题目内容

1.For Sale I'm Andrew.I'm in Class 6,Grade 3.I have a Japanese-made bicycle.It's in good condition.If you want to buy it,please come to Dormitory 18.
    Needed Do you speak Chinese well?Are you patient?Do you love children?We need a woman teacher to teach  our children Chinese.The  pay is $400 a  month.If  you want to  have the job,please call Jackson at 4321-5185963.
     Lost Red bag with 4 physics books.Call Agnes Smith at 8731-2124096.
     Wanted  to  Rent One-bedroom apartment from January to August.Better if near the school.Call Ally Miller at 4392-9676217.
     Found Yellow wallet with some money.Ask for Alice Felton in English Department.

56.You can call Andrew if you want toC.
A.rent an apartment     
B.get a job       
C.buy a bike
57.Lily wants to teach the children for half a year.How much will she get?B
A.1,200 dollars       
B.2,400 dollars     
C.4,800 dollars
58.Anges Smith may feel veryB.
A.relaxed         
B.worried       
C.excited
59.Ally Miller wants to rent an apartmentA.
A.near the school     
B.with two bedrooms   
C.for a year
60.What happened to Alice Felton?SheC.
A.lost a red bag      
B.got a new bike     
C.found a yellow wallet.

分析 短文通过广告的形式讲述几个人的信息,告诉人们他们需要的和别人需要的.

解答 答案:56.C  细节理解题.根据第一行句子If you want to buy it,please come to Dormitory 18.如果你想买的话,请到宿舍18楼来吧.可知如果你想买自行车,你可以给Andrew 打电话.故选C.
57.B   细节推理题.根据第二行句子The pay is $400 a month.月工资是400美元.可知半年是6个月,需要2400美元.故选B.
58.B  细节推理题.根据倒数第三行句子Lost Red bag with 4 physics books.Call Agnes Smith at 8731-2124096.丢了4本物理书的红色袋子,打艾格尼丝•史密斯的电话8731-2124096.可知艾格尼丝•史密斯应是很担心.故选B.
59.A  细节理解题.根据倒数第二行句子Wanted to Rent One-bedroom apartment from January to August.Better if near the school.想租一间卧室的公寓从一月到八月.最好在学校附近.可知Ally Miller想在学校附近租一套公寓.故选A.
60.C  细节理解题.根据最后一行句子Found Yellow wallet with some money.发现了有一些钱的黄色钱包.可知她发现了一个黄色的钱包.故选C.

点评 做题时结合原文和题目有针对性找出相关语句进行仔细分析,结合选项选出正确答案.推理判断也是要在抓住关键句子的基础上合理的分析才能得出正确的答案.

练习册系列答案
相关题目
13.In the U.S.people prefer waiting for a table to sitting with people they don't know.If you're sitting at a table with people you don't know,it's impolite to smoke without first asking if it will disturb(打扰)them.
At American restaurants and coffee shops you are usually served cold water before you order.You may find the bread and butter is free,and if you order coffee,you may get a free refill (续杯).
Most cities and towns have no rules about opening and closing times for stores or restaurants,though they usually do make rules for bars.Especially in large cities,stores may be open 24hours a day.
Servings(提供的食物)in restaurants are often large,too large for many people If you can't finish your meal but would like to have the food later,ask your waiter o waitress for a"doggie bag".It may have a picture of a dog on it,but everybody knows you're taking the food for yourself.
Supper and dinner are both words for the evening meal.Some people have"Sunday dinner".This is an especially big noon meal.Tips(小费)are not usually added to the check(账单).They are not included in the price of the meal,either.A tip of about 1570is expected and you should leave it on the table when you leave.In some restaurants,a cheek is brought on a plate and you put your money there.Then the waiter or waitress brings you your change.

41.What is served before you order?B
A.Bread.
B.Cold water.
C.Butter.
D.Coffee.
42.When servings are too large for them,American people mightD.
A.leave the food on the table and get back some money
B.take the food home with a dog
C.ask the waiter or waitress to share the food with them
D.take the food home with a doggie bag and enjoy the food later
43."Sunday dinner"in this passage isB.
A.a big supper on Sunday        
B.a big lunch on Sunday
C.a big lunch on the weekends        
D.a dinner at noon
44.If you spend﹩80for your meal,you will probably leave a tip ofC for the waiter.
A.﹩18        
B.﹩30        
C.﹩12        
D.﹩50
45.Which of the following might be true according to the passage?D
A.American people like sitting with people they don't know.
B.Tips shouldn't be given to the waiter or waitress.
C.Orange juice is served before you order.
D.American people would not smoke if the people sitting at the same table mind their smoking.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网