题目内容

【题目】—Mr. White is really a ________salesman. He can deal with all kinds of people easily.

—No wonder he does excellent business.

A.directB.criminalC.smoothD.mobile

【答案】C

【解析】

句意:——怀特先生真是个圆滑的推销员。他能轻易地应付各种各样的人。——难怪他生意做得很好。

考查形容词辨析。direct直接的,笔直的,直率的;criminal犯罪的, 犯法的;smooth光滑,圆滑的;mobile可移动的。根据下文“他能轻易地应付各种各样的人”可知“怀特先生真是个圆滑的推销员”;故选C

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Did you take part in a camp last summer? There are so many summer camps and not all of them are the same. To choose which camp is best for you, first you must do a bit of research.

Maybe you've never thought about it before, but every great summer camp has the same main goals—opportunitychallenge and growth. They are results that all campers are trying to achieve.

Opportunity means you can get a situation in which it is possible for you to do something special. It also makes you special because other kids don't have the same opportunity. For example, if you are interested in writing, then you can choose to join a journalism (新闻)camp. You may have the opportunity of meeting famous journalists there.

Challenge means you are given a task. You must finish the task and succeed in dealing with the challenge. Then you will have a sense of achievement. For example, you could take a lifeguard course at some summer camps. If you pass the exam, then you will receive a certificate (证书)to become a real lifeguard.

This also leads to the third and most important goal of very great summer camp—personal growth. It doesn't mean growing taller and stronger or more beautiful. It means seeing yourself improve, learning something new and doing something you didn't know or believe you could do before. It also means becoming more confident (自信的)in yourself.

So in the future when choosing your next summer camp, remember to ask yourself: Is it a special opportunity? Is it a challenge? Will I grow?

But what about friendship, fun and joy? These will all happen naturally when you have the right goals at summer camps!

1What does the writer suggest to do first when choosing a camp?

A.Do some research.B.Deal with the challenge.

C.Think about the results.D.Know your own interests.

2The underlined word “opportunity" in the passage probably means "

A.skillB.chanceC.customD.direction

3The word 'Task" in the fourth paragraph refers to (指的是)“

A.a camp that you must chooseB.a famous person that you will meet

C.an activity that may be a bit difficultD.an achievement that you have ever got

4The most important thing for a camper is to _______________.

A.have funB.make new friends

C.grow taller and strongerD.become better and more confident

5Which is the best title for the passage?

A.Who Is the Best Camper?B.How to Organize a Camp?

C.How to Be a Successful Camper?D.What Makes a Camp Interesting?

【题目】 Every one of us, rich or poor, should at least have one or two good friends. Your friends will _______ you when you speak, will take care of you when you are sick, and will be together _______ you in your journey through life.

Everyone _______ friends. Friendship can make us happier. _______ can we find a good friend and get on well with each other? Here _______ some advice. _______friends with a person who is easy to get along with. You should make friends with a person who has _______ in common with you. Give your friend a _______ when he or she is in trouble. Friends should always be ready to _______ each other. Believe in each other. This is the most __________ thing in a friendship. Even the best friends may have ________ sometimes. ________ this happens, don't let it last too long. Try to make up with (和好) your ________ soon.

________ is a kind of treasure (珠宝) in our life. It ________ a bottle of wine, the longer it is kept, the better it will be.

1A.listen toB.hearC.soundD.listen

2A.forB.fromC.withD.at

3A.needB.andC.haveD.needs

4A.WhatB.WhenC.HowD.Where

5A.hasB.haveC.areD.is

6A.MakingB.MakesC.MadeD.Make

7A.nothingB.everythingC.somethingD.anything

8A.bookB.handC.helpD.map

9A.helpB.helpingC.to helpD.helps

10A.loudlyB.outgoingC.importantD.quietly

11A.a fightB.a laughC.a pointD.a result

12A.BeforeB.UntilC.WhenD.As

13A.parentsB.teachersC.classmatesD.friends

14A.BookB.FriendC.FriendshipD.Teacher

15A.is likeB.look likeC.likesD.feel like

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网