题目内容

八、 阅读理解

    Mrs. Smith is a teacher. Her house is not far from her school and she walks to school every day. All the students like her. Mrs. Smith walks to school on a very cold and windy morning. The cold wind cuts her face,and big tears go down her face. She arrives at the school and goes into the classroom. It is nice and warm there and Mrs. Smith is happy. But then a small boy looks at her and puts his arms round her and says , “Don’t cry,Mrs. Smith. We all love you. ”

1. Mrs. Smith works in .

   A. an office   B. a school

   C. a shop   D. a museum

2. Mrs.Smith lives the school.

   A. in   B. near

   C. far from   D. west of

3. Mrs. Smith goes to work .

   A. on foot   B. by car   C. by bike   D. by bus

4. The underlined word “tears” means “  ” in Chinese.

   A. 水滴   B. 尘埃   C. 睫毛   D. 眼泪

5. Big tears go down Mrs.Smith's face because.

   A. she is very tired

   B. the students don't like her

   C. she is too happy

   D. it is too cold

1. B 2. B 3. A 4. D 5. D

八、 1. B 解析:根据 Mrs. Smith is a teacher.可知史密斯夫人在学校工作。

2. B 解析:根据 Her house is not far from her schoo”.可知她的家离学校不远。

3. A 解析:根据…and she walks to school every day.可知她步行(on foot) 去 上班。

4. D 解析:根据后面的Don’t cry,Mrs. Smith.可知tears意为“眼泪”。

5. D 解析:根据 The cold wind cuts her face…可知选D.

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网