题目内容

【题目】 There are many _______ of pollution around us. _______ air pollution, soil pollution, noise pollution and light pollution. They are bad _______ our health in many ways.

Burning gas, oil and coal _______ air pollution. It can cause sore eyes and _______ problems. With the increase of pollution and the development of industry, litter is everywhere. It makes our environment _______. People put lots of rubbish in the land. Farmers use too many chemicals in the fields. They destroy the soil. So _______ pollution has become serious.

Noise pollution can make people _______. For example, people may lose their hearing if they work in a _______ place for a long time. ________ noise can cause high blood pressure ________.

Working for a long time in strong, changeable light ________ cause some kinds of illnesses. It makes people feel ________ and is especially harmful to their eyes.

With ________ pollution, our planet will become greener and our health will be ________. Let’s be green people.

1A.kind ofB.kindsC.a kindD.kind

2A.such asB.for exampleC.such likeD.just like

3A.toB.inC.forD.at

4A.createB.createsC.creatingD.created

5A.othersB.the otherC.otherD.the others

6A.tidyB.beautifulC.dirtyD.clean

7A.airB.soilC.waterD.noise

8A.blindB.lameC.blackD.deaf

9A.noiseB.noisyC.noisilyD.noises

10A.Too muchB.Much tooC.Too manyD.Many too

11A.tooB.as wellC.eitherD.also

12A.mustB.shouldC.mayD.need

13A.terribleB.comfortableC.terriblyD.comfortably

14A.litleB.a littleC.lessD.fewer

15A.goodB.betterC.wellD.best

【答案】

1B

2A

3C

4B

5C

6C

7B

8D

9B

10A

11B

12C

13A

14C

15B

【解析】

这篇短文给我们讲述了各种各样的污染,如空气污染、土壤污染、噪音污染和光线污染。作者告诉了我们这些污染是怎么造成的,它对我们人类有什么伤害。最后作者呼吁我们要保护环境,做环保人。

1句意:我们周围有很多种污染。

kind of有点kinds种类,复数形式;a kind一种;kind种类;根据句意理解及空格前的many可知,这里表达的是“各种各样的”,英语是many kinds of,所以这里应该用复数名词,故选B

2句意:如空气污染、土壤污染、噪声污染、光污染等。

such as例如;for example比如;such like像这样;just like就像;根据句意理解及后句air pollution, soil pollution, noise pollution and light pollution可知,这里是举出多个例子,英语是such as,而for example后一般接一个例子,所以这里应用such as,故选A

3句意:它们在许多方面对我们的健康有害。

to朝,向;in在……里面;for为了,对于……来说;at在……点时;根据句意理解可知,这里表达的是“对……有害”,英语是be bad for,故选C

4句意:燃烧煤气、石油和煤炭会造成空气污染。

create创造,动词原形;creates创造,动词三单;creating创造,现在分词或者动名词形式;created创造,过去式;根据句意理解及句子结构分析可知,句子主语是Burning gas, oil and coal,动名词作主语,属于单数形式,所以谓语动词用三单形式,故选B

5句意:它会引起眼睛疼痛和其他问题。

others其他的,泛指剩余的其中一部分;the other两者中的另一个;other其他的,后接复数名词; the others其他的,特指剩余的所有;根据句意理解可知,这里表达的是“其他的问题”,空格后面是复数名词,所以这里应该用other,故选C

6句意:它使我们的环境变得肮脏。

tidy整洁的;beautiful漂亮的;dirty脏的;clean干净的;根据句意理解及前句litter is everywhere.可知,这里表达的是“脏的”,故选C

7句意:所以土壤污染已经变得很严重。

air空气;soil土壤;water水;noise噪音;根据句意理解及前句People put lots of rubbish in the land. Farmers use too many chemicals in the fields. They destroy the soil.可知,这里表达的是“土壤污染”,故选B

8句意:噪音污染会使人耳聋。

blind瞎的;lame跛足的;black黑的;deaf聋的;根据句意理解及后句For example, people may lose their hearing if they work in a ___9___ place for a long time.可知,这里说的是“让人耳聋”,故选D

9句意:例如,如果人们长时间在嘈杂的地方工作,他们可能会失去听力。

noise噪音;noisy吵闹的;noisily吵闹地;noises噪音,复数形式;根据句意理解及句中people may lose their hearing及句子结构分析可知,空格在句中修饰的是名词place,所以应该用一个形容词,故选B

10句意:太多的噪音会导致高血压。

Too much太多,修饰不可数名词;Much too太,修饰形容词;Too many太多,修饰复数名词;Many too错误结构;根据句意理解可知,空格修饰的是后面的名词noise,是一个不可数名词,所以应该用too much修饰,故选A

11句意:太多的噪音也会导致高血压。

too也,用在肯定句句末,前面用逗号隔开;as well也,用在肯定句句末,前面不用逗号隔开;either也,用在否定句疑问句句末;also也,用在肯定句句中;根据句意理解及句子结构分析可知,这里是肯定句且空格与前面没有逗号隔开,所以用as well,故选B

