题目内容

【题目】

with, skate, because, you, both, friend, careful, which, easy, fifteen, that

Justin is a middle school student, and he had his 1 birthday 10 days ago. He is thinking about how to spend his money during winter vacation. He has saved up about 300 dollars already. He plans to buy a computer 2 his money but he also wants to go 3 on the ice with his 4. He can’t do both 5 he doesn’t have enough money. What should Justin do?

We are often in these kinds of situations. You want to see a concert on Saturday, but it is also6 mother’s birthday and you want to stay at home with her. In this case, you don’t have enough time to go to7 places. You must make a decision. You must think about what should be done first. You must consider the following questions8.

Which is more important?

Which decision needs my attention more?

9 choice would satisfy me more?

After you’ve answered these questions, it may be much10 for you to decide what to do. So the next time you must make a decision, remember to prioritize(优先考虑).

【答案】

1fifteenth

2with

3skating

4friends

5because

6your

7both

8carefully

9Which

10easier

【解析】

文章大意:本文主要讲述同一个时间下不能做两件事的时候,如何抉择。

1句意:贾斯汀是个中学生,十天前他过了十五岁生日。

根据前句Justin is a middle school student“贾斯汀是个中学生”以及后面birthday可知需要填入序数词表示顺序,框内fifteen是基数词,意为“十五”需要变成序数词fifteenth“第十五”,故答案填fifteenth

2句意:他打算用他的钱买一台电脑,但他也想和朋友们一起去溜冰。

根据前面buy a computer“买一台电脑”以及后面his money“他的钱”可知填入介词,with意为“用”,故答案填with

3句意:他打算用他的钱买一台电脑,但他也想和朋友们一起去溜冰。

根据后面on the ice“在冰上”可知这里是溜冰,go+动名词形式表示“去……”,skate意为“滑冰”,故答案填skating

4句意:他打算用他的钱买一台电脑,但他也想和朋友们一起去溜冰。

根据所给空前面的句子but he also wants to go _____3_____ on the ice with his ____4____.“他也想溜冰与他的 ,”可知本空应填入名词,句意为:和他的朋友一起溜冰,friend意为“朋友”可数名词,应该填可数名词复数形式,故答案填friends

5句意:他不能同时做这两件事因为他没有足够的钱。

根据所在位置,前后都是两个完整的句子,因此空缺处需要填入连词,由后面he doesn’t have enough money“他没有足够的钱”可知表示原因,because意为“因为”,故答案填because

6句意:你想在星期六看音乐会,但今天也是你妈妈的生日,你想和她呆在家里。

根据所在位置需要填入形容词性物主代词,表示你的妈妈生日,your意为“你的”,故答案填your

7句意:在这种情况下,你没有足够的时间去两个地方。

根据前面You want to see a concert on Saturday, but it is also______ mother’s birthday and you want to stay at home with her. “你想在星期六看音乐会,但今天也是母亲的生日,你想和她呆在家里”可知这是两件事情,both意为“两者都”故答案填both

8句意:你必须仔细考虑下面的问题。

根据所给空前面的consider可知需要填入副词来修饰动词,consider意为“考虑”,所以应该是必须仔细考虑下面的问题,careful意为“细心的”,副词形式为carefully,故答案填carefully

9句意:哪个选择更能让我满意?

根据前面的两个问句※Which is more important?Which decision needs my attention more?“哪个最重要?哪个决定更需要我的关注?”可知这里是哪个选择,which意为“哪个”,故答案填Which

10句意:回答完这些问题后,你可能更容易决定该做什么。

根据所在位置需要填入形容词,由前句After you’ve answered these questions“回答完这些问题后”可知是容易的,easy意为“容易的”,又因为much修饰形容词比较级,故答案填easier

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Jerome Johnstone is good at runningHe always wins the races at Serpentine Primary School in SerpentineWestern AustraliaHoweverafter giving up winning a school running racethe boy has won the hearts of thousands of peopleIn the racethe kind boy ran back to walk with his god friend Seth Johnstone and let him cross the finishing line first

Seth was born with cerebral palsy(大脑性瘫痪).Since he moved to the schoolhe has got a lot of problemsLuckilyJerome was chosen to help him with things like going to the toilet and showing him aroundThe two boys soon became good friendsWith Jerome’s helpSeth fits in well with his new school nowBecause of his illnessSeth has a big head and some of the students laugh at him and make fun of his lookJerome often has a word with them one by oneasking them not to do that againTogether with Seth’s younger sisterthe kind-hearted boy takes good care of Seth at school

Seth’s father can’t thank Jerome enough for looking after his son and protecting Seth against bullies(恃强凌弱者).“Jerome is just such a good kid”Seth’s father saidThe two boy’s story has spread quickly after Jerome’s mother Susan shared it on social media“These boys are champions even though they didn’t win”said the proud mother

根据材料内容选择最佳答案。

1Why did Jerome give up winning the race

A.Because he hurt his leg that dayB.Because he wanted to help his friend

C.Because Seth doesn’t want him to winD.Because he was born with cerebral palsy

2What does Jerome often do when others laugh at Seth

A.He gets into a fight with themB.He fights against the bullies

C.He keeps silent and does nothingD.He asks others to stop to do that

3Who helps look after Seth at school

A.His sister and his fatherB.His father and Jerome

C.His sister and JeromeD.His sister and teachers

4Which of the following is TRUE according to the text

A.Jerome’s mother was proud of her sonB.Seth’s father stops the students laughing at his son

C.Seth still can’t fits in well with his schoolD.Seth’s mother shared the story on social media

5What is the text mainly about

A.A secret to win champions in runningB.A good way to look after disable schoolmates

C.A race at the Primary School in SerpentineD.A heart-warming story between two boys

【题目】 My mother only had one eye. And because of this, I never wished her to show up in my school, being afraid that my classmates would________I had an ugly(丑的) mother.

One day during elementary school, I was terribly ill. My mother came.

“Your mom only has one eye?!” asked some of my classmates. I was so________.

I wished my mother would just________from this world. “If you make me teased(嘲笑)why don’t you just die?” I shouted at her, taking no notice of the sad look on her face. My mother just handed me some medicine and left without saying________.

At that time, I felt________to say what I always wanted to say, and I didn’t think I had hurt her feelings very much. That night I saw my mom________in her room, so quietly, as if she was afraid that she might________me. Even so, I hated her tears from one eye. I made a________: I must study hard and leave my mother.

Years later my dream came true. I was quite successful and lived________. I never thought of going back to see my “ugly” mother________one day I got a letter, which said, “My son… I’m sorry I only have one eye. When you were little, you got into a(n)________and lost your eye. As a mom, I couldn’t________watching you live with only one eye. ________I gave you mine. I was never________with you and I never regretted(后悔) what I did because I________you…”

I cried out aloud. Only then did I realize how beautiful my mother was!

1A.run outB.put outC.come outD.find out

2A.happyB.sadC.coolD.pleased

3A.disappear(消失)B.changeC.comeD.go

4A.everythingB.somethingC.anythingD.nothing

5A.worriedB.badC.goodD.annoyed

6A.cookingB.workingC.readingD.crying

7A.breakB.wakeC.loseD.see

8A.decisionB.differenceC.suggestionD.mistake

9A.luckilyB.healthilyC.busilyD.happily

10A.ifB.unlessC.untilD.though

11A.accidentB.appointmentC.universityD.habit

12A.enjoyB.standC.helpD.stop

13A.SoB.BecauseC.OrD.But

14A.excitedB.surprisedC.angryD.proud

15A.dislikeB.loveC.hateD.miss

【题目】 Once Louis the Twelfth, the King of France, happened to walk into the ________ of his palace. There he found a small boy busy at work and singing happily.

The boy had a sunny face, and his manners pleased the king. Laying his hand upon the boy’s head, Louis asked the boy’s name. The boy saw Louis dressed in everyday clothes, ________ he took Louis to be one of the kings servants. The boy ________ that his name was Simon.

“Are you satisfied to do this kind of job while many of other servants work upstairs, Simon?” the king asked, ________ at the bowls and dishes which the boy was washing.

“Why not?” Simon smiled, “I’m doing as well as the best of them. The king himself can do no better.”

“How do you know that?” the king laughed, not________ with Simon’s bold (大胆的) words.

“Well, sir, the king lives, and so do l. He can do no more than live. And I’m satisfied with my life. Can the king say that he is satisfied with his life?”

Louis walked away with ________. “The boy was right. The kings seldom feel satisfied.”

The next day, Simon was called in to see the king. He was ________ when he found Louis was the king. Louis talked with Simon about many things, and found him to be a very quick and clever boy.

After that, Simon was made a servant who served the king ________. Finally he became one of the best soldiers of that time. He is known ________ General La Roche in history. If Simon hadn’t learnt to be satisfied with his life he might never have been given that ________.

1A.bedroomB.gardenC.kitchenD.bathroom

2A.becauseB.butC.althoughD.so

3A.questionedB.wonderedC.repliedD.thought

4A.shoutingB.pointingC.workingD.searching

5A.gladB.interestedC.angryD.excited

6A.sadnessB.happinessC.shynessD.illness

7A.surprisedB.upsetC.carelessD.tired

8A.clearlyB.directlyC.uncomfortablyD.differently

9A.forB.withC.asD.to

10A.chanceB.dishC.servantD.road

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网