题目内容
短文改错
文中共有5处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加,删除或修改。
增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在其下面写出该加的词。
删除:把多余的词用(\)划掉。
修改:在错的词下画一横线,并在该词下面写出修改后的词。
注意:
1.每处错误及其修改均仅限一词。
2.只允许修改5处,多者(从第6处起)不计分
A group of scientists were planning to go to the countryside to do a scientific research in order to find out that whether the environment of the country had polluted. On arrival , they started to check the air and water. To our surprise , they found how terribly the situation was. They could see the serious pollution. Looking into the cause, they persuade the government to pass the law to protect the environment and kept the balance of nature . Now everything has changed. Birds are singing while trees and grass are waving .
A group of scientists were planning to go to the countryside to do a scientific research in order to find out that whether the environment of the country had ∧ polluted. On arrival , they been ...
in the LANLEY SCHOOL of English Do you need to learn English for study or fun in summer holiday? Here’re our courses you can choose! | ||
3 courses | ||
Speaking | Writing | Listening |
-10 students -30-hour course -Monday to Friday -native teachers | -20 students -10-hour course -Saturday only -experienced teachers | -25 students -20-hour course -every day of the week -experienced teachers |
Opening Times Saturday-Sunday 10 a.m.-5 p.m.; Monday-Friday 9 a.m.-8 p.m. Contact Phone number: 02 0443 1566; 02 0443 1520 Email: [email protected] Find us 122A Great Eastern Street Lanleygate London |
1.How many courses are there?
A. One. B. Two. C. Three. D. Four.
2.When is the writing course?
A. Every day of the week. B. On Saturday only.
C. From Monday to Friday. D. On Monday only.
3.If you want to learn from native teachers, you should choose _______ course.
A. speaking B. writing C. 10-hour D. 20-hour
1.C 2.B 3.A 【解析】本文主要介绍了一则英语夏令营的广告,介绍了夏令营开班的课程内容,开放时间,联系方式和地址。 1.C 细节理解题。根据3 courses可知有三个课程,故选C。 2.B 细节理解题。根据Writing -20 students-10-hour course -Saturday only-experienced teachers...Living places The home of the elephant is in the deep forest. It is the largest of all land animals, and is found both in Asia and Africa. One of the main places in Asia where the elephant lives is the island of Ceylon. The huge forests on the island become the home of thousands of elephants. The trees grow thick and tall. They make many parts almost dark, while bright sunlight is above and around them. |
Living habits The elephant likes the deep part and the coolest places of the forest. There he will stand swinging his ears, to drive away the flies; or he will pull down a branch (树枝) from a tree to fan himself. He likes bathing, and to be near a lake or running water. There he takes in the water with his trunk, and spreads it all over his body. |
Food The elephant enjoys the fruits in the forest, and also the leaves of the trees. There is plenty of food for him in the forests, though he is not always happy with what he finds there. |
Way of movement When a group of elephants moves about in the forest, the oldest goes first. The young elephants and their mothers are in the middle, where they are safest. Then all move along with a great noise, the branches of the trees bending and breaking before them. Though the elephant is usually harmless, no one dares to attack (袭击) a group of them moving through the forest. |
How people treat them In Asia the elephant is trained to work. At one time the African elephant also was trained. Soldiers in ancient times often went to fight on the backs of African elephants. But now the elephant that lives in Africa is illegally (非法地) hunted mainly for its valuable ivory. In order to protect them, governments around the world have developed laws to stop this. |
1.The elephant likes the part of the forest.
A. bright and sunny B. deep and cool C. dry and deep D. wet and sunny
2.Elephants like to do the following things except .
A. bathing B. having fruits C. eating leaves D. harming people
3.Why are young elephants and their mothers in the middle while moving?
A. To keep safe. B. To avoid making noises.
C. To break the trees. D. To walk faster.
4.What is the African elephant now mainly hunted for?
A. Working for people. B. Fighting in the army.
C. Performing for people. D. Selling for money.
5.Which of the following sentences is NOT true according to the passage?
A. Many Asian elephants live on the island of Ceylon.
B. Elephants drive away the flies by using their ears.
C. Elephants are always happy with the food they find in the forest.
D. A group of moving elephants make people scared, although they are harmless.
1.B 2.D 3.A 4.D 5.C 【解析】文章讲述了大象的居住地,生活习惯,食物,迁徙方式,人们怎么对待他们。 1.根据The elephant likes the deep part and the coolest places of the forest.故选B 2.根据He likes bathing, The elephant enjoys ...