12句意:在强光和多变的光线下长时间工作可能会引起一些疾病。

must必须;should应该;may可能;need需要;根据句意理解可知,这里表达的是一种可能,英语是may,故选C

13句意:它让人感觉很可怕,对眼睛特别有害。

terrible可怕的;comfortable舒服的;terribly可怕地;comfortably舒服地;根据句意理解及句子结构分析可知,feel是系动词,后面要接形容词作表语,故选A

14句意:随着污染的减少,我们的地球将变得更加绿色。

little几乎没有,修饰不可数名词;a little一点,修饰不可数名词;less更少的,修饰不可数名词;fewer更少的,修饰复数名词;根据句意理解及后句our planet will become greener可知,这里表达的是“更少的污染”,修饰不可数名词应该用less修饰,故选C

15句意:我们的健康将更好。

good好的;better更好的;well好地;best最好的;根据句意理解及前句our planet will become greener可知,这里表达的是“健康会更好”,所以这里应该用比较级形式,故选B

练习册系列答案
相关题目

【题目】根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。

In high school, the lives of Chinese students are different from those of American students.

For example, in the USA, high school usually ends at 4:00 p.m. But in China, school usually ends at 5:30 p.m., but they’ll study until over 10:30 at night.1They need take all kinds of exams. They usually talk about their good grades. 2Most of the time they send emails to their friends and talk to them. They don’t often talk about grades. On Friday nights they like to go to the movies instead of staying at home for homework. Don’t American students care about whether they can go to college or not? Of course they do! For good students, just like Chinese students, but they have different ways. 3They also care about their extracurricular (课外的) activities like soccer teams and others. So most of the students who are good at sports will join sports teams. 4Joining teams is both fun and a good look on college resume(简历).

Although American students don’t have much homework, they are busy on their way to go to college.5They have to take and pass before they graduate. Students have to do lots of extracurricular activities, too.

A.They also have some tests.

B.Sometimes they study even later!

C.Chinese students have more tests.

D.That is what they do in their free time.

E.But for American students there is little homework.

F.The colleges don’t only care about their exam grades.

G.American students have much homework to do.

【题目】 假如你是Sam、请你根据以下内容提示,写一篇英文日记。请根据以下要点,描述你今天放学看到的事情,并表达自己的想法。

内容要点:

1. 今天放学,你看到了一个男士破坏共享单车的车锁。

2. 当他没有得逞之后,使劲的踢共享单车,还把它扔到了路上。

3. 一个女孩经过的时候,把共享单车扶起来并把其它共享单车摆好。

4. 你对这段经历的感受……

参考词汇:shared bike共享单车,convenient便利的(adj

写作要求:

1. 不得使用真实姓名和学校名:

2. 包含以上所有要点,可适当增加细节,使内容充实,行文连贯;

3. 字迹工整。语言精练,表达准确,条理清楚;

4. 词数80-100(日记的开头已给出,不计入总词数。)

March 12th, 2019 Tuesday Sunny

When I went back home after school, I noticed that__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

【题目】 Passage 2

Amy was looking for a gift for her little daughter. Suddenly she stopped before a store of dolls. “Girls like dolls,” she thought as she stepped into it. Looking around, she saw a grandma doll—one with gray hair and a pair of glasses. In her mind appeared Joyce, her mother.

When Amy was a little girl, she got her first doll from Joyce for her birthday. Then the second, the third… A doll a year never arrived late.

“Why always a doll?” This question had been in Amy’s mind until one day her father gave the answer.

Little Joyce dreamed to have a doll. Her parents promised one for her fifth birthday. Sadly, they both died in a traffic accident before it arrived. The never-received gift was the most precious (珍贵的) in her eyes.

Her mother’s story being recalled, Amy got an idea.

It was Joyce’s birthday. A package was sent to her with a card that read:

Dear Joyce,

I forget to send you the package that you should have received on May 20, 1956, your fifth Birthday. The gift inside has aged, but I felt that you might still wish to have it.

Love, Angel of Joy

Joyce opened the package and saw a lovely grandma doll. She clasped the doll that she had waited so many years for, crying softly. The doll given by “Angel of Joy”, made her the happiest “child” in the world.

1We can tell from the story that Joyce is _____

A.Amy’s daughterB.Amy’s motherC.the grandma dollD.Angel of Joy

2Why did Joyce think dolls were the best birthday gifts for Amy?

A.Amy dreamed to have all kinds of lovely dolls.

B.Amy looked like a doll when she was a little girl.

C.Joyce received a lot of lovely dolls from her parents.

D.Joyce had never got the dream doll from her parents.

3Who sent a grandma doll to Joyce indeed on her birthday?

A.AmyB.Angel of JoyC.Joyce’s parentsD.Amy’s daughter

4The underlined word “clasped” means “______” in the passage.

A.heldB.threwC.madeD.bought

5What can we learn from the story?

A.Dolls are every little girl’s dream toys.B.Grandma dolls are best gifts for parents.

C.Parents sometimes need their “Angel of Joy”.D.Parents’ birthdays are very important.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网