题目内容

【题目】Fill in the blanks with the proper forms of the words given.

1According to Lonely Planet, Chile, isolated from the rest of South America, _______ (believe) to be one of the top10 cities to visit in 2017.

2Reading too many novels of revolting sentimentality, the woman _______ (weight) 100kg never gave up on her romantic dreams.

3As China’s week-long New Year holiday, Spring Festival is also _______ (annual) celebrated as a popular cultural event in Western countries with the international communication rises.

4The movie Operation red sea ________ (take) more than 2.0 billion at the box office since it was shown on Feb 16th.

5_______ (prevention) gun violence on campus, officials in Florida began to take action for safer schools.

6Steve Jobs’ well-known sayings, for example, “Stay hungry, stay foolish”, as well as all his great _______ (achieve) in technology will light up the way to the future for the young.

7It’s not our abilities that show what we truly are, but it’s our choices which are made by us _______ (volunteer).

8An old photo of Justin Bieber and Selena Gomez reminds us of _________ (innocence) time that they have ever had. At that time they were young, growing together and believing in love.

9A plane from Iran carrying 60 passengers crashed four days ago, which left no _______ (survive).

10Oversize jackets came into fashion again, so Henry couldn’t resist _________ (buy) one. But unfortunately, it made him look shorter, fatter and uglier.

【答案】

1was believed

2weighing

3annually

4has taken

5To prevent

6achievements

7voluntarily

8the most innocent

9survivors

10buying

【解析】

1句意: 据《孤独星球》报道,与南美其他地区隔离的智利被认为是2017年访问的前十大城市之一。句子主语Chile是单数第三人称,又是believe的受动者,需用被动语态;根据句意结构和英文提示,可知是一般过去时态的被动语态,故填was believed。

2句意: 读了太多感伤的小说,这位体重100公斤的女人从未放弃过她的浪漫梦想。weighing 100kgwoman的后置定语;根据句意结构和英文提示,可知填weighing。

3句意: 作为中国为期一周的新年假期,随着国际交流的增加,春节在西方国家也是一项广受欢迎的文化活动。celebrate庆祝,动词需用副词修饰;根据句意结构和英文提示,可知填annually。

4句意: 电影《红海行动》自216日上映以来,票房已经超过20亿元人民币。since it was shown on Feb 16th. 216日上映以来,属于一段时间,用于现在完成时。主语movie是单数第三人称,需借助has+过去分词构成现在完成时。根据句意结构和英文提示,可知填has taken。

5句意: 为了防止校园枪支暴力事件,佛罗里达州官员为了更安全的学校开始采取行动。不定式to prevent作目的状语;根据句意结构和英文提示,可知填To prevent。

6句意: 史蒂夫·乔布斯的名言,例如“求知若饥,虚心若愚”,以及他在技术上的所有伟大成就,将为年轻人照亮通往未来的道路。great伟大的,形容词修饰名词;根据句意语境和英文提示,可知填achievements。

7句意: 不是我们的能力显示了我们真正的本来面目,而是我们自愿做出的选择。make choices是动词短语,需用副词修饰;根据句意结构和英文提示,可知填voluntarily。

8句意: 一张贾斯汀比伯和赛琳娜·戈麦斯的老照片让我们想起了他们有史以来最纯真的时光。那时他们还年轻,一起成长,相信爱情。从句that they have ever had.time的定语“他们曾经有过的”;根据句意结构和英文提示,可知用形容词最高级,故填the most innocent。

9句意: 伊朗一架载有60名乘客的飞机四天前坠毁,没有留下任何幸存者。no一个/一点……也没有,后接不可数名词或单、复数可数名词。根据句意和英文提示,可知接复数名词,故填survivors。

10句意: 超大夹克再次流行起来,所以亨利忍不住买了一件。但不幸的是,这使他看起来更矮、更胖、更丑。couldn’t resist doing忍不住做某事;根据句意结构和英文提示,可知填buying。

练习册系列答案
相关题目

【题目】“I will think of it.” It is easy to say this, but do you know what great things have come from thinking? We cannot see our thoughts, or hear, or taste, or feel them, yet what power they have!

A boy named Watt sat quietly by the fireside, watching the lid(盖子) of a pot move up and down. The boiling water makes steam. He wanted to find out why the steam in the kettle moved the heavy lid. He went on thinking and thinking. When he grew up, he improved the steam engine(发动机) so much that it could easily do the work of many horses. When you see a steamboat or a steam train, remember that it would never have been built if it had not been the hard thinking of someone.

James was a poor farmer’s boy from Scotland. Once, seeing the inside of a watch, he thought, “I am sure that I could make a watch too.” He kept thinking and then made a wooden clock which kept good time. In a few years while still a small boy, he made enough money to support his father. When he grew up, he went to London to live. Some of the wisest men in England, and the king himself, used to come and listen to him speak. His motto was “I will think of it” which means that he would be able to think of how to do something. In this way, he made his thoughts useful to himself and the world.

Boys and girls, when you have a difficult lesson to learn, don't feel discouraged. Think, and by thinking you will learn how to think in a way that solves your problems, and the problem of others.

1What made Watt think to invent the steam engine?

A. The boiling water made the lid of a pot move up and down.

B. Watt liked to sit quietly by the fireside, watching water.

C. He got a high education and learned a lot about water.

D. He liked to study a steamboat or a steam train.

2What do the people mentioned in the passage have in common?

