题目内容
19.| 100,000people have learned to speak another language with -------------------------------------------------------PARLA-------------------------------------------------------- The"Parla"method allows you to study where and when you want to.We send you CDs and books,and by listening,repeating and reading,you can be fluent(流利的)in your chosen language in a month!There are 20languages to choose from.To find out more,call our training center at 662-867-8548or visit www.parlaedu.com. One week free trial(试用) |
| Rules for residents(住宿者) 1.You may make tea and coffee in your rooms,but cooking is not allowed. 2.Visitors are welcome to stay in your rooms until 11p.m,but please do not play loud music after 10p.m. 3.There is a TV in the Students'Lounge(休息室)for students to watch in their free time. 4.There are washing machines on every floor for washing your clothes.Please don't hang clothes out of the window to dry. 5.Each floor has a telephone for making calls.No international calls,please. |
A.In a day.
B.In a week.
C.In a month.
D.In a year.
86.The rules above are made forD.
A.farmers
B.patients
C.workers
D.students
87.According to the rules,the residents canB.
A.make tea and cook meals
B.watch TV in their free time
C.play loud music at 11p.m
D.hang clothes out of the window.
分析 短文讲的是一个语言的培训中心,及其中心为住宿者制定了一些规定等.
解答 答案:85.C 细节理解题.根据表格一的倒数第四句you can be fluent(流利的)in your chosen language in a month!你可以在一个月内流利地使用你所选择的语言!可知是一个月.故选C.
86.D 细节推理题.根据表格二第3条句子There is a TV in the Students'Lounge(休息室)for students to watch in their free time.学生休息室里有一台供学生在业余时间观看的电视.可知上面这些规定是为学生制定的.故选D.
87.B 细节理解题.根据表格二第3条句子There is a TV in the Students'Lounge(休息室)for students to watch in their free time.学生休息室里有一台供学生在业余时间观看的电视.可知住宿者在他们的业余时间可以看电视.故选B.
点评 在通读全文的基础上,根据全文大意,展开逻辑思维,瞻前顾后,认真观察选项,仔细推敲,确定最佳答案.
练习册系列答案
相关题目
12.My father is _______/t?:?/and thin.( )
| A. | talk | B. | tall | C. | told | D. | till |
10.
Last Sunday,my father and I went fishing.We got up very early that day.When we left home,the moon could still be(86)in the sky.The morning air was cool and I felt wind(87)onmy face.This made us very comfortable.We laughed and talked all the way while we were riding our bikes.By about six we were already sitting by the river.(88)Fishingis not easy.If you want to be(89)successful,you must be very careful.That day we had another good catch.We caught a lot of fish and enjoyed ourselves very much.It was late when we reached home.We felt a little tired(90)buthappy.Fishing is a very good sport.I like it very much.
| successful seen but Fishing on |
8.-What are you going to do this Sunday?
-I don't want to do _______.I just want to stay at home and rest.( )
-I don't want to do _______.I just want to stay at home and rest.( )
| A. | anything | B. | anywhere | C. | anybody | D. | anyone |