题目内容
1.For Sale I'm Andrew.I'm in Class 6,Grade 3.I have a Japanese-made bicycle.It's in good condition.If you want to buy it,please come to Dormitory 18.Needed Do you speak Chinese well?Are you patient?Do you love children?We need a woman teacher to teach our children Chinese.The pay is $400 a month.If you want to have the job,please call Jackson at 4321-5185963.
Lost Red bag with 4 physics books.Call Agnes Smith at 8731-2124096.
Wanted to Rent One-bedroom apartment from January to August.Better if near the school.Call Ally Miller at 4392-9676217.
Found Yellow wallet with some money.Ask for Alice Felton in English Department.
56.You can call Andrew if you want toC.
A.rent an apartment
B.get a job
C.buy a bike
57.Lily wants to teach the children for half a year.How much will she get?B
A.1,200 dollars
B.2,400 dollars
C.4,800 dollars
58.Anges Smith may feel veryB.
A.relaxed
B.worried
C.excited
59.Ally Miller wants to rent an apartmentA.
A.near the school
B.with two bedrooms
C.for a year
60.What happened to Alice Felton?SheC.
A.lost a red bag
B.got a new bike
C.found a yellow wallet.
分析 短文通过广告的形式讲述几个人的信息,告诉人们他们需要的和别人需要的.
解答 答案:56.C 细节理解题.根据第一行句子If you want to buy it,please come to Dormitory 18.如果你想买的话,请到宿舍18楼来吧.可知如果你想买自行车,你可以给Andrew 打电话.故选C.
57.B 细节推理题.根据第二行句子The pay is $400 a month.月工资是400美元.可知半年是6个月,需要2400美元.故选B.
58.B 细节推理题.根据倒数第三行句子Lost Red bag with 4 physics books.Call Agnes Smith at 8731-2124096.丢了4本物理书的红色袋子,打艾格尼丝•史密斯的电话8731-2124096.可知艾格尼丝•史密斯应是很担心.故选B.
59.A 细节理解题.根据倒数第二行句子Wanted to Rent One-bedroom apartment from January to August.Better if near the school.想租一间卧室的公寓从一月到八月.最好在学校附近.可知Ally Miller想在学校附近租一套公寓.故选A.
60.C 细节理解题.根据最后一行句子Found Yellow wallet with some money.发现了有一些钱的黄色钱包.可知她发现了一个黄色的钱包.故选C.
点评 做题时结合原文和题目有针对性找出相关语句进行仔细分析,结合选项选出正确答案.推理判断也是要在抓住关键句子的基础上合理的分析才能得出正确的答案.
练习册系列答案
相关题目
11.He often plays basketball ______five o'clock.( )
| A. | in | B. | for | C. | on | D. | at |
12.Jenny often asks me ___ her with her English.( )
| A. | help | B. | helping | C. | helps | D. | to help |
9.My mother is a kind and nice woman.(56)AOne Sunday night,when I was watching the film Harry Potter very happily Mother asked me to go to bed.(57)D that I didn't move.But for a while,I noticed that she didn't say anything.(58)C.I was so sad and that I went into my room and cried.I thought"I have only two nights in a week to enjoy the TV.(59)E"The next day she cooked and talked with me as usual.I pretended not to hear,but she didn't mind and told me why she didn't allow me to watch TV(60)BThen I understood her.I love my mother.
| A.But she is very strict with me.B.because she wanted me to have a good rest. C.Then she got angry and turned off the TV.D.I loved the film so much E.Why doesn't mother allow me to watch TV? |
6.阅读下面短文,把A-E五个句子填入文中空缺出,使短文内容完整、正确.
There is a strange train which can not move on the railway.It has no seats,no tables,no windows,even no wheels,(71)E.
It is very strange-it can take a great many people to go to different places at the same time.(72)C.To my surprise,it is free for everyone.
(73)D,and it can also take you to failure.It even can cause you death.
Its speed is strange,too.The speed changes all the time.(74)AIf you think it's fast,so it is.If you think it's slow,so it also is.At differently time you may think the speed is different.And at the same time different people may think differently,too.
You can't wait to know what this train is.(75)B.We are all on this train now.It's"time".I think it is going fast now.
There is a strange train which can not move on the railway.It has no seats,no tables,no windows,even no wheels,(71)E.
It is very strange-it can take a great many people to go to different places at the same time.(72)C.To my surprise,it is free for everyone.
(73)D,and it can also take you to failure.It even can cause you death.
Its speed is strange,too.The speed changes all the time.(74)AIf you think it's fast,so it is.If you think it's slow,so it also is.At differently time you may think the speed is different.And at the same time different people may think differently,too.
You can't wait to know what this train is.(75)B.We are all on this train now.It's"time".I think it is going fast now.
| A.And the change depends on you B.Let me tell you C.But there is not any stop along the way D.It can lead you to success E.but it is still moving |
5.She wants to join the music club.What about you?( )
| A. | why not | B. | Why don't you | C. | When do | D. | How about |