题目内容

【题目】

A. although B. if C. balance D. angry E. energy

It's different between western countries and eastern countries about how to keep healthy. Traditional Chinese doctors believe we need a _______ of cool yin and hot yang to be healthy. In China, herbs(草药)are the main medicine but in western countries they use pills.

In China _______ you are quiet and always tired, Chinese doctors might think you have too much yin. You should eat more hot yang food. It can give you some_______. But in western countries, doctors will check your body. They might give you some pails to cure(治愈)your disease. People who are easily nervous and _______ might have too much bang in their bodies. Chinese doctors believe they should eat more yin food.

1________

2________

3________

4________

【答案】

1C

2B

3E

4D

【解析】

文章大意:本文主要讲述的是在如何保持健康方面,西方国家和东方国家是不同的。然后分别叙述了中西方国家是怎样做的。

1句意:中医认为我们需要阴阳平衡才能健康。

根据所给空前面的a可知,应该填的是可数名词单数,由所给空后面的句子cool yin and hot yang可知,应该是平衡,balance意为“平衡”,故选C

2句意:在中国,如果你平静而且总是很累,中国医生可能会认为你的阴太多了。

根据所给空后面的句子you are quiet and always tired以及Chinese doctors might think you have too much yin可知,应该是条件状语从句,if“如果”符合语境,故选B

3句意:它能给你一些能量。

根据所给空前面的some可知,应该填的是名词,由所给空前面的句子You should eat more hot yang food可知,它能给你一些能量,energy意为“能量”,故选E

4句意:容易紧张和“愤怒”的人的身体(坏情绪)可能会爆炸得太多。

由所给空前面的nervous and可知,应该填的是形容词,且和nervous有同样的色彩,所以应该是愤怒的,生气的,angry“生气的”,故选D

练习册系列答案
相关题目

【题目】 I was in the seventh grade, and we had moved to New Jersey in November. By then, everyone already had had their own friends, and no one wanted to talk to a new girl. To make things worse, they put me in "Section L". I found out later that everyone called Section L "Loserville". It was sort of an open secret that it was the section for troublemakers and not-so-smart kids. When I found out, I wanted to scream. I had always been a good student and had amazing friends, and now everyone thought I was a loser!

I did text my friends in Illinois almost every night, especially my best friend, Ana. At first my friends wanted to hear all about it. But then some stopped texting back once I said something about how miserable (痛苦的) I was. One night when I was texting with Ana, I complained about another friend who had just done that. Ana's texts came really fast for the next few minutes and they surprised me. She said that she was tired of hearing about how bad everything was in New Jersey, too. She said she did not want to hurt my feelings, but that I needed to stop feeling so sorry for myself all the time, and I had to try to make things better.

The next day, I thought a lot about what Ana had said. She was right!

I wish I could say that everything changed overnight after that, but it didn't, I was still stuck in "Loserville", and some people were still mean (苛刻) to me, even though I tried to just stay out of their way.

But what did change was me-I stopped feeling so sorry for myself and did something about making friends. I signed up to make sets for the school play. I met a lot of new people there, and suddenly I had friends to say hi to in the halls!

I still miss Illinois sometimes, but life in New Jersey isn't so hard any more. Even though I couldn't change my situation, I could change my attitude-and that made all the difference.

1"Loserville" is a section for ________.

A.smart studentsB.low achieversC.class leadersD.new comers

2The writer complained all the time in the new environment because ________.

A.Ana didn't text back to herB.she was a good student

C.her friends hurt her feelingsD.she was unfairly treated

3What made a difference in changing the situation?

A.She managed to go back to Illinois.B.She ended the friendship with Ana.

C.She began to make friends with others.D.She fought back with her classmates.

4What's the best title for the passage?

A.Friends ForeverB.Say Goodbye to "Loserville"

C.An Incident at SchoolD.Unhappiness in "Loserville"

【题目】 Once upon a time, there lived a kind-hearted king. He loved birds and animals, and had a huge bird sanctuary (禁猎区) in his kingdom. He disliked harming the animals and birds. He did not kill them for meat. One day, the king was sent two beautiful birds by a businessman. The king ordered the trainer to make them feel comfortable in their country.

