题目内容

【题目】完成句子根据用语提示,完成句子。

1你想知道 Linda要加入学校的哪一个社团,你可以这么问她

___________________________________________________________

2你想告诉Tom,你通常早上6点半起床,你可以这么说

___________________________________________________________

3你想告诉John,你喜欢熊猫是因为它们很可爱,你可以这么说

___________________________________________________________

4你想知道 Peter每天怎么到校,你可以这么问他妈妈

___________________________________________________________

5你想告诉新转来的学生Aice,我们上课不能迟到,你可以这么对她说

___________________________________________________________

【答案】

1Which club are you going to join?

2I usually get up at 6:30.

3I like panda because they are cute.

4How does Peter get to school every day?

5We can't be late for class.

【解析】

1根据中文提示,可知提问的中文意思是“你打算参加哪一个俱乐部”,那么应该是特殊疑问句,特殊疑问词用“which哪一个”,打算做某事用“be going to do sth”,参加用“join”,故答案为Which club are you going to join?

2根据中文提示,这里需要表达的是“我通常六点半起床。”,主语确定为I,起床用“get up”,通常用“usually”,这里表示经常性行为,时态应该用一般现在时,故答案为I usually get up at 6:30

3根据中文提示,这里需要表达的是“我喜欢熊猫是因为它们很可爱”,主语为I,谓语动词为like,连词用because,故答案为I like panda because they are cute

4根据中文提示,这里需要表达的是“彼得每天怎样到学校的?”,这应该是一个how开头的特殊疑问句,到学校用“get to school”,主语为Peter,那么应该借助助动词does,每天用“every day,故答案为How does Peter get to school every day?

5根据中文提示,这里需要表达的是“我们上课不能迟到”,主语为we,做某事迟到用“be late for sth”,不能做某事用“can’t do sth”,故答案为We can't be late for class

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Boys and girls, it’s important for you to have good eating habits. Because they can help you live a healthy life. Read the following tips (建议) and you can learn a lot.

Always eat with your family.

Have at least (至少) one meal () with your family members (成员) every day. A family dinner can make you feel warm.

Never watch TV when you are eating.

Don’t watch TV when you are having a meal, because you don’t know what you are eating when you watch TV. And you have no time to talk with others.

All of the bacteria on your dirty hands will go into your mouth if you don’t wash hands before meals. And that is bad for your health.

Taste the food even if (即使) you don’t like it.

Don’t always eat your favorite food. Eating different kinds of foods can help you get much nutrition (营养).

Eat more fruit and vegetables.

They are healthy foods. Don’t eat too much meat.

1How many tips does the writer give?

A.Three.B.Four.C.Five.D.Six.

2Which of the following does the writer NOT mention (提及) in the passage?

A.What to do before eating.B.What to eat at meals.

C.When to eat.D.What not to do when eating.

3Which of the following can be put into the blank (被放在空白处)

A.Eat with your hands.

B.Wash your hands before every meal.

C.It is healthy to eat with your hands.

D.Never eat with hands.

4The underlined word "bacteria" means ________.

A.伤口B.纹路C.食物D.细菌

5What’s the passage about?

A.Different eating cultures (文化).

B.Good eating habits.

C.What to eat for meals.

D.What to do before meals.

【题目】 Americans began their days by eating whatever was most easily available(可得到的) since the earliest days of the United States. These foods often included bread, eggs or leftovers(剩饭).

Today, the feeling of being relaxed and comfortable without worries is still an important reason when it comes to breakfast. However, what people eat has changed over time. And some of today’s common breakfast foods, such as cereal (燕麦), are the result of advertising (广告).

“People created advertising to sell cereal,” says the writer of the book Breakfast: A History. In it, Arndt Anderson adds, “One of the first ways that advertising was successfully used was to make mothers believe that it was OK for their children to eat these kinds of food. _____ also played an important role in orange juice becoming a morning drink. In 1916, farmers grew more oranges than usual, so advertisers began saying, “Drink an orange.” They wanted to make people believe that drinking orange juice was a healthy way to start the day.

As for coffee, it became so popular that some people carried coffee beans with them everywhere in the 1930s.

Researchers think people make cookies because they are much quicker to prepare than bread in the morning. Cooks then have to make fresh bread for dinner.

Arndt Anderson hopes more Americans will see leftovers as a breakfast food. She adds that leftovers taste good and good to make less waste.

1What can we know from Paragraph 2 and Paragraph 3?

A.Advertising is an important reason to make children eat cereal for breakfast.

B.Cereal is delicious and children like to eat those kinds of food.

C.American parents don’t like cereal because it is too simple.

D.It is common for many American kids not to have breakfast.

2What can be put back into the blank(空白处)?

A.MothersB.ChildrenC.AdvertisingD.Farmers

3Which of the following is TRUE according to the passage?

A.Arndt Anderson is a reader of the book Breakfast: A History.

B.Orange juice became a morning drink because it was cheap.

C.Researchers think cookies are good for our health.

D.Advertising made a big difference to making some kinds of food become breakfast.

4What does Arndt Anderson think of Americans having leftovers in the morning?

A.It is not as popular as before now.B.They taste good and people will waste less food.

C.It can make people feel relaxed and comfortable.D.It is a healthy way to start the day.

5What’s the best title of the passage?

A.Different kinds of breakfast foods.B.Some ways to cook delicious food.

C.Americans’ favorite food for breakfast.D.Some ways to make less waste.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网