题目内容

My mind wasn’t on what he was saying so I’m afraid I ____________ half of it.

A. missed B. was missing

C. will miss D. would miss

A 【解析】试题分析:句意:本题翻译为:我的心思不在他刚才所说的内容上,所以我担心我刚才错过了一半的内容。A. missed一般过去时;B. was missing过去进行时C. will miss一般将来时;D. would miss过去将来时。根据句意,可知表示过去错过了一半的内容,所以用一般过去时,故选A。
练习册系列答案
相关题目

One day a little boy dialed a telephone number and started to speak and he put part of his hand over the phone at the same time. He wanted to change the tone (音色,语调) of his voice. While all this was happening, a man who was working nearby, watched carefully and listened with great interest to the conversation that followed:

“Lady, can you give me the job of cutting your lawn (草坪)?”

“I already have someone to cut my lawn,” answered the woman at the other end of the phone.

“Lady, I will cut your lawn for half the price of the person who cuts your lawn now.” “I’m very satisfied with the person who is cutting my lawn.”

The boy said, “Lady, I’ll even sweep the floor and the stairs of your house for free,”

“No, thank you.”

With a smile on his face, the young boy thanked the lady and hung up the phone. The man then walked over to the boy and said: “Son, I like your attitude(态度). I’d like to offer you a job.”

“No, thanks,” said the boy.

“But you’re looking for a job, aren’t you?”

“No, sir,” answered the boy. “I was just checking on my performance at the job I already have. I am the one who cuts that lady’s lawn!”

1.The boy made a phone call and spoke in a strange way because___________.

A. he didn’t want the lady to hear his real voice

B. he didn’t like his voice

C. he wanted to get a new job

D. he played a joke with the lady

2.What does the underlined word “performance” mean in Chinese?

A. 表演 B. 认真 C表现 D.努力

3.After the boy hung up the phone, he smiled because_____________.

A. he could find another job

B. he didn’t mind the lady’s attitude

C. the man wanted to give him a new job

D. he got the answer he wanted

4.The man would like to offer the boy a job, because_____________.

A. he needed a person to cut his lawn.

B. he thought the boy was very poor.

C. the boy was refused but he still looked happy.

D. he was a boss.

5.What can we learn from the story?

A. The boy really needed a new job.

B. The lady didn’t like the person who is cutting her lawn.

C. The boy accepted the new job which the man offered.

D. The boy found the truth in a clever way.

1.A 2.C 3.D 4.C 5.D 【解析】文章大意:短文讲述了一个小男孩去电话亭拿起电话打给他所工作的那家主人,一个在附近工作的人听到了整个对话,通过一系列对话这个人了解到男孩是一个有着积极精神和执着态度的好孩子,便想要为他提供工作,但这个男孩拒绝了,因为他打这个电话只是为了自我测评。 1.理解推测题。根据第一段第一句One day a little bo...

请阅读下面短文,根据短文内容,从方框内所给的选项中选出能填入空白处的最佳选项,每个选项只能用一次。

What is life’s greatest gift? It is choice. Choice is the ability to choose some actions from a set of things to achieve a goal. 1. The reason is that it turns us from dumb animals into artists. Choice becomes the tool we use to sculpt(雕刻)our life. The tool doesn’t come free, however, for the price of choice is responsibility. 2. It is enjoyment.

Choice is power. Choice is at the heart of life. It’s the creative power of life. Life is always changing and we have to make lots of choices. 3. We often need to check where we are on our journey. We need to ask questions: Am I moving closer to my goals? If not, what action will I take now to make myself realize my goals?

4. And our life becomes more convenient or comfortable because of them. Foe example, you decide which stores to shop at and which bus station to go to. But the decisions that we make to sculpt our lives are much more important than deciding where to shop. The more we understand the difference between small and big decisions, the more pleasure we will get.

Life is like a chess game. 5. All chess lovers realize that it isn’t necessary to win to enjoy the game. Make the best moves you can under the conditions. Then you can enjoy your life.

A. Why is choice so great?

B. The pleasure is in the playing.

C. In fact, we have to make choices every day.

D. But when we accept and carry it out, we get a great return.

E. Every choice we make leads us closer to or farther from our goals.

1.A 2.D 3.E 4.C 5.B 【解析】短文举例说明选择是一种责任,是回报,是享受。选择是人生中所必须的,选择就是力量。选择是生命的核心。它是生命的创造力。生活总是在改变,我们必须做出很多选择。 1.根据下文“The reason is that it turns us from dumb animals into artists.”一个原因是,它把我们...

When children play games, they don’t need a referee(裁判). They have their own rules in playing games. They seldom find it necessary to keep scores because they don’t worry about who wins or loses. They even don’t c1. if the game is not finished. Yet, they like games that depend a lot on luck, so that their a2. are not so important. They also enjoy games that move in stages in which they choose leaders and pick up sides.

Grown-ups r3. find children’s games exciting, and they often feel puzzled at why their kids play such simple games again and again. However, it is found that a child plays games for some important r4.. He can be a good player without having to think whether he is a popular person, and he can find himself being a u5. partner to someone who is more popular in real life. When it is his turn to be the leader, everyone follows his orders. This makes him feel more c6..

It seems that when children play a game, they i7. a situation under their control. Unlike real life, in this situation they make the rules themselves, and more importantly, everyone plays according to the rules. Those rules may be childish, but they make sure that every child has a chance to win.

1.care 2.abilities 3.rarely 4.reasons 5.useful 6.confident 7.imagine 【解析】本篇文章难度适中,主要讲述孩子们在玩游戏时,有自己的规则,他们很少需要裁判,很少去计分,他们喜欢玩运气的游戏,而成年人对这样的游戏感到无聊。 1.句意“如果游戏还未结束,他们也不会在意”。care关心。根据...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网