题目内容

【题目】

1科学家们现在正尝试着制造看起来像人一样的机器人。

Scientists are now__________ making robots__________ __________ people.

2昨天李磊从自行车上摔了下来。

Li Lei __________ __________ from his bike yesterday.

3对于我们来说使用电动牙刷刷牙很容易。

It’s __________ for us __________ __________ our teeth by using electric toothbrushes.

4在他30岁的时候, 他想成为科学家的梦想实现了。

When he was 30 years old, his dream to be a scientist__________ __________ .

5他反复地写这些单词。

He wrote these words__________ __________ __________ __________ .

【答案】

1tryinglook like

2fell down

3easyto brush

4came true

5over and over again

【解析】

1根据句意可知,本句使用现在进行时态,所以动词使用现在分词trying。try动词,尝试;try doing sth.尝试做某事。look like看起来像;make sb. do sth,让(使)某人做某事。所以答案为:trying;look like。

2根据句意可知本句使用一般过去时态。动词短语fall down摔下来;fellfall的过去式。所以答案为:fell down。

3easy形容词,容易的;动词短语brush teeth,刷牙。本句为固定句型:It’s+形容词+for sb.+to do sth.。所以答案为:easy; to brush。

4根据从句When he was 30 years old,可知主语为一般过去时态的句子;动词短语come true,实现。camecome的过去式。所以答案为:came true。

5固定短语over and over again,在句中作状语,意为反复、再三”。所以答案为:over and over again。

练习册系列答案
相关题目

【题目】根据短文内容选择正确答案。
A
A well-known old man was being interviewed and was asked if it was correct that he had just celebrated his ninety-ninth birthday.
“That's right.” said the old man. “Ninety-nine years old, and I haven't an enemy in the world. They're all dead.”
“Well, sir,” said the interviewer, “I hope very much to have the honour of interviewing you on your hundredth birthday.”
The old man looked at the young man closely, and said, “I can't see why you shouldn't look fit and healthy to me!”
(1)The old man said he had not an enemy in the world, which shows that he was a very _______.
A.friendly man---- he never made any enemies.
B.healthy man---- he lived longer than all his enemies
C.lucky man---- his enemies had all died
D.terrible man---- he killed all his enemies
(2)When the interviewer said that he hoped very much to have the honour of interviewing the old man again the following year, ________.
A.he was trying to make the old man happy
B.he wished he himself would live another year
C.he did not believe the old man would live to be one hundred
D.he did not believe he would interview the old man again
(3)When the old man said, “I can't see why you shouldn't”, what he meant was _____________.
A.“You must try to live another year to interview me again next year.”
B.“Of course you can see me again since you're so fit and healthy.”
C.“If I live to a hundred years, you should interview me again.”
D.“Unless you live another year, you wouldn't be able to interview me again.”

【题目】根据短文内容,完成下面的表格。
When you sleep somewhere else, like at a summer camp or a friend's house, you know you're there for a fun time. But for some kids, when they are away from home they feel sad. They start to miss- their own beds, their own parents, and all the things at home. It's called being homesick (想家的). Do you want to feel less homesick? Here's how.
Spend more time doing fun things. The more fun things you do, the less time you'll have to feel homesick. So try to take part in activities and soon you might start to have a good time.
You can make a plan to call your mum or dad. For a one-night visit, maybe you can call once that night, and again in the morning. In the camp, you might set a regular day and time for a phone call home. You can also send emails or short messages to keep in touch with family members and friends. If you're going to be away for a while, you might even write a letter! When you get in touch with someone, make sure to tell them about the fun things you're doing!
Sometimes, just tell someone that you're feeling homesick. This will help you feel better. Maybe you can tell a friend that you feel homesick. And both of you can do something fun, such as telling jokes. If you're at a camp, a camp counselor (顾问) would be a good person to talk to. He or she might have some ideas to help you feel better.

How to deal with homesickness

When to feel homesick

When you are from home, you might feel homesick.

Find fun

Try to take part in a lot of .

Keep in

Make a to call your parents.

Send emails or short messages to your family members and friends.

Write a letter if you are away for a while.

Share your fun with your family members and friends.

Talk to someone

Talk to your friends, and do something fun with him/her.

Talk to your counselor, and get some helpful from him/her.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网