题目内容
Hi! Do you know the three children? They’re in different happy families. Kate is a helpful girl. She’s beautiful. She likes singing and dancing. She studies very hard. She gets up early and has her breakfast quickly. Then she goes to school by bike. Tony gets up late and then washes his face, brushes his teeth in a hurry. Then he goes to the bus stop without breakfast. He usually plays basketball after school on Tuesday and Thursday. In the evening, he seldom does his homework. He goes to bed late. Mike is a lovely boy. He gets up very early and then he usually takes a shower(淋浴)at home before breakfast. After that, he takes a bus to school. He likes watching TV in the evening.
1.What does Kate like doing? ___________________________________
2.How does Mike go to school? _________________________________
3.Who gets up late of the three children? __________________________
4.Where does Mike take a shower? ______________________________
5.How many times does Tony play basketball every week? __________
1.Singing and dancing 2.By bus/On a bus 3.Tony (does). 4.At home 5.Twice/Two. 【解析】本文介绍了三个孩子凯特,托尼和迈克的不同生活学习情况。 1.根据She likes singing and dancing.可知凯特喜欢唱歌和跳舞,故为Singing and dancing 。 ...