题目内容

【题目】阅读理解
A
Last month, I went to London with my mom and dad. Firstly, I took pictures of Big Ben, cute taxi, River Thames, and so on. London is as good as I know it! As soon as I stepped off the train into St. Pancras Station, I found I was in heaven. You can see lots of people from every culture. The taxi drivers spoke in this city's English, which was almost like another language. And there were many of the “old” London taxis, just like the ones you see in the movies. I found the people to be really friendly, for the most part, and the city was clean and exciting. I saw a show and it was popular in the country. I took many pictures of the interesting places. Big Ben sat tall over the River Thames, just as I saw in all the pictures and movies. London is truly one of the most magical cities in the world.
(1)Before getting to London the writer _____.
A.knew London only a little before visiting it
B.could speak London English
C.knew London from the movies and pictures
D.drew a picture of London
(2)The underlined word “heaven” means_____.
A.异乡
B.天堂
C.宇宙
D.现实
(3)The writer thought London is a_____ city.
A.modern
B.dirty
C.beautiful
D.boring
(4)The writer didn't see_____ in the movies and pictures according to the passage.
A.London taxis
B.St. Pancras Station
C.Big Ben
D.the River Thames
(5)Which of the following is NOT TRUE according to the passage?
A.London is famous for its Big Ben, River Thames.
B.The taxi drivers in London didn't speak English.
C.The writer thought his trip wonderful.
D.The writer saw a popular show and took many pictures.

【答案】
(1)C
(2)B
(3)C
(4)B
(5)B
【解析】 (1)通读全文可知,作者在没去伦敦之前,在电影和照片中对伦敦了解了一些。
(2)由后文的带着强烈地方口音的出租车司机,来自世界各地的游客,古老的出租车等可知,作者有进入天堂的感觉。
(3)由the city wasclean and exciting可知,作者认为这是一个美丽的城市。
(4)通读全文可知,作者未提及在电影和照片中看到St. PancrasStation。
(5)由第二段可知,当地出租车司机说着具有浓厚地方色彩的英语,并非不讲英语。

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读下文,从所给的四个选项中选出一个最佳答案。
A
A young man is sitting by the road eating something. A policeman is coming over. At once, the man gets up quickly and runs down the road. The policeman runs after him. The man runs very fast. But the policeman runs faster. After a few minutes, the policeman catches him. ‘Where are you going?’ says the policeman. ‘You must be a criminal (罪犯) if you run like that when you see a policeman.’ ‘No, no,’ says the man, ‘I'm not a criminal. I'm just too fat, you see. The doctor says to me that I must always run fast after eating.’ ‘I see,’ says the policeman, ‘You are running to help to lose some weight (重量).’
(1)What is the young man doing by the road?
A.He is playing games.
B.He is drinking tea.
C.He is eating something.
D.He is listening to the radio.
(2)What does the young man do when he sees the policeman?
A.He says ‘hello’ to him.
B.He gets up and runs.
C.He is waiting for him.
D.He doesn't go away.
(3)Why does the policeman run after the young man?
A.Because he knows him.
B.Because he thinks the young man is a bad man.
C.Because he is catching a bus.
D.Because the young man drops his pen.
(4)Who runs faster?
A.The young runs faster than the policeman.
B.The policeman runs faster than the young man.
C.The doctor runs faster than the young man.
D.No one runs faster than the young man.
(5)Why does the young man run?
A.Because the doctor tells him to run after eating.
B.He wants to catch a bus.
C.He sees a friend.
D.He remembers something.

【题目】任务型阅读: 先通读下面的短文,然后根据短文内容和表格,在空格内填入一个适当 的单词,使意思完整.(共5分)

Trees are one of the oldest citizens (公民) of our earth. Just like us, trees change a lot as when they grow. At 1to 3 years old, young trees learn how to protect themselves. For example, many trees grow thorns(刺) to tell animals not to go near. Most young trees have large, deep green leaves so that they can catch enough sunlight and change it into their food and energy.

When trees are 4 years old, they begin to grow very fast and become strong enough to face challenges in life. At the age of 15, trees become young adults. They grow more slowly and begin to produce flowers and fruit. It is not until the trees are 20 to 25 years old that they become real adults. The trees reach their largest sizes. Adult trees give us many things such as oxygen(氧气) and natural beauty. If we give them good care, they will go on to live healthily for many years. In many ways, the life of trees is like our own life experience. So, enjoy every minute of the life of the trees because they are very helpful to the environment.

Title: The 【1】 of trees

2

Growing

Things they can do

1 to 3 years old

Growing thorns to tell animals to 3 away from them.

Learn to protect themselves

Catch sunlight and change it into food and energy.

4 years old

Becoming strong enough

Face challenges

15 years old

Becoming young adults

Produce flowers and fruit

20 to 25

years old

Becoming real adults

Reaching their largest sizes

Give people many things 4 oxygen(氧气) and natural beauty.

They can be of great 5 to our environment.

【题目】阅读下面短文,根据短文内容完成表格中所缺信息,每空一词。(计10分)

Confidence is very important in daily life. It can help you to develop a healthy attitude (态度). A study shows that the people who are more confident are much happier. They can have more chance to make themselves successful. But how to be more confident? Here are some suggestions:

·Speak loud When you are not confident, you can’t do well what you want to do. You speak in a voice so low that other people can hardly hear you. Try to speak loud enough so that people can hear you clearly. The high voice can help you become more confident.

·Play sports It is tiring to do physical exercise, but it can make you completely relaxed. A strong body helps you be filled with confidence.

·Encourage yourself Write down a list of things you did during the day to see how many things you have done well. Did you finish your homework? Did you tell a joke that made everybody laugh? Give yourself praise for the good things you’ve done.

· Get rid of (消除) fear Fear comes along with failure (失败). But it’s easy to overcome (克服) if you know that failure is part of your life. Don’t hide your head just because you said something stupid last time. Try to start again and believe you can do better.

·Pick up a hobby If you like singing, sing as much as you can. In some ways, a hobby can

make you outstanding. And it will make you happy and confident.

How to Be More _ 【1】 ____

Confidence is very 2 in daily life. People who are more confident are much 3 .

Speak loud

You speak in a voice so low that other people can hardly hear you.

Try to speak loud enough so that people can hear you 4 .

Play sports

Physical exercise makes you 5 but completely relaxed.

A strong body helps you be 6 of confidence.

7 yourself

Write down a list of things you did 8 the day.

Give yourself praise for the good things you’ve done.

Get rid of fear

Failure is part of your life.

Try to start again and 9 you can do better.

Pick up a hobby

Sing as 【10 as you can.

A hobby can make you outstanding, happy and confident.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网