A. They wanted to be successful and famous.

B. They kept thinking of a solution.

C. Their families were very good.

D. They were rich and worked hard.

3The underlined word “discouraged” in the last paragraph means _______________.

A. 困难的 B. 自信的 C. 失望的 D. 灰心的

4What does the passage want to tell us?

A. We should thinking less and work hard.

B. We should give up easily if meeting difficulties.

C. We should work hard to be famous.

D. We should try to think of ways to solve problems.

【题目】Vienna is a beautiful old city on the River Danube in the center of Europe. It's the capital city of Austria and the center of European classical music. In the 18th century a lot of musicians came to study and work in Vienna.

In the Strauss family, there were two composers called Johann Strauss: the father and the son, The father, Johann Strauss the elder, wrote and played music for traditional dances, called the waltz. His dance music made him famous all over Europe. The son, Johann Strauss the younger, was also very successful and popular. He wrote over 150 waltzes. In 1867 he wrote The Blue Danube waltz.

Mozart was another very important composer. He was born in Austria in 1756. Before he was six, he played not only the piano but also the violin. His family took him around Europe and he gave concerts in many cities. He wrote hundreds of wonderful pieces of music. But he became very poor and died in 1791 when he was only 35. Like Johann Strauss, father and son, he was a great European musician, and many people still think his music is perfect.

1From Paragraph 1(1) we know that Vienna is________.

A. a beautiful new city B. on the River Danube

C. in the center of Austria D. the center of European pop music

2How many important composers are mentioned in the passage?

A. One B. Two C. Three D. Four

3Johann Strauss the elder was famous for_____.

A. the dance music B. his son C. The Blue Danube D. the concerts

4It can be inferred(推断)from the passage that Mozart was______.

A. stupid and lazy

B. clever but lazy

C. stupid but hard- working

D. clever and hard- working

5This passage can be found most probably in the part of_____ in a newspaper.

A. News B. Recreation(娱乐) C. Ad(广告) D. Sport

【题目】语法填空

阅读下面短文,在空白处填入一个适当的词,或填入括号中所给单词的正确形式。

Once upon a time, an eagle( 老鹰) was flying in the sky when he suddenly saw a beautiful hen. The eagle came near the hen and said, "My pretty hen, I Love you. Will you be 1 (I) wife?"

The hen was scared for the eagle was so strong. Her husband, the cock had gone out to look for food and her kids had gone away somewhere lo play with other 2(child). The hen quickly answered, "I'm willing to be, but let me first grow wings like yours, so I can fly 3 high as you. " The eagle replied, "OK! This ring is for you as a sign of our betrothal(订婚). Tie it around your neck till I return."

The hen agreed 4 (do) so, and the eagle flew away.

When the cock met the hen the next day , he was very 5 (surprise) to see the ring around her neck. He said, "Where did you get that ring? Throw it away immediately. "

The hen did this and the cock was cheerful I again. But at the weekend, the eagle came6.

The frightened hen hid herself behind her door but the eagle soon found her out. Suddenly he cried, "Where 7(be) the ring that I gave you? Why are you not wearing it?"

The hen was very scared and said, "Forgive me l I lost it yesterday. I was walking in the garden when I met a large snake. I was8frightened that I ran fast. When I got home, I couldn't find it. "

The eagle looked al the hen 9 (angry) and said, "I don't believe you. You have hurt me. I will punish you.10you don't marry me, I will snatch( 抓)away all your chickens from you. But I will promise to forgive you only if you find my ring. Good-bye! "

Ever since, all the hens in the world have been scratching( 轻抓) the ground to find the eagle's ring.

【题目】Have you ever been in the situation when you really didn’t believe what someone was saying? Perhaps they were saying “yes” but their heads were shaking “no”. The difference between the words people say and our understanding of what they are saying comes from body language. By knowing more signs of body language, you can more easily understand other people, and more effectively communicate with them. Movements, gestures, and facial expressions all say that something is going on. What’s more, the way we talk, walk, sit and stand all give messages to people. As you watch others, confident people will stand still with shoulders back, give slow and clear speech and always give eye contact. Otherwise, the person seems to have little confidence. If a person speaks to you with his body turning away from you, arms crossed or very small facial expressions, this person is giving his “dead ears”. He usually doesn’t listen to you. And it’s crucial to know when people are lying. Some of the typical signs that a person is lying include: A person gives little or no eye contact, or there may be fast eye movements. Hand or fingers are in front of his or her mouth when speaking. His skin changes in color, red in face or neck area. Voice changes, etc. However, one size does not fit all. When you watch others, you need to try to guess what they are saying or guess what is going on. but it is also important to recognize that body language may vary between individuals, and between different cultures and nationalities. Understand the signs that you are reading, and have a conversation more easily with people around you.

1The following are all signs of body language except____________.

A. what we talk about

B. facial expressions

C. movements and gesture

D. how we talk and walk

2The sign of speaking with arms crossed shows that a person___________.

A. is lying B. is giving “dead ears”

C. has little confidence D. has a lot of gestures

3When someone is lying, he or she will probably______________.

A. turn the body away B. move hands fast

C. give little eye contact D. stand still with shoulders back

4What is the main idea of this passage?

A. Body language helps you know if others are lying.

B. Body language is different in different countries.

C. Body language is sometimes irresponsible.

D. Body language helps communicate.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网