There are many markets in Shanghai.Here are some of them.

Dongtai Road Antique Market

Address:Liuhekou Road, near South Xizang Road

Opening hours:Daily,9:30a.m.--6 p.m.

You can find old records, photos, chopsticks and knick-knacks here.

Yatai Xinyang Fashion and Gift Market

Address:Science and Technology Museum Metro Stop(Metro Line 2),Pudong

Opening hours:Daily,10a.m.--6p.m.

This is a great place to buy cheap things:Shanghai T-shirts and chopsticks. It sells toys, clothes and a lot of fake (假的)bags and watches.

Cybermart

Address:No.1 Middle Huaihai Road

Opening hours:Daily,10 a.m.--9p.m.

This is a great place to buy mobile phones, computers and videos. You can buy CDs,DVDs and printers there.

Tianshan Tea Market

Address:No.518West Zhongshan Road

Opening hours: Daily, 10a.m.--6p.m.

You can find all kinds of tea there. You must touch, smell and ask for tasting.

1.There are ______ markets in the passage.

A. two B. three C. four D. Five

2.If Mr Smith wants to buy a mobile phone, he can go to________.

A. Cybermart B. Yatai Xinyang Fashion and Gift Market

C. Dongtai Road Antique Market D. Tianshan Tea Market

3.Mrs Wang wants to buy cheap clothes, she can buy them in________.

A. Cybermart B. Tianshan Tea Market

C. Dongtai Road Antique Market D. Yatai Xinyang Fashion and Gift Market

4.We can buy chopsticks in________.

A. one market B. two markets C. three markets D. four markets

5.________have the same opening time.

A. Cybermart andTianshan Tea Market

B. Yatai Xinyang Fashion and Gift Market and Cybermart

C. Dongtai Road Antique Market and Yatai Xinyang Fashion and Gift Market

D. Yatai Xinyang Fashion and Gift Market and Tianshan Tea Market

1.C 2.A 3.D 4.B 5.D 【解析】本篇文章难度适中,主要介绍上海四个不同的市场的位置、开放时间以及销售的产品。 1.细节理解题。根据Dongtai Road Antique Market,Yatai Xinyang Fashion and Gift Market,Cybermart以及Tianshan Tea Market可知,共有四个市场,故选C...

Each country has many kind people who volunteer to take care of others. For example, some high school and university students in the US often spend many hours as volunteers in hospitals or old people's homes. They read books for the people or just visit them and play games with them or listen to their problems.

Other young volunteers go and work in the homes of the sick people. They clean up their houses or do some shopping for them. For boys who don't have fathers there is an organization called "Big Brothers". University students and other people take these boys to play baseball

games and help them get to know things that boys usually learn from their fathers.

Each city has a lot of clubs where boys and girls can go to play games or take part in other activities. Some of these clubs show movies or have short trips to the mountains, the beaches or the museums. Most of these clubs have a lot of high school and university students as volunteers because they can understand the problems of these boys and girls more easily.

Volunteers believe that some of the happiest people in the world are those who help to bring happiness to others.

1.Which place is NOT mentioned about volunteering in the US?

A. Sick people's homes. B. Hospitals.

C. Old people's homes. D. Zoos.

2.Young volunteers______________.

A. show movies in clubs B. help boys get to know everything

C. clean up their own houses D. take boys to play baseball games

3."Big Brothers" is__________.

A. the name of a club B. the home for children who have no brothers

C. the name of a famous movie D. an organization for boys without fathers

4.Clubs have high school and university students as volunteers because__________.

A. they can understand children's problems easily

B. they are young enough to get on well with the child

C. they know the things children usually learn from their fathers

D. they have more free time

5.Volunteers believe____________.

A. the happiest people in the world are those who join some clubs

B. bringing happiness to others makes them the happiest people in the world

C. the happiest people in the world are those who make themselves happy

D. the happiest people in the world are those who are young and healthy

1.D 2.D 3.D 4.A 5.B 【解析】本篇文章难度适中,主要讲述一个叫Big Brother的公益组织,有许多高中生和大学生来无偿帮助别人。 1.细节理解题。根据For example, some high school and university students in the US often spend many hours as volunt...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网