题目内容
9.Look at this boy.He is an English boy.His first name is Peter.His last name is Barnes.This is his school ID card.The number is20048567.His teacher is Miss White.Miss White is a good teacher.Li Lei is his good friend at school.Look!What's that?It's his school bag.It's black.But where is his watch?I don't know.Let's call Mike at 495-6548.根据短文内容,判断正确(T),错误(F)
91.The boy's first name is Barnes.F
92.His school ID card number is 20048567.T
根据短文回答问题.
93.Who's his teacher?Miss White.
94.Is his schoolbag white?No,it isn't.
95.Who is Peter's good friend at school?Li Lei.
分析 该文介绍了英国男孩彼得,他的姓是 Barnes.他的学生证是20048567.他的老师是White小姐,李磊是他在学校的好朋友.他的书包是黑色的.但他的手表在哪里?我不知道.让我们给迈克打电话,电话号码是495-6548.
解答 91.F理解判断题.根据His first name is Peter可知他的名字是彼得,故答案为:F.
92.T理解判断题.根据This is his school ID card.The number is20048567可知他的学生证是20048567,故答案为:T.
93.Miss White.细节理解题.根据His teacher is Miss White可知他的老师是White小姐,故答案为:Miss White.
94.No,it isn't.细节理解题.根据It's his school bag.It's black可知他的书包是黑色的,故答案为:No,it isn't..
95.Li Lei.细节理解题.根据Li Lei is his good friend at school可知李磊是他的好朋友,故答案为:Li Lei.
点评 这是一篇任务型阅读,做题的时候要看清要求,要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子从而得出符合文章内容的正确答案.
练习册系列答案
相关题目
11.---Kangkang,your friends miss you very much
They are looking forward to____ you.( )
They are looking forward to____ you.( )
| A. | see | B. | sees | C. | seeing | D. | will see |
4.
70.We can't waitto decorate the room with beautiful flowers.
71.Tom oftenmixes the sugar with the coffee together.
72.When somethingworriedme,I always went to my mum for help when I was young.
73.The childrenare discussingthe articles under the tree over there.Why not join them?
74.Linda,don't pullmy coat heavily,will you?
| dcorate worry mix not pull discuss |
71.Tom oftenmixes the sugar with the coffee together.
72.When somethingworriedme,I always went to my mum for help when I was young.
73.The childrenare discussingthe articles under the tree over there.Why not join them?
74.Linda,don't pullmy coat heavily,will you?
18.Please call Mr.Wu___238-8977.And ask for help.( )
| A. | at,he | B. | on,him | C. | at,him |
19.When our cousins came to visit us,we decided to go for a picnic at our favorite picnic place.
My mother is a wonderful cook.(61)DThere were other boxes and bags too.There were picnic things,swimming things,towels,knives,cups,glasses,drinks,sunshades,mats,folding chair,and a big cardboard box full of rubbish.I threw the box into the big rubbish bin in the street,and we put everything else in our car.
After driving for an hour on the big road,we came to a small road and then to a track (小道) over dry rocky ground.(62)A It is a beautiful river and always full of clean,clear water from the mountains.There are waterfalls (瀑布) and places for swimming.There are little beaches with palm trees,and there are islands and big rocks.(63)E
Then everyone was hungry.We unpacked the car and put up the sunshades.
But the food wasn't there!(64)B Everyone looked at me.I said,"I think I threw away the wrong box.Sorry!"
You can imagine what everyone said!
In the end,we ate the biscuits,and we all had a lovely day at the river,but I was not the most popular person that day.
从方框中所给的五个选项中选出四个句子填在恰当题号位置.
还原句子后,再次阅读文章,根据文章内容,选出65题的恰当答案.
65.According to the passage,which of the following is not true?C
A.The writer's mother can cook delicious food.
B.They all had a great day at the river.
C.At their favorite picnic place,they ate some delicious food made by the writer's mother.
D.They drove for over an hour to get to the picnic place.
My mother is a wonderful cook.(61)DThere were other boxes and bags too.There were picnic things,swimming things,towels,knives,cups,glasses,drinks,sunshades,mats,folding chair,and a big cardboard box full of rubbish.I threw the box into the big rubbish bin in the street,and we put everything else in our car.
After driving for an hour on the big road,we came to a small road and then to a track (小道) over dry rocky ground.(62)A It is a beautiful river and always full of clean,clear water from the mountains.There are waterfalls (瀑布) and places for swimming.There are little beaches with palm trees,and there are islands and big rocks.(63)E
Then everyone was hungry.We unpacked the car and put up the sunshades.
But the food wasn't there!(64)B Everyone looked at me.I said,"I think I threw away the wrong box.Sorry!"
You can imagine what everyone said!
In the end,we ate the biscuits,and we all had a lovely day at the river,but I was not the most popular person that day.
| A.It was a long,hot and dusty drive,but finally we saw the river. B.There was a big box of rubbish,but no food,except for some bread and biscuits. C.Everyone sang and danced happily. D.She made everyone's favorite things and she packed all the food in a big cardboard box. E.We jumped and dived from the rocks into the cool water. |
还原句子后,再次阅读文章,根据文章内容,选出65题的恰当答案.
65.According to the passage,which of the following is not true?C
A.The writer's mother can cook delicious food.
B.They all had a great day at the river.
C.At their favorite picnic place,they ate some delicious food made by the writer's mother.
D.They drove for over an hour to get to the picnic place.