题目内容

【题目】阅读下面材料,根据材料内容完成表格,每空填一个单词。
When people travel abroad(国外), they sometimes stay in the homes of the local people. This is a homestay.
I am living with an old English couple, in the west of London. They have a clean four-bedroom house. This is a new house. It has two bathrooms and a garden with many beautiful flowers. I have a bedroom of my own.
There are some shopping centres and a restaurant near the house, and the house is close to an underground station. It takes about 30 minutes to take an underground to the centre of London.
I think a homestay may be a good choice for you if it is your first time to visit abroad. The local people are friendly and helpful. If you want to celebrate the holidays with them, you will get to know more about their culture and customs.

What a homestay is

When people travel in another . people stay in the homes of the local people.

Where my homestay is

I live with an old couple in the part of London.
It is a house with four and two .
There is a garden with many beautiful in it.
The house is new and .
There are some shopping centres and a restaurant the house.
It takes about half an hour to get to the city ce ntre by .

What the local people are like

They are friendly and .

a homestay is good

It is a good choice to learn about culture and customs in the west if you go abroad for the first time.

【答案】country;western;bedrooms;bathrooms;flowers;clean;near;underground;helpful;Why
【解析】这篇短文主要讲述了去国外旅行可以住在家庭旅馆里。文章讲述作者在伦敦的时候和一对英国夫妇住在一起,他们住在一个有4个卧室2个浴室的房子里,花园里有花,坐30分钟地铁可以到伦敦市中心,当地的人很友好并且乐于助人。
①根据文中“When people travel abroad(国外), they sometimes stay in the homes of the local people. ”的描述可知,这里指的是到别的国家旅行,结合表格信息可知应填:country。
②根据文中“I am living with an old English couple, in the west of London.”的描述可知,在伦敦的西部作者和一对老夫妇住在一起,因为空格后是名词part,所以需用形容词,故应填:western,指“西部的”。
③根据文中“They have a clean four-bedroom house.”的描述可知,这里指的是这个房子有4个卧室,结合表格信息可知应填:bedrooms。
④根据文中“It has two bathrooms”的描述可知,房子有2个浴室。应用复数形式,结合表格信息可知应填:bathrooms。
⑤根据文中“a garden with many beautiful flowers.”的描述可知,这里指的是花园里有许多花,应用复数形式。结合表格信息可知应填:flowers。
⑥根据文中“They have a clean four-bedroom house. This is a new house.”的描述可知,这里指的是房子是新的干净的,结合表格信息可知应填:clean。
⑦根据文中“There are some shopping centres and a restaurant next to the house,”的描述可知,房子附近有一些购物中心和一家餐馆。结合表格信息可知应填:near。near“靠近,附近”,与next to“挨着”意思相近。
⑧根据文中“It takes about 30 minutes to take an underground to the centre of London.”的描述可知,坐地铁去伦敦市中心需要30分钟。结合表格信息可知应填:underground。
⑨根据文中“The local people are friendly and ready to help.”的描述可知,当地人很友好并且乐于助人。这里and连接的是两个并列的形容词。结合表格信息可知应填:helpful,指“乐于助人的”。
⑩根据文中“It is a good choice to learn about culture and customs in the west”的描述可知,这里叙述的是为什么我们要选择家庭住宿的原因。结合表格信息可知应填:Why。

练习册系列答案
相关题目

【题目】完形填空

“Keep your eyes on your paper” is one of the rules that Mrs. Archer has taught us. It’s a simple rule, but it’s not a rule everybody chooses to____

This morning, I felt____was watching me too closely during an English exam. I turned my head quickly and saw James, who sat____me. My eyes caught his and he____, “Let me see your answers!”

I gave him a____, not sure if he was joking, and returned to my test. This time I moved a little more closely towards my own paper. “I can’t see!” James said in a low voice.

“What am I going to do?” I____Cheating(作弊) was wrong. I’d studied hard for the test, but James____I put my arm around my paper so that he couldn’t see the answers. I knew I did what I felt was right. Maybe it made James angry.

When the exam ended, I stood there for a moment, wondering____But I felt it necessary to let him know cheating was wrong. My____searched for the right words.

“Sorry, James, but you know me____to understand how I feel about cheating,” I said slowly and gently. “But maybe I can help you study before the next test.” “OK, Brain”, “You’re right. I should study hard.” I stood there for a moment, finally able to breathe again. I was happy my friendship with James wasn’t destroyed.

1A. break B. follow C. take D. check

2A. nobody B. anybody C. everybody D. somebody

3A. in front of B. behind C. before D. around

4A. whispered B. talked C. spoke D. answered

5A. book B. no te C. hand D. smile

6A. said to him B. asked the teacher C. thought to myself D. talked to me

7A. had B. hadn’t C. has D. didn’t

8A. how to say B. when to say C. what to say D. where to say

9A. eyes B. body C. mind D. memory

10A. well enough B. good enough C. hard enough D. bad enough

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网