题目内容

【题目】Let's Explore the Nature

The summer holiday is coming! Do you want to have a wonderful and meaningful vacation? If you are interested in animals and nature, come and join us!

Youth Explorer has prepared you with a Three-Day-Program! You can take part in many activities and meet with animals—lions, monkeys, tigers and so on! More information about the program is as follows:

Age: Students aged 10 to 15.

Groups: Two programs for you to choose. Each group needs at most 15 students.

Program cost: $200 for members; $230 for non-members.

How to do: Simply come to our center to get an application form (申请表).

Send your completed form to us before July 10th, 2019.

Notes:

1: No free lunch is offered. You may either bring box lunch or pay for lunch at our restaurants.

2: Both programs will start 1 DAY later if there is a warning of rainstorms.

1 What animals can you see in the summer program?

A. Monkeys.B. Pandas.C. Foxes.D. elephants.

2 Who can join the Three-Day Summer Program?

A. Children under 6.B. Students over 16.

C. Children aged 7-9.D. Students aged 12-14.

3 When will Program B start if there is a rainstorm on August 6th?

A. On Sunday.B. On Wednesday.C. On Tuesday.D. On Monday.

4 How much should one member and two non-members pay for the program?

A. $600.B. $630.C. $660.D. $700.

5 Which is TRUE according to the passage?

A. There are more than 15 members in each group.

B. You can join the summer program at any time.

C. You need to hand in an application form.

D. Everyone can have free lunch at our restaurants.

【答案】

1A

2D

3B

4C

5C

【解析】

本篇文章难度适中,主要讲述青年探险家为期三天的活动项目。

1细节理解题。根据“You can take part in many activities and meet with animals--lions, monkeys, tigers and so on!”(你可以参加许多活动,与动物、狮子、猴子、老虎等动物见面!)可知,能看到“猴子”。故选A

2细节理解题。根据“Age: Students aged 10 to 15”(年龄:10-15岁的学生)可知,A. 6岁以下的儿童;B. 超过16岁;C. 7-9岁的儿童;D. 12-14岁的学生。只有12-14岁学生属于这个范围。故选D

3推理判断题。根据“Dates: 68 August, 2019”(日期:2019868日)以及“Both programs will start 1 DAY later if there is a warning of rainstorms”(如果暴雨天气警告,两个项目将在1天后开始)可以推测,周二推迟一天是周三.故选B

4推理计算题。根据“Program cost: $200 for members; $230 for non-members”(项目价格:会员200美元;非会员230美元)可知,一名会员和两名非会员应支付200+230×2═660美元的费用。故选C

5细节理解题。根据“Each group needs at most 15 students”(每组最多需要15个学生)可知,不是超过15个学生,排除A;根据“Dates: 15-17 July, 2019”以及“Dates: 6-8 August, 2019”可知,并不是任何时间都可以,排除B;根据“You may either bring box lunch or pay for lunch at our restaurants”(你要么可以带盒饭,要么可以在我们的饭店付费吃午饭)可知,在我们的饭店,午饭不是免费的,排除D;根据“Send your completed form to us before July 10th,2019”(请于2019710日前将填妥的申请表寄给我们)可知,“你需要交一份申请表”为正确答案。故选C

细节理解题是考试时经常考查的一个题型。做细节理解题时,首先要先读题干,划出题干中的关键词,再根据关键词定位至文中即可找到正确答案。例如第一题,根据关键词“what animal”定位至“You can take part in many activities and meet with animals—lions, monkeys, tigers and so on!”(你可以参加许多活动,与动物、狮子、猴子、老虎等动物见面!)可知,能看到“猴子”。故选A

练习册系列答案
相关题目

【题目】The Dead Sea

At 430 meters below sea level, the Dead Sea is Earth's lowest point on land. It is popular for its wonderful buoyancy(浮力). The high salt content-more than 34 percent - makes swimming more like floating.

Now the Dead Sea is actually dying. People are using water from the Jordan River, which takes water away from the Dead Sea. Since 1930, its surf area has reduced by almost 40 percent.

Venice, Italy

With waterways instead of streets. This "Floating City" has attracted visitors for centuries. But no visit to Venice is complete without a ride on one of its famous gondolas, human powered

water taxis. Water creates Venice. But water will also kill the city.

Built on soft earth, Venice has slowly been sinking (下沉) for centuries. Now, with rising sea levels caused by human activities, it's sinking faster. According to US-based magazine Architectural Digest, the city may disappear in the next 100 years. Better book your gondola soon!

Great Barrier Reef, Australia

Covering more than 2,300 kilometers of Australia's northeast coast, Great Barrier Reef is the world's largest reef ecosystem, and an ideal place for scuba divers (水肺潜水者).Thousands of colorful coral (珊瑚) and fish make homes in the blue sea water. It's like a big underwater party!

Sadly, the party might be over soon. The reef is dying. Human activities are changing the weather. Warming ocean, water kills the coral, and this causes problems up the food chain. The New York Times reported that large parts are already dead, and the reef system might be gone by 2030.

1What can be the best title of the passage?

A. Disappearing Watery Wonders

B. Amazing Man-made Wonders on the Sea

C. Lost Watery Wonders on the Sea

D. Last Watery Wonders in the World

2Which of the following is the shared cause of the problems all the three places are facing?

A. Water loss.B. Sea pollution.

C. Warming seas.D. Human activities.

3If Tom wants to visit all the following places before they are gone, and he can only afford one in the next 15 years, where must he go?

A. The Dead Sea.B. Venice.C. Italy.D. Great Barrier Reef.

【题目】

ChinaandWesterncountrieshavesomethingdifferentinculturesaboutcertainanimalsbutwhenitcomestopigswehavethesameidea-pigsareuglylazyandstupid

JustlookatsomeChinesesayingssuchas “Boilingadeadpig” anApiglookinginthemirrorisstillapig.”AndinEnglishtherearesomeexpressionslikeEatinglikeapigandPigsmightfly.”Noneofthemare complimentary

Howeverpigshavesomegoodqualities品质).TheyareevenassmartasdogsandelephantsTheyhavegoodmemoriesAndtheyknowwhetherpeopletreatthemwellornot

AUKcartoonPeppaPigisamostpopularcartoonThefourmembersinthepigfamilyteachchildrenfromallaroundtheworldaboutlovefriendshipandthevalueoffamilyAndaChinesecartoonfilmtheAdventuresofMeDullisalsoveryfamousInthecartoonthelittlepigMcDullhasabeartofgoldandalwaysworkshardtowardshisdreamsMostpeoplewantquicksuccessbutMeDullisslowandpatientandnotafraidoffailingagainandagain

Maybewhenwetalkaboutpigsnexttimeweshouldthinkoftheirgoodqualities

1Chinaandwesterncountrieshave ____ inculturesaccordingtothepassage

A. thesameideatowardspigs

B. differentideastowardspigs

C. thesameideatowardsalltheanimals

2WhatdoestheunderlinedwordcomplmentarymeaninChinese____

A. 固执的

B. 赞美的

C. 负面的

3Fromthethirdparagraphwecanlearnthat____

A. pigshavebadmemories

B. pigsdon'tknowwhotreatsthemwell

C. pigsareascleverasdogsandelephants

4Thewritergivesthetwoexamplesofcartoonsinthepassagetoshow____

A. pigshavegoodqualities

B. thetwocartoonsarewell-known

C. bothChineseandEnglishchildrenlikepigs

5What'sthebesttitleofthepassage____

A. OpinionsonPigs

B. OpinionsonAnimals

C. OpinionsonCartoons

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网