One day, the king saw one bird fly very high, very quickly. However, the other bird just sat on the branch (树枝) and didn’t move even a step. The trainer said that he had tried everything he could but still failed to make the bird move. Soon, the king announced that he needed someone to make it move and fly.

A few weeks later, an old man reached the king’s palace and assured him that he would make the bird fly like the other one. The king asked the trainer to take the old man to train the bird. The next day, the king went to visit the old man. He was surprised to see the other bird fly like the first one to great height at rapid speed. The king was very happy and sent the old man quite a few gold coins and asked the old man what he had done to make the bird fly in a day.

The old man simply replied, “I just cut down the branch of the tree where the bird used to sit on. ”

Many of us are like this. We have wings to fly; we know how to fly, and where to fly. Still we sit doing nothing or doing something that makes us inferior (较差的) to others.

1What did the king do after he got the two birds ?

A.He sent them to a businessman in the forestB.He kept them on the branch of a tree

C.He made the trainer take care of themD.He set them free and let them fly in the sky

2The underlined part “assured him” in the passage probably means________.

A.caused him to be sureB.made him agree

C.let him downD.helped him to stand

3The king went to visit the old man because he wanted to _______.

A.have a talk with the old manB.see if there was any change

C.make the bird fly in the skyD.give the old man some money

4We can infer(推断) from the passage that_______.

A.the king killed the two birds for meat in the end.

B.the businessman became the richest man in the world.

C.the trainer would keep more and more birds for the king.

D.the old man was more experienced than the trainer

5What can we learn from the story?

A.A slow bird should make an early startB.Don't sit still when you have wings to fly!

C.A timely snow promises a good harvest.D.Don't climb a tree to look for fish.

【题目】 Sue looked out of the window. All she saw was an old yellow and green ivy(常青藤)plant. The halfdead plant had few leaves on it because of the autumn winds.

“There are only fivenow” said Joanna.

“Five whatdearWhat are you counting

“The ivy leaves” Joanna answered. “When the last one goesI'll die. I've known that for two days. Didn't the doctor tell you about it

“Joannadon't say that. Noweat some soup and I'll finish my picture.”

“I don't want any soup” said Joannalooking out of the window. “Now there are only four.”

“Joanna deartry to sleep. I must ask Mr Berman to come up. I want to draw a picture of him as a poor old farmer.”

Mr Bermanwho was over 60 years oldlived downstairs. He was a painter toobut he never sold anythingand he drank a lot. Sue told him all about what Joanna was saying.

“She can't really think about this will happenThe poor woman” he cried.

Finally there was only one last leaf on the ivy plant. After a few windy daysthe leaf was still there.

“Susie” said Joanna“I've been a bad girl. That last leaf is telling me that it was very wrong of me to want to die. Bring me some soupdear.”

The next daythe doctor said“She's out of danger. But poor Mr Berman downstairs is dying. There's no hope for himI'm afraid.”

That afternoon Sue went into Joanna's bedroom.

“Joanna dearMr Berman died today. And do you know whyOne terriblecold wet night he took a ladder and some green and yellow paint and he climbed upand— ohlook at the last ivy leaf on the wallWhy didn't it ever move in the windCan't you seeIt was Mr Berman's last great picture. He painted it there the night that the last leaf fell.”

1Why didn't Joanna want to have soup in the beginning?

A.Joanna was waiting for death.B.The doctor asked her not to have it.

C.The soup Sue cooked was not tasty.D.She was not hungry or thirsty at all.

2According to the passagewhich of the following sentences about Mr Berman is NOT true?

A.Mr Berman was a helpful painter living one floor below Sue.

B.Mr Berman liked drinking very much and often drank a lot.

C.Mr Berman owned a lot of money by selling his paintings.

D.Mr Berman died after he painted the ivy leaf on a cold night.

3What can we learn from the passage?

A.Sue told Joanna that she went downstairs to Mr Berman's house to ask him for help.

B.Sue didn't tell Joanna what happened to Mr Berman when he was painting the ivy leaf.

C.Joanna knew that the last leaf she saw was painted by Mr Berman before Sue told her.

D.Joanna stayed alive in the end probably because of the last ivy leaf painted on the wall.

4Which might be the best title of this passage?

A.The green plantB.The last leafC.A kind friendD.A helpful painter

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网