题目内容

【题目】Wen Feng Store Sale

1In all goods(物品)_______are the cheapest (最廉价的).

A. bags B. shoes C. hats D. Socks

2Jack wants to buy two pairs of socks, one bag and two hats. How much are they?

A. Twenty-one yuan. B. Nineteen yuan.

C. Eighteen dollars. D. Nineteen dollars.

3Mary only likes blue, so(因此)she will buy_______.

A. socks and bags B. T-shirts and sweaters

C. hats and bags D. shoes and hats

4The store has hats in_______.

A. all colors B. blue and white

C. blue and black D. white, blue and black

5Peter has twenty dollars,so what can he buy?

A. Three hats and two bags. B. One T-shirt and one bag.

C. Two bags and one T-shirt. D. One sweater and two pairs of socks.

【答案】

1D

2D

3C

4B

5B

【解析】这是一张服装店的价目表。

1细节理解题。根据表中价格可知,袜子是最便宜的。故选D。

2计算题。两双袜子是3*2=6,一个书包是5元;两顶帽子是4*2=8。共需要6+5+8=19元。故选D。

3细节理解题。所有的货物中,只有帽子和书包有蓝色的。故选C。

4细节理解题。帽子只有蓝色和白色。故选B。

5计算题。20元可以买一件T恤衫(14元)和一个书包(5元)。故选B。

练习册系列答案
相关题目

【题目】

Hi! Full of happiness and sadness, the year 2017 is coming to an end and we invite you, the foreign friends to share your stories with our readers all over the world. We will choose some of the best and give prizes to the writers.

____________

Foreigners with some experiences about China during the past year. You may have visited for just a few days, stayed longer here or just met with Chinese in your own countries.

What to write?

Anything about China or Chinese people that happened to you. It can be Chinese food, buildings, culture or anything you think worth writing about.

How to join?

Email your writing to readers@chinadaily.com.cn.

Rules: At least 200 words and one photo about your story. More words and photos are encouraged(鼓励).

Please write the information, such as who, what, where and when, below your photos.

Prize: A bicycle.

Deadline(截止日期): December 28th, 2017.

1Which sentence can be filled in “________” in Paragraph 2?

A. Who can join? B. When to write?

C. How to write? D. Where to join?

2A foreign friend can NOT write about ________ in the story.

A. Yunnan Rice Noodles B. America's Got Talent

C. the Dragon Boat Festival D. the Palace Museum

3We can see from the passage that ________.

A. the winners can get bicycles

B. you can send the story in 2018

C. 200 words are at most for the story

D. the foreign friends enjoy reading

4The purpose(目的) of this passage is ________.

A. to teach readers how to take a photo

B. to choose some best photos about foreign cultures

C. to ask foreigners to write down their feelings about China

D. to invite Chinese people to share their stories with foreigners

5The passage may come from ________.

A. a map B. a diary C. a dictionary D. a newspaper

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网