题目内容

【题目】SUNNY SCHOOL

We are a bilingual(双语) school for children of 6-15. We want a cook, a library assistant, a sports coach and a language teacher.

Job

Age

Languages

Skill

Other terms

(其它条件)

cook

25~40

Chinese

can cook Chinese and Western(西方) food

healthy

library assistant

20~35

Chinese,

English

has the knowledge(知识) on all kinds of books

careful

sports coach

20~40

Chinese, English

major in(主修) P.E.

healthy,

strong

teacher

30~45

Chinese,

English

major in English

1Who can go to Sunny School?

A. A four-year-old child.B. An eleven-year-old boy.

C. A sixteen-year-old girl.D. An eighteen-year-old kid.

2The coach must major in _______.

A. ChineseB. EnglishC. foodD. PE

3The Sunny School wants a teacher ________

A. aged between 25 and 40

B. who can cook Western food

C. who is careful and strong

D. who can speak English and Chinese

【答案】

1B

2D

3D

【解析】

这是一篇应用文,是一则关于双语学校的招聘广告。

1题意:谁可以就读阳光学校?

细节理解题。A. A four-year-old child.四岁的孩子;B. An eleven-year-old boy.十一岁的男孩;C. A sixteen-year-old girl.十六岁的女孩;D. An eighteen-year-old kid.十八岁的孩子。根据原文We are a bilingual(双语) school for children of 6-15可知,学生年龄范围应在六至十五岁之间,B选项符合题意,故应选B

2题意:教练的专业必须是__________

细节理解题。A. Chinese中文;B. English英语;C. food食品;D. P.E.体育。根据原文表格内容可知,体育教练的所学专业必须是P.E.(体育专业),故应选D

3题意:阳光学校想要一位老师__________

细节理解题。A. aged between 25 and 40年龄在25岁到40岁之间;B. who can cook Western food可以煮西餐;C. who is careful and strong做事仔细且身体强壮;D. who can speak English and Chinese会说英语和中文。根据原文表格内容可知,对老师的要求有:年龄3045岁之间;会说英语和中文;所学专业是英语。D选项最为符合题意,故应选D

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读下面的材料,然后根据材料内容回答所提的问题。

Wu Yishu,a 16-year-old student from Shanghai won a Chinese poetry()competition in the second season of the Chinese Poetry Conference on Feb.7th,2017.She beat other competitors because of her learning about Chinese culture and works.“I enjoy the happiness brought by the poetry,” Wu said.

In the final,Wu performed well in many parts,such as competitors recalling(回忆)poems by looking at sand paintings and reciting(背诵)poems about the Chinese character “Jiu” as many as possible.

As early as Feb.1st,when Wu recited a Chinese poem about the months of the year,someone said that Wu must have remembered at least more than 2,000 Chinese poetry.The 1.8-meter tall Wu said that she kept only a poetry book on the bookshelf at her room instead of other books such as math,physics and English books.

Wu's excellent performance pushed more and more people to learn Chinese poetry.

1Where is Wu Yishu from?

___________________________________________________________________________________

2When did Wu win a Chinese poetry competition?

___________________________________________________________________________________

3What did Wu keep on the bookshelf at her room?

___________________________________________________________________________________

4Did Wu perform well in the final competition?

___________________________________________________________________________________

5What do you think of Wu Yishu?

___________________________________________________________________________________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网