题目内容

【题目】

Club A

Open hour: 5:00 p.m.—6:30 p.m.

Day: Monday—Friday

Activities: Beijing opera (京剧),

playing the lute (琵琶)

Age: 8 to 12

Telephone: 88830401

Club B

Open hour: 5:30 p.m.—6:30 p.m.

Day: Thursday and Friday

Activities: Making cards, drawing pictures

Age: 12 to 16

Telephone: 88930501

Club C

Open hour: 4:50 p.m.—6:00 p.m.

Day: Thursday

Activities: Computers, dancing

Age: 10 to 13

Telephone: 88730401

Club D

Open hour: 3:30 p.m.—4:50 p.m.

Day: Monday—Friday

Activities: Making cakes, singing

Age: 15 to 17

Telephone: 88940302

1You can go to_______ if you like drawing pictures.

A. Club A B. Club B C. Club C D. Club D

2Jim can call_______ if he wants to know something about computers.

A. 88730401 B. 88940302 C. 88830401 D. 88930501

3_______ is the best for you if you have time from 3:00 to 5:00 in the afternoon.

A. Club A B. Club B C. Club C D. Club D

4Jane can learn to _______ if she is 9 years old.

A. make cards B. make cakes C. play the lute D. draw pictures

5Where can you read the passage?

A. In the school library. B. On clubs’ walls.

C. In a storybook. D. In an English book.

【答案】

1B

2A

3D

4C

5B

【解析】

本文为四个俱乐部的广告介绍包括开放时间活动内容适合的年龄段以及电话等。

1细节理解题句意:如果你喜欢画画,你可以去_________。A俱乐部A;B俱乐部B;C俱乐部C;D俱乐部D。根据Club B表格中的信息:Activities: Making cards, drawing pictures. 可知答案应选B

2细节理解题句意:Jim可以打________如果你想知道电脑方面的信息。根据Club C表格中的信息Activities: Computers, dancing;Telephone: 88730401可知答案应选A

3细节理解题句意如果你下午3点到5点有时间,__________最适合你。A俱乐部A;B俱乐部B;C俱乐部C;D俱乐部D。根据Club D表格中的信息Open hour: 3:30 p.m.—4:50 p.m.可知答案应选D

4细节理解题句意:如果Jane9她能学习__________. A制作卡片;B制作蛋糕;C弹琵琶;D绘画。根据Club A表格中的信息Activities: Beijing opera (京剧), playing the lute (琵琶) Age: 8 to 12可知她可以学习弹琵琶或唱京剧故选C

5推理判断题句意我们可以在哪读到这篇文章?A在学校图书馆里;B在俱乐部的墙上;C在故事书中;D在英语书中。本文为俱乐部A、B、C、D的广告介绍,故选B项。

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Everyone likes to have fun, but not everyone has much money to spend. Here are some free or cheap ways to enjoy yourself.

Get outside

Going outside in good weather can be a lot of fun, especially if you go with a friend. H1 or cycle on a nearby path or in a park. If you live in a city, you can go window shopping, or you can explore an old part of town and admire (欣赏) the buildings.

Try a hobby

While you’re out and about, take pictures of things you find. Planning and taking pictures can make you see the beauty all around you. And you’ll end up with interesting photos. Photographic equipment can be expensive, but it doesn’t have to be. You p2 already own a camera or a cellphone that can take pictures. Other creative hobbies can also be done with basic (基本) m3. Drawing and writing require nothing more than a pencil and paper.

Find an event

Libraries often hold free public events. Stop by one to find out what’s going on. And while you’re there, borrow a book or movie for free. Museums and universities a4 hold free events.

If you can’t find a free event, you can volunteer at an event that requires tickets. People who organize concerts and plays need help. You could set up or take down chairs or greet visitors. Sometimes they reward (奖励) volunteers with free tickets.

Meet a friend

Relationships are often the best thing in life. Whatever you do, find someone to share it with. Invite a friend for a walk, an event or a time working on your hobby. Hosting (招待) doesn’t have to be difficult. If your friend comes in the afternoon, you don’t have to serve a meal. I5, you can sit and talk, play board games or card games or watch a movie.

You don’t need money to have a fun day.

【题目】阅读短文,从每小题的选项中选出最佳选项
C
On Feb 21. a special Chinese "diplomat (外交官)”. Bao Bao the panda, arrived in China from the United States. Many people in the US found it hard to say goodbye to her and were at the airport to see her leave.
Bao Bao was born at the National Zoo in Washington DC in 2013. Her parents are Tian Tian and Mei Xiang. They went to the US in 2000. "We have watched Bao Bao grow up during the past three years," said Dennis Kelly, the zoo director (园长), "We're going to miss her so much".
In fact, the zoo has been preparing for Bao Bao to leave since the moment she was born. That's because under the agreement between China and other countries, all the pandas born outside China must return home by the time they are 4.
The flight took nearly 16 hours. A zookeeper and a doctor were on the plane with Bao Bao. To make her comfortable, the zoo put bamboo and other snacks on the plane. Now, Bao Bao is at her new home in Chengdu. She will start a new life there.
In 1972, China first sent two pandas to the US as gifts. Right now, four zoos in the US have pandas from China. The pandas play an important role in the friendship between the two countries.
Of course the US is not the only country with pandas. There were 44 pandas living in different countries around the world last year, reported Xinhua.
(1)Which of the following is TRUE about Bao Bao?
A.She arrived in the US on Feb 21.
B.She has won many American hearts.
C.She was born in Chengdu, China.
D.She is only 1 year old.
(2)According to the agreement, Bao Bao has to __ when she is 4.
A.return to China
B.travel around the US
C.move to another US city
D.find a panda friend
(3)Why did China send two pandas to the US?
A.To make them comfortable.
B.To help them start a new life.
C.To help the US zoos have more pandas.
D.To give as a gift and symbol of friendship.
(4)What is the news point of the story?
A.A panda's life in the US.
B.All pandas belong to China.
C.A little panda returns home.
D.Pandas play a big role in the world.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网