all the plants in your garden.

C.Plants know how to protect themselves from storms.

D.Too much care can make us become weak.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网