题目内容

【题目】根据短文内容和所给中文提示,写出短文空白处各单词的正确形式,每空一词。 Helen is my friend from London. She always tells me that London is a (绝妙的) place. And she believes (每人)will enjoy themselves there. There are lots of tall (建筑物). And she is (外向的) and she is interested in travel. She travels with her parents at (至少) twice a month. She believes that travelling is an important part in her life. It is (健康的) for body and mind. Of all the places she has visited, she likes New York best ,because it is both modern and (有名的). She was told that China is a large country with a long history. she is interested in Chinese (文化). This July, her family (计划) to come to China. I'm very happy they will first come to my city. They will stay here for two days. So we can (分享) many things together.

【答案】wonderful;everyone;buildings;outgoing;least;healthy;famous;culture;plan;share
【解析】本文介绍了作者的朋友Helen对于旅行的热衷,告诉读者旅行的意义,并且说Helen将会来到作者的城市,与作者一起分享很多有趣的事情。
(1)句意:Helen经常告诉我伦敦是一个绝妙的地方。此处‘绝妙的’为形容词,所有要用wonderful,故填wonderful。
(2)句意:并且她相信每个人在伦敦都能够充分享受自我。此处的‘每人’为单数形式,所有填everyone,故填everyone。
(3)句意:在那里由很多高大的建筑物。此处的‘建筑物’为复数形式,故填buildings。
(4)句意:她是一个外向的女孩子并且对旅行非常的感兴趣。此处的‘外向的’为形容词,故填outgoing。
(5)句意:她和她的父母每个月至少旅行两次。此处的‘至少’为固定搭配即at least,故填least。
(6)句意:她认为旅行是她生活中很重要的一部分,并且她相信旅行能够使人身心健康。此处的句型为it is 后面跟上形容词,故填healthy。
(7)句意:在她旅行过的所有地方中她最喜欢纽约,因为纽约即是现代化的又是出名的。此处的’出名的‘为形容词,故填famous。
(8)句意:她对中国的文化非常的感兴趣。此处的‘文化’为不可数名词,故填culture。
(9)句意:她的家人计划安排来中国。此处的‘她的家人’是多个人,所以后面的‘计划’要用原型,故填plan。
(10)句意:所以我们可以一起分享很多事情。此处的can为情态动词,所有后面要用动词原型,故填share。

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读下面短文,从每小题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。(B)
Traveling is very interesting. Many people love traveling. There are many ways to travel: by plane, by train, by ship or by car. Everyone has their favorite way.
Greg:
My favorite way of traveling is by car. I can bring my pet dog along. I can travel three hundred miles or only fifty miles a day. I can stop at a good restaurant to enjoy a good meal or at a hotel to spend the night.
Eliza:
I love traveling by train best! It's very exciting. I traveled most of Europe in 5 months by train. It's the best way to talk with the local people and make new friends on the way. Trains make even the longest trip enjoyable. The train ride to me is just like a big moving party.
I also like traveling by ship. It is a very great way to spend a vacation. I can go to parties and movies on the ship, and enjoy the blue sky and water.
Danny:
Planes are my favorite. It's the fastest way of traveling. I can quickly get to another country. Planes have very comfortable seats. I can have something to drink and to eat. I can also read some free magazines and newspapers.
(1)How many ways of traveling are mentioned in the passage?
A.Three.
B.Four.
C.Five.
D.Six.
(2)Danny likes traveling by plane because __________.
A.his home is near the airport
B.he can make new friends
C.it can save lots of time
D.he likes the blue sky
(3)Which of the following is TRUE according to the passage?
A.Greg hopes to bring his pet dog along when traveling.
B.Eliza thinks the car ride is just like a moving party.
C.Eliza traveled most of Europe by ship.
D.Danny often sleeps when traveling.

【题目】The Acronym, our student newspaper, reports that many students go to sleep at 1:30 a. m. Even if that's an exaggeration(夸张) , it's too close to the truth. Scientists say teens should sleep nine hours each night. But that's hard to do.

Some even pull all-nighters. In the morning they don't look good. One of my classmates did a survey on this problem. She found that most kids pull all-nighters to finish homework, but some do it for other reasons, such as playing computer games.

I usually go to bed around midnight. If I stay up past l:30 a. m., I won't get any work done. I'll fall asleep at my computer. My classes begin at 7:30 a. m. I am partly awake in my first class. By midday, I am finally wide-awake. But by 3:00 p. m. I am slowing down again. Yet I get more sleep than the Acronym's many students.

Most American high schools seem to have a similar problem with sleepy students. High school classes start at 7:30 a. m., so students have to wake up one and a half hours before that to get ready and catch the bus. It's believed that lack of sleep can damage (损坏) both grades and health.

【1】Acronym is the name of_______.

A. a TV station B. a school

C. a student D. a newspaper

【2】What's the main problem the passage mentions?

A. Many kids have too much homework to do.

B. Many teenagers don't have enough sleep.

C. Many children are crazy about playing computer games.

D. Many kids span>wake up too early.

【3】The underlined sentence means that the report_______.

A. is quite true B. is far from being true

C. is completely false D. is not true

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网