题目内容

【题目】Look! Sandy looks very _______ at the party. She looks at her friends _________.

A. happy; happy B. happy; happily

C. happily; happy D. happily; happily

【答案】B

【解析】

试题分析:句意:看!珊迪在聚会上看起来非常高兴。她高兴地看着她的朋友。look“看起来”是系动词,后面接形容词作表语,故用happy;look at her friends是动宾短语,用副词修饰,故用happily。故选B。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Answer the questions (根据短文内容回答下列问题)

I’ve always wanted to try rock climbing, but never had time or money for it. But I’ve discovered a way to experience the thrill(兴奋,紧张) of climbing rock. Indoor climbing is an easy and exciting way to get a taste of rock climbing. And it is also much cheaper and safer! Indoor climbers don’t climb on real rock, but on a plastic wall. You can probably find a climbing wall near you. Many gyms,

schools and camps have one.

You can climb in doors at any time of the year, no matter how the whether is. It is usually not expensive. Most gyms provide the equipment you need. The convenience of indoor climbing is one reason why it has become so popular. But the main reason people climb is for rush(刺激感) they get. When I stand at the roof of the wall and look up, I’m always scared, but once I start climbing, fear changes to determination. With my___1___(心剧烈跳动), I reach the top and look down. I can’t stop grinning. I did it! Indoor climbing is a great workout(锻炼). Climbing uses muscles(肌肉)that are hard to exercise, especially those in the shoulders, arms, chest and back. Many people say climbing makes exercise fun. Most gyms have several climbing walls with various degrees of difficulty. The easier ones are like climbing a ladder. The difficult ones___2___(凸出)in places so that climbers must sometimes climb parallel(平行的)with the floor.

Although gym climbing is easier and safer than real rock climbing, you should still be careful. Always climb with a partner. As you climb, your partner pulls you climbing rope through something called a___3___(绳索控制器). The belay catches you if you slip. But make sure your partner knows how to use this equipment. And if you are a first-time climber, get some instruction before you begin.

1Is indoor climbing cheaper and safer than real rock climbing?

2On what do indoor climbers climb?

3What are the reasons that make the indoor climbing so popular?

4Who should always be with you when you climb?

5What does your partner do as you climb?

6Which do you think sounds more fun, rock climbing or indoor climbing? Why?

【题目】

Alice’s Adventures in Wonderland

WriterLewis Carroll

Price:¥25in bookstores)¥20online

Alice’s Adventures in Wonderland was an English novel written in 1865At the beginningthe book was not written for all people but for a little girlOn a summer daythe writerCarroll made a short trip up the Thames River and told the story of AliceThe young girl falls down a rabbit hole and goes on an unimaginable adventure into a wonderland

Peter Pan

WriterJMBarrie in Scotland

Price:¥15in bookstores)¥12online

It is a children’s story full of imagination and adventureswhich is about WendyJoanand Michael Darling’s adventures in Never Land with Peter Panthe boy who would not grow upThe children are happy and lovely.(with 2 tapes

Uncle Tom’s Cabin

WriterHarriet Beecher Stowe

Price:¥20in bookstores)¥16online

The most famous novel in American historyUncle Tom’s Cabin talked about the fight between free states and slave states during the American Civil War and is as popular today as when it first came out 150 years ago

The Secret Garden

WriterFrances Hodgson Burnet in America

Price:¥35in bookstores)¥30online

Mary Lennoxa sick girlfinds herself in her uncle’s dark houseWhy are so many rooms lockedWhy is one of the gardens lockedAnd what is that crying she hears at nightThrough the power of hopefriendshipand the magic of naturethe brave girl brings the house and a long-lost garden back to life

根据材料内容选择最佳答案。

1Alice’s Adventures in Wonderland talks about

A.a clear river near Lewis Carroll’s houseB.an amazing experience of Alice

C.a wonderful summer in EnglandD.a short trip up the Thames River

2According to the passagewe can see

A.The Secret Garden is the cheapest of the four

B.Peter Pan tells a story about four sad boys

C.Uncle Tom’s Cabin was written one and a half century ago

D.Alice’s Adventures in Wonderland is with 2 tapes

3Among the four bookswhich one can we enjoy the sound besides reading them if you buy one

A.Alice’s adventures in WonderlandB.Peter Pan

C.Uncle Tom’s CabinD.The Secret Garden

4If Lucy wants to buy four of the books online instead of the bookstoreshow much can she save

A.30B.20C.27D.17

5The purpose of this passage is to

A.tell the children how to begin an adventureB.provide some ads about cartoon movies

C.teach how to write stories for kidsD.offer some information about books

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网