题目内容

【题目】用方框中所给单词或短语的适当形式填空

cover; add…to…; dig; celebrate; put…into…

1She always likes to _______ some sugar_______coffee while drinking it.

2The farmer is _______ holes to plant more trees.

3_______the oranges _______ the blender. After a while you can drink the orange juice.

4The little girl was so shy that she_______her face with her hands when she made a mistake.

5Listen! Students are _______the New Year in the room, singing and dancing happily.

【答案】

1add to

2digging

3Put into

4covered

5celebrating

【解析】

1句意:喝咖啡时,他总是喜欢加一些糖到咖啡里。

根据句意可知,表示“将糖加入到咖啡里”。add...to...“将……加到……”,且根据like to do“喜欢做某事”可知,空处用动词原形,故答案为addto

2句意:农民正在挖洞来种更多的树。

根据句意可知,表示挖洞种树。dig挖,且根据空前is可知,用be doing形式,表示现在进行时。故答案为digging

3句意:将橘子放入搅拌机中,一会你就可以喝橘子汁。

根据句意可知,表示“将橘子放入搅拌机”。put...into...将……放入。且本句话为祈使句,祈使句省略主语you,直接以动词原形开头,空位于句首,故答案为Putinto

4句意:这个小女孩时如此地害羞,以至于当她犯了错误后,她用手捂住了脸。

根据句式可知,that引导的从句中缺少谓语,且表示用手捂住了脸。cover覆盖,且根据was可知,用一般过去时,故答案为covered

5句意:听!学生正在房间里庆祝新年,开心地唱着和跳着。

根据句意可知,译为“庆祝新年”。celebrate庆祝,且根据listen以及空前is可知,用现在进行时,故答案为celebrating

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Research (研究)says that husbands do not do their fair share of work around the house. A study from an American university says that men seldom do the same share of housework. Researchers interview 182 working couples who become first-time parents. Both husbands and wives work almost the same number of hours in full-time jobs. However, men do five hours a week less (更少) housework than women after their baby is born.

It is a different story for mothers. Becoming a parent added about 21 hours a week to a mother’s work. Most of this is looking after her baby. New fathers do not do more (更多) work because they do not realize (意识到)the mother is doing so much more. Another reason is that after a baby is born, father follow the “traditional” roles. That is, the mother looks after the baby and the father works outside. This happens even when the mother is working the same number of hours in her job.

1________ do more housework according to the passage.

A.WivesB.HusbandsC.ParentsD.Children

2The underlined sentence “It is a different story for mothers.” means ________.

A.mothers come from different familiesB.mothers like reading different stories

C.mothers work more hours than fathersD.different mothers have different children

3The “traditional” role of a father is ________.

A.doing houseworkB.looking after the baby

C.working outsideD.doing part-time jobs

4What can we learn from the passage?

A.Men do the same housework as women after their baby is born.

B.Women do more housework than men after their baby is born.

C.Men works longer hours than women in their jobs.

D.New fathers don’t do any housework.

5We can probably (很可能)read this passage in a ________.

A.textbookB.dictionaryC.storybookD.newspaper

【题目】 As a child, I would spend hours dreaming about my future. I imagined having a beautiful home and family with lots of children. I also dreamed of______a teacher, a pianist, world traveler, baker or doctor.

Dreaming motivated me to set goals that could make my dreams come true. It also _____me to learn new skills like painting, knitting and cooking. Without any goals or dreams, my life would have been empty. When I dreamed, I realized that the opportunities in life were endless.

A dream is something that you imagine might happen. There are no limits. _____you have a dream, you can create a goal. A goal is a specific objective that you can work toward. It has a plan and time limit, so you know when you reach it. Goals turn dreams into reality. Write your dreams down and evaluate whether or not they are realistic.

The process of setting goals. Perhaps you want to_____something about yourself. May be you want to lose weight, exercise every week or earn higher grades. You may want to read 10 books this year, finish college or travel to another country. These are specific goals.

If you want to reach your goal, you must have a deadline. Then work toward that deadline. You will know when you reach your goal.

When you have a goal, create a strategy that will help you reach that goal. Dreams are ___, but goals have a price. You must spend time, money and effort to reach them. If you want to learn an instrument, it is not always easy, but your hard work will pay off.

___, don’t give up your goals. At times, you may get discouraged. But don’t give up! Work hard and you can reach your goals!

1A.havingB.helpingC.visitingD.being

2A.expectedB.encouragedC.allowedD.promised

3A.EvenB.UnlessC.AlthoughD.Once

4A.refuseB.learnC.discussD.consider

5A.niceB.expensiveC.usefulD.awful

6A.SuddenlyB.CertainlyC.FinallyD.Luckily

【题目】阅读下面的短文,然后就短文内容回答问题。

Hi, Liam!

I'm really happy to be your pen friend. I'm 14 years old and I live in Calgary, Canada. I have two little brothers, Brian and Sam. I'm the only girl.

I’m active(积极的)in sports and I'm always trying something interesting. I like playing hockey(曲棍 in winter. It's fun! But summer is my favorite time of the year. I love skateboarding and rock climbing (滑滑板和攀岩)in summer.

Many girls think skateboarding is difficult, but it is easy and fun for me. I often skateboard in the park after school. I'm good at jumping with the skateboard!

Rock climbing is also really fun. I usually climb with my dad on the weekend. We can't do it on real mountains often because we live in the city. We often do indoor rock climbing.

So that's me — Little Miss Active! My friends like to call me that. I like the name. What sports do you like? Please write back soon.

Bye for now!

Anne

1How many children are there in Anne's family?

____________________________________________________________________________________________

2What does Anne love doing in winter?

____________________________________________________________________________________________

3What does Anne think of skateboarding?

____________________________________________________________________________________________

4Does Anne often go rock climbing on real mountains?

____________________________________________________________________________________________

5What do Anne's friends like to call her?

____________________________________________________________________________________________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网