题目内容
【题目】判断正误。对的写T,错的写F。(共10分)
I am Danny.There are four people in my family.My father, my mother, my sister and me.Last Sunday was a fine day.My family went to the Zhongshan park by subway.We went hiking in the park.At first, all of four were happy and excited.Father is stronger than all of us, so he took many things in his bag.We played games , sang songs and danced in the park.But suddenly, my sister fell down.Her leg hurt.At last, she had to go to see the doctor.We were sad in the end.
【1】Danny’s family went to the park this Sunday.
【2】Danny’s father is stronger than his mother.
【3】Danny’s sister took many things in her bag.
【4】They went to the park by subway.
【5】Danny’s leg hurt.
【答案】
【1】F
【2】T
【3】F
【4】T
【5】F
【解析】
试题分析:本文介绍了作者一家上周星期天去中山公园度假的情况。他们坐地铁去的,在公园里他们徒步,做游戏、唱歌、跳舞,大家过得开心。不幸的是,她妹妹最后摔倒,伤了腿部。大家都很难过。
【1】F 细节理解题。句意:丹尼尔本周星期天去的公园。由短文第三句Last Sunday was a fine day.My family went to the Zhongshan park by subway.可知她们一家上周星期天坐地铁去的公园。故本句错。
【2】T细节理解题。句意:丹尼尔的爸爸比妈妈壮。由文中的:Father is stronger than all of us,可知爸爸比大家都壮。故本句正确。
【3】F细节理解题。句意:丹尼尔的妹妹袋子里带了许多东西。由文中的:Father is stronger than all of us, so he took many things in his bag.可知是爸爸袋子里带了很多东西。故本句错。
【4】T细节理解题。句意:他们坐地铁去的公园。根据第四句:My family went to the Zhongshan park by subway.可知他们一家是坐的地铁去公园,故本句正确。
【5】F细节理解题。句意:丹尼尔的腿受伤。由倒数第三句:But suddenly, my sister fell down.Her leg hurt.可知是丹尼尔的妹妹摔倒,腿受伤。故本句错。
【题目】My brother and like sports very much. We like running, playing basketball, swimming and so on. Of all the sports we like swimming best. Swimming is really interesting. If you swim in the pool, you look like a lovely fish. Very cool! You will be happy is you can swim. If you often swim, you will be healthy. Swimming can bring you a lot of fun. Come and enjoy swimming with us in the following two clubs.
Star Club Swimming Mon. –Sun. 8:00pm–9:00pm Basketball Mon. –Sun. 8:00pm–5:00pm Volleyball Sat. –Sun. 10:00pm–6:00pm |
Health Club Swimming Mon. –Fri. 3:00pm–8:00pm Basketball Fri. –Sun. 8:30pm–6:00pm Volleyball Sat. –Sun. 10:00pm–6:00pm |
【1】The writer and his brother like best of all.
A. sports B. basketball
C. football D. swimming
【2】The writer thinks it’s to swim often.
A. very boring B. like a cool fish
C. excited D. good for health
【3】The writer wants to swim on Sunday. Where can he go?
A. Star Club. B. Health Club
C. A and B. D. He can’t swim on Sunday.
【4】If you want to join them in swimming in the afternoon, where can you find them?
A. Star Club. B. Health Club.
C. A and B. D. You can’t find them..
【5】Which club can you send e-mails to?
A. Star Club. B. Health Club.
C. A and B. D. No